• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam sana nasılda uzgun yazmıssın yaaaa
ıcım kactı yemın ederım kı benmde bende sola yatma calısmalarına basladım resmen
mustafayada dıyorum ıkıde bır bak ben yuzustu yada sagıma yatarsam uyar benı dıye

çok üzüldüm valla içim acıdı sanki bilerek canını yakmışım gibi hissettim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep soluma yatıyorum alışkanlık kazanayım diye dün nasıl becerdiysem dönmüşüm :50:

oy oyyy üzülme annecıgı hıc bısey olmaz ona onun korunması saglam tabı yınede anne yüregi dayanmıyo ...:43:waybe daha sımdıden basladık anne gıbı hısstmeye baksana karnındakı can ıcın canın yanıyo neguzel bı duygu dımı canımmm:38: ewet semih ismini begendık sımdı alısmaya calısyoruz tam onaylardak prensımın adıı semıh olacakk:64:ya sen orkana hamılelıkten oncemı karar wermıstın

aynen be canım elimde olsa pamuklara sararım ona zarar gelmesin diye..Neyseki kuvvetlendi erkekim tekmesiyle uyandırıyo artık anne naptın, yana dön diye :9:
Tatlım biz Orkanı hamilelikten önce karar vermedik, aslında eşim de ben de kız istiyoduk hep kız isimlerine bakıyorduk erkek bi kaç tane alternatif belirlemiştik.Sonra erkek olduğunu öğrenince Orkana karar verdik. Başında bi de Ümit var..Ümit Orkan olucak inşallah:nazar:

slm kızlarrrr herkez nasıl durumlar iyimi? ben cok mutluyum bugün guzel hbrler aldık:) bebisimin cinsiyeti bell,i olduuuuuuu:16::16::16::16:

bi ogluşumuz olucakkkkkk:52::52::52:

Slm kızlarrrr çatlak kremı kullanmaya baslayan varmı onerılerınızı beklıyorum ve hangılerı kıllanma yapıyor deneyımı olan varsa uyarsın lutfennnnn

Slm kızlarrrr çatlak kremı kullanmaya baslayan varmı onerılerınızı beklıyorum ve hangılerı kıllanma yapıyor deneyımı olan varsa uyarsın lutfennnnn

canım benim doktor bana 4 aylıkken çatlak kremi kullanmaya başla dedi 4 ilaç ismi verdi MUNIX-C, DECUBAC, FYTOLASTY, LYRAC bunlardan birini kullan dedi bende peki ya attarlarda hazırlanan şu yağ karışımları için nne diyorsunuz dedim onlarda olur boşuna kozmetiğe para vermemişsin olur dedi
bi attarda 5 tane yağ karışımından oluşan çatlak yağını aldım susam yağı , kayısı çekirdeği yağı (güzel kokması için bu ) kakao yağı, buğday özü yağı ( cildi beslemesi için) ve fındık yağı
attarlar badem yağını önermiyo kıl köklerini uyarıcı diye 6 . aya kadar gün aşırı sür 6 aydan sonra her gün sür doğumdan sonrada 6 ay kadar gün aşırı sürmeye devam et dedi
işte böyle şekerim doktor bu yağlarda aynı işi görür dedi öptümm.

çok üzüldüm valla içim acıdı sanki bilerek canını yakmışım gibi hissettim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep soluma yatıyorum alışkanlık kazanayım diye dün nasıl becerdiysem dönmüşüm :50:

aynen be canım elimde olsa pamuklara sararım ona zarar gelmesin diye..Neyseki kuvvetlendi erkekim tekmesiyle uyandırıyo artık anne naptın, yana dön diye :9:
Tatlım biz Orkanı hamilelikten önce karar vermedik, aslında eşim de ben de kız istiyoduk hep kız isimlerine bakıyorduk erkek bi kaç tane alternatif belirlemiştik.Sonra erkek olduğunu öğrenince Orkana karar verdik. Başında bi de Ümit var..Ümit Orkan olucak inşallah:nazar:

damlacım senin 16 haftalık tı dimi? masallah nasıl hissediyosun tekmeyi:nazar: ama merak etme o icerde cok iyi korunuyo zaten:) ben bugn ögrendim 19 haftalık ama hicbisi hissetmiyorum.oglusum hep uyuyo galiba:1:

walla guzel ısım bulmussunuz tatlımm....:16::16:canımcıgım sanada orkan gıbı kuvvetlı erkek lazım babcıgı gıdınce annesını koruyacak:46::46:

ya kızlar sabahtan beri bakıyorum kimsecikler bişey yazmıyo...
eeee nasılız neler yapıyoruz...

benim annemler geldi istanbuldan oleyyyy.ancak girebildim yarın da gezmeye gitme planları var.nasıl ayak uyduracağım bakalım ay şimdiden yorgunluk çöktü

huhuhu kimsecikler yokmu neler yaptınız bugün bebişler nasıl?
bizim bebeiş iyi canım senin bebiş nasıl
bende gayet ıyım cnm ..ıyı olmana sewındım daım olsuninşş....begendınmı yaaa ayyy cok sewındım bu ısme 2puan aldım sımdılk esım annemle bırlıkte 4oluyo bakalım dıger kızlar ne der...sen karar wermsmıydın ısme

yok canım ya benimm oğlum isimsiz kaldı :5:

Back
X