• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, nasılsınız? kızlar ben dün tetamoz aşısı yaptırdım ama ölüyorum. kolumu kaldıramıyorum bile, tek elimle işlerimi yapıyorum. gece de ateşlendim. şimdi de hem mide bulnatısı hem halsizlik var, sizce normal mi, daha önce yaptrıp da benim gibi sıkıntıları olan oldu mu? bunların geçmesi için ne yapmalıyım bilen varmı? ayrıyeten kolum şişti de :-(((

geçmiş olsun canım daha yaptırmadım ben dr arasan :26:

biz çalışmaya geldik annanemiz bugun çarşıya çıkmış bakalım neler alıcak
yarında biz babamızla duvar kağıdı ve oda takımı bakmaya gidicezx bakalım neler bulucaz
foto çekebilirsem atıcam ınsallah buralara

ayyy ne güzel koy tabi resmi merak ederiz biz

merhaba kızlar, nasılsınız? kızlar ben dün tetamoz aşısı yaptırdım ama ölüyorum. kolumu kaldıramıyorum bile, tek elimle işlerimi yapıyorum. gece de ateşlendim. şimdi de hem mide bulnatısı hem halsizlik var, sizce normal mi, daha önce yaptrıp da benim gibi sıkıntıları olan oldu mu? bunların geçmesi için ne yapmalıyım bilen varmı? ayrıyeten kolum şişti de :-(((

normal canım...böyle tepkiler bekleniyor zaten...
bende olmamıştı ama olan arkadaşlarım var biliyorum

p.tesi görüşürüz inşlh. Ben çıkıyorum.eşimin işyerindeyim ama biraz uzanıp dinlenmek istiyorum :-((

cnm cık dınlen tabııı
ama bulantı agrı ve ates yapar dıye duymustum ben dr ara sor bı ıstersen
bende ctesı gıdıcem ona sorucam yaptır drse yaptırıcamm

hamıleyken gereklımı tetanoz asısı.. bılmıyordum bunu... yanı olmazsa olmaz mı... 1 hafta kolunu kaldıramıyor ınsan yaptırdıgında..ates mıde bulantısı da cabası.. pek gözüm yemıyor ..

hamıleyken gereklımı tetanoz asısı.. Bılmıyordum bunu... Yanı olmazsa olmaz mı... 1 hafta kolunu kaldıramıyor ınsan yaptırdıgında..ates mıde bulantısı da cabası.. Pek gözüm yemıyor ..

3 doz halınde oluo demıstı bıde bızım saglık ocagındakıler
1. Hamıleyken son ıkısıde dogumdan sonra ben zaten ayakta zor duruorum
bunu yaptırırsam saftım kayar ıgcene o yuzden once dr sorucam bakalım ne dıcekkk

Kızlar bısı sorucam
bızım topuklu aykkabı gıymemız sakıncalı mı
bırde bu rahım agzı acıklıgı yuzunden dusuk yapan arkadaslar falan oluo ya onlar nasıl anlıolar dr bununla ılgılı bsı sormamız gerekır mı bılgısı olan varmı

evet tatlım
esıla'mız olucak ınsallah

bende hep evlenmeden önce kızım olursa esila koyacağım derdim hatta msn adresim bile esila ile başlıyor ama bir akrabamız çaldı resmen ismi kızın olursa ne koyacaksın dedi söylemez olaydım hemen doğurdu koydu :47: hemde hiç bana sormadan:48::48: bende oğluma isim arıyorum ama bulamıyorum

Kızlar bısı sorucam
bızım topuklu aykkabı gıymemız sakıncalı mı
bırde bu rahım agzı acıklıgı yuzunden dusuk yapan arkadaslar falan oluo ya onlar nasıl anlıolar dr bununla ılgılı bsı sormamız gerekır mı bılgısı olan varmı

canım bildiğim kadarıyla topuklu giyilmiyor hem rahatta edemeyiz ileride ayaklarımız şişecek

bende hep evlenmeden önce kızım olursa esila koyacağım derdim hatta msn adresim bile esila ile başlıyor ama bir akrabamız çaldı resmen ismi kızın olursa ne koyacaksın dedi söylemez olaydım hemen doğurdu koydu :47: hemde hiç bana sormadan:48::48: bende oğluma isim arıyorum ama bulamıyorum

SEN O AKRABANI BANA YOLLA :9:
BEN HALLEDERIM SEN UZULME
BENDE BEKARLIGIMDAN BERI KIZIM OLURSA ESILA OGLUM OLURSADA MUHAMMED DIYE SOLUODUM KENDI KENDIME ESIMDE SAOLSUN KIRMADI BENI OLUR DEDI
AMA OGLUMUZ OLSA MUHAMMED KAAN KOYUCAKTIK MESELA

İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri

BU SITEDE GUZEL ISIMLER VAR BI BAK CANIM ISTERSNENN

Back
X