2011 Ekim Anneleri

sat 28 i umarım öledir doktora gidicez korkuyorum yaaa

teşekkür ederim canım... KAZEN arkadaşımıza biraz önce mesaj attım umarım ilgilenir bu konuyla

konuyu açan kişi olunca listede değişiklik yapabiliyomuşsun onu öğrendim ama tablo çizgilerinin nasıl yapıldığını öğrenemedim henüz Yeni bi başlık açalım o zaman

Son düzenleme:
konuyu açan kişi olunca listede değişiklik yapabiliyomuşsun onu öğrendim ama tablo çizgilerinin nasıl yapıldığını öğrenemedim
henüz

bana da ne şekilde denediysem hata veriyor geçersiz dosya tipi diyor:44:

tamam canım sen aç istersen..

Son düzenleme:
endleeslove!!!
canım sen 2010 aralık annelerinin topiğini açmıştın çokta güzel bir tablo hazırlamıştın yanlış hatırlamıyorsam senden rica edebilir miyiz?

2011 Ekim Anneleri diye yeni bir başlık açtık paylaşımlarımıza ordan devam ediyoruz Listemizide orada yapıcaz Bütün hamişleri oraya bekliyoruz

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun topiğimiz..
güzel paylaşımlara buradan devam ederiz inşallah...

endleeslove!!!
canım sen 2010 aralık annelerinin topiğini açmıştın çokta güzel bir tablo hazırlamıştın yanlış hatırlamıyorsam senden rica edebilir miyiz?

o topiği ben açmıştım ama sonra takip etmedim yani o tabloyu ben düzenlemedim

inşşşş canım ultrasona gırdınmı

ben 7. haftayı bekliyorum..ama cuma gününe alabilirsem randevuyu gidicem inşallah biraz geç gitmeyi istiyorum bu sefer talihsiz bir gebelik geçmişti başımdan buna nazaran bu sefer beklemedeyim canım...sen gittin mi ilk kontrole?

Son düzenleme:

benımde doktorum ayın sonunda gelmemı istedı benımde ılk gebelıgım düşükle sonlandı malesef. busefersabırlıyımm

duygu zamanla öğrenip düzenler sanırım çizelgeler hazır buraya ekleyemedik senin var mı bu konuda bilgin canım?

Aralık anneleri topiğinde ki çizelgeden konu açılmıştı araştırıyordum çizelgeyi hazırlayan kişiye mesaj atıp bilgi istedim

benımde doktorum ayın sonunda gelmemı istedı benımde ılk gebelıgım düşükle sonlandı malesef. busefersabırlıyımm

şuan kaç haftalıksın?benimde kalp atışları duyulmadı ilkinde kürtajla sonlandırıldı..ama çok erken gitmiştim doktora çok yıpranmştım..kese var bebek yok bebek var haftasına yetişememiş sonra kalp atışı yok derken haftalarca mahvolmuştum..bu yüzden şimdi daha sabırlı olmaya çalışıyorum..

umarım bu sefer sorunsuz geçer hep birlikte kucağımıza alırız bebişlerimizi

ben dün akşam kontrole gittim
kese boyutu gayet iyi dedi benim doktorum vajinal ultrasonla bakmak istemiyor
haftaya tekrar gidip bebişimi göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…