- 8 Şubat 2011
- 5
- 0
SAT ne zamandı senin. Yerleşme kanamasıda olabilir açık renktte ve normal adetten çok daha az gelirmiş hemen hemen adet tarihine felan geliyo bide yerleşme ama yinede doktor kontrolüne git Umarım yerleşme kanamasıdır Üstüne görme dedikleri olay
selam kızlar
ben daha önce konu açmadım ama sanırım kazen bu konularda yardımcı oluyor, başlığınızın sabit konu da yapılmasını isteyebilirsiniz.
temiz bi başlık açın, sizin olsun, en güzeli olsun :)
adı da sadece 2011 ekim anneleri olur, hadi neredesiniz yazısı falan da olmaz. sanki daha iyi olur gibi öyle :)
hayırlı olsun şimdiden
sat 28 i umarım öledir doktora gidicez korkuyorum yaaa
konuyu açan kişi olunca listede değişiklik yapabiliyomuşsun onu öğrendim ama tablo çizgilerinin nasıl yapıldığını öğrenemedimhenüz
endleeslove!!!
canım sen 2010 aralık annelerinin topiğini açmıştın çokta güzel bir tablo hazırlamıştın yanlış hatırlamıyorsam senden rica edebilir miyiz?
bende ekim annesi olcamm. saglıklı gebeliklerr dılıyorumm
tebrikler canım inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik dönemi geçirip meleklerimize kavuşuruz.....
inşşşş canım ultrasona gırdınmı
takip çizelgesini kim düzenleyecek?
ben 7. haftayı bekliyorum..ama cuma gününe alabilirsem randevuyu gidicem inşallah biraz geç gitmeyi istiyorum bu sefer talihsiz bir gebelik geçmişti başımdan buna nazaran bu sefer beklemedeyim canım...sen gittin mi ilk kontrole?
duygu zamanla öğrenip düzenler sanırım çizelgeler hazır buraya ekleyemedik senin var mı bu konuda bilgin canım?
benımde doktorum ayın sonunda gelmemı istedı benımde ılk gebelıgım düşükle sonlandı malesef. busefersabırlıyımm
Aralık anneleri topiğinde ki çizelgeden konu açılmıştı araştırıyordum çizelgeyi hazırlayan kişiye mesaj atıp bilgi istedim
şuan kaç haftalıksın?benimde kalp atışları duyulmadı ilkinde kürtajla sonlandırıldı..ama çok erken gitmiştim doktora çok yıpranmştım..kese var bebek yok bebek var haftasına yetişememiş sonra kalp atışı yok derken haftalarca mahvolmuştum..bu yüzden şimdi daha sabırlı olmaya çalışıyorum..