kıyamam sana nasılda uzgun yazmıssın yaaaa
ıcım kactı yemın ederım kı benmde bende sola yatma calısmalarına basladım resmen
mustafayada dıyorum ıkıde bır bak ben yuzustu yada sagıma yatarsam uyar benı dıye
çok üzüldüm valla içim acıdı sanki bilerek canını yakmışım gibi hissettim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep soluma yatıyorum alışkanlık kazanayım diye dün nasıl becerdiysem dönmüşüm

oy oyyy üzülme annecıgı hıc bısey olmaz ona onun korunması saglam tabı yınede anne yüregi dayanmıyo ...waybe daha sımdıden basladık anne gıbı hısstmeye baksana karnındakı can ıcın canın yanıyo neguzel bı duygu dımı canımmm
ewet semih ismini begendık sımdı alısmaya calısyoruz tam onaylardak prensımın adıı semıh olacakk
ya sen orkana hamılelıkten oncemı karar wermıstın
aynen be canım elimde olsa pamuklara sararım ona zarar gelmesin diye..Neyseki kuvvetlendi erkekim tekmesiyle uyandırıyo artık anne naptın, yana dön diye

Tatlım biz Orkanı hamilelikten önce karar vermedik, aslında eşim de ben de kız istiyoduk hep kız isimlerine bakıyorduk erkek bi kaç tane alternatif belirlemiştik.Sonra erkek olduğunu öğrenince Orkana karar verdik. Başında bi de Ümit var..Ümit Orkan olucak inşallah