2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar ya rahatlattınız benı sadece prospektuste okusamda rahatlamazdım benımle aynı sorunu yasayanlar oldugunu duyunca rahatladım. ama esım ısrarla kalk hadı doktora dıyor. onu bı rahatlatayım. gelebılırsem gelırım yıne.

muck muck

AYYYY ne güzel yazmışsın canım benim...
bende inşallah düzelir herşeyde böyle güzel haberler veririm

ayyyy o daha fenaymışşş yazık yılmaza yaaa

buarada kızın babası deilmiş adam kızın annesinin eski sevgilisiymiş
ay yok babasıymış anaammm kızda kardeşindenhamileymişş
vayy be filme bak kimin eli kimin cebinde belli değil
uygulamaya çalışıcam
ayy canım benim inşallah hep mutlu görürüz böyle seni.bizde seni çok seviyoruz

kusma konusunda bişey diyemiycem ama dışkının rengi ilaçtan kaynaklanıyordur. beni bu konuda uyarmışlardı korkma diye..
inşaallah bişeyin yoktur canım korkmaz olur mu..

demir hapı boş midede insanı mahvediyorr. karnınız gün içinde açken ve demir hapını aldıktan - 1,5 saat sonra bişeyler yemiyecek haldeyken PORTAKAL SUYU ile için. çok işe yarayacak. portakal suyu demir hapının emilimini hızlandıryor. öyle olunca 1 saat sonra kafanıza göre yiyip içmeye dewam. ama süt çay kahve yok 1 ssat öncesi ve sonrası

AYYYY ne güzel yazmışsın canım benim...
bende inşallah düzelir herşeyde böyle güzel haberler veririm

gülaycım ben yeni okudum senin doktorun dediklerini korkma canım inşallah birşey olmayacak kızına geçmiş olsun.kafam 3 gündür başka yerlerde kusura bakma okuyamadım geçmişi

sen daha öncede sölemiştin portakal suyunu bende o yüzden öle içiorum ama 2 günde bir çok korkuorum kusma kabusum gelecek diye

kızlar ben çıkıorum belki yine gelirim ama önce banyoo sonra kuaför işine girişmem lazımmm öperim hepiniziiii

sen daha öncede sölemiştin portakal suyunu bende o yüzden öle içiorum ama 2 günde bir çok korkuorum kusma kabusum gelecek diye

sabah bomboş midede öyle oluyor mide suyunu asitini ne varsa ilaçla hoopp çıkarıyosun. hafif aç karnına bişeycik olmuyo

kızlar ben bi mutfağa gireyim neler varmış
ay evde olsam sorun yok bi bakalım

merhaba kızlar, nasılsınız? kızlar ben dün tetamoz aşısı yaptırdım ama ölüyorum. kolumu kaldıramıyorum bile, tek elimle işlerimi yapıyorum. gece de ateşlendim. şimdi de hem mide bulnatısı hem halsizlik var, sizce normal mi, daha önce yaptrıp da benim gibi sıkıntıları olan oldu mu? bunların geçmesi için ne yapmalıyım bilen varmı? ayrıyeten kolum şişti de :-(((

hoş geldin canım.geçmişe dalan çıkamıyor canım boş ver burdan devam et

biz çalışmaya geldik annanemiz bugun çarşıya çıkmış bakalım neler alıcak
yarında biz babamızla duvar kağıdı ve oda takımı bakmaya gidicezx bakalım neler bulucaz
foto çekebilirsem atıcam ınsallah buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…