kızlar benii öyle zor günlerimde yalnız bırakmadığınız için..
destekleriniz içinn..
hiç tanımadığınız bir insanın acısına ve sevinçlerine ortak olduğunuz için...
herşey ama herşey için sonsuz teşekkürler..
iyi ki sizleri tanımışım..
iyi ki buradayımm..
artık kızıımmm diyebilmek ne kadar güsel..
bebeğimin iyi olduğunu bilmek..
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın... tüm bebişlerimiz sağlıklarıyla gelsinler inşallahhh.. sizleri çok seviyoruz...
vayy be filme bak kimin eli kimin cebinde belli değilayyyy o daha fenaymışşş yazık yılmaza yaaa
buarada kızın babası deilmiş adam kızın annesinin eski sevgilisiymiş
ay yok babasıymış anaammm kızda kardeşindenhamileymişş
şimdi
hımmm
hömmm
iş eşinde bitiyor çok çabuk refleksleri olması lazım...ışık hızı felan...
bir de nezamn geleceğini hesaplaması lazım biraz matematiksel...eğer elin ağzındaysa sn sonra gelecektir.bir de eşinin ellerinin büyük olması lazım...ve hiç sıvı sızdırma özelliği olmayacakyeterince açıklayıcı oldum mu bilmiyorum
ayy canım benim inşallah hep mutlu görürüz böyle seni.bizde seni çok seviyoruzkızlar benii öyle zor günlerimde yalnız bırakmadığınız için..
destekleriniz içinn..
hiç tanımadığınız bir insanın acısına ve sevinçlerine ortak olduğunuz için...
herşey ama herşey için sonsuz teşekkürler..
iyi ki sizleri tanımışım..
iyi ki buradayımm..
artık kızıımmm diyebilmek ne kadar güsel..
bebeğimin iyi olduğunu bilmek..
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın... tüm bebişlerimiz sağlıklarıyla gelsinler inşallahhh.. sizleri çok seviyoruz...
Kızlar hafta sonu sızı burda bulamıycm dıye cok korktum.
Cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var.
Cok ozur dıleyerek hepınızden busabah ıcımde ne varsa cıkardım sımsıyahtı buyuk tuvaletımı yaptım oda sımsıyahtı.
gyno ferro sanol kapsul kullanıyorum gunde 1 tane bırde elevıt oda gunde bır tane. acaba ılaclar mı yaptı mıgde kanaması mı gecırıyorum. yaklasık 3 gundur falan da mıgdem agrıyor. Nolur cevap yazın
açımmm bennnnnnnnnnnn ne yesem yaaaaaaaaa
AYYYY ne güzel yazmışsın canım benim...
bende inşallah düzelir herşeyde böyle güzel haberler veririm
demir hapı boş midede insanı mahvediyorr. karnınız gün içinde açken ve demir hapını aldıktan - 1,5 saat sonra bişeyler yemiyecek haldeyken PORTAKAL SUYU ile için. çok işe yarayacak. portakal suyu demir hapının emilimini hızlandıryor. öyle olunca 1 saat sonra kafanıza göre yiyip içmeye dewam. ama süt çay kahve yok 1 ssat öncesi ve sonrası
açımmm bennnnnnnnnnnn ne yesem yaaaaaaaaa
sen daha öncede sölemiştin portakal suyunu bende o yüzden öle içiorum ama 2 günde bir çok korkuorum kusma kabusum gelecek diye
AYYYY ne güzel yazmışsın canım benim...
bende inşallah düzelir herşeyde böyle güzel haberler veririm
iyiyiz canım sennn
ılık tatlım geldım cok sukur aranıza
bızım evımızde netımız yok ananemıze cıkınca yada babamızın yanına gelınce gırebılıoruz
bende gecmısı hepppp yakalamıorum artık kaldıgım yerden devam edeıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?