2011 Ekim Anneleri

duygu benim bugün sanırım 4+6 (sanırım diyorum daha dr gitmedim) 7600 çıktı..

bu arada mylife35 benimde bi aksilik olmazsa 11 ekim görünüyor..
herkese hayırlı bebekler gelir inş

sat 4 ocak mıydı? Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...

slm arkadaşlar benimde sat 27 aralık yani 3 ekim annesi olarak görünüyorum.5+5 kalp atışı için doktor alttan muayene etti ama kalp atışını duyamadı.çok korkuyorum kızlar ya

tatlım korkulucak birşey olduğunu sanmıyorum. kalp atışları 7. haftadan sonra duyulmaya başlıyor diye biliyorum. ben de o haftayı bekliyorum doktora gitmek için...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
ocakta hamiş olduğunu öğrenenlerdenim
6 ocakta ilk aşılamamı oldum 20 ocakta hamiş olduğumu öğrendik
çok heyecanlıyım bu cumartesi kalp atışları için doktoruma gideceğim
Allah hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

eee neler yapmamız gerek paylaşalım ne yiyosunuz ne içiyosunuz

inşallah canım ilk kontrolün mü olucak?

İlk kontrolüm Kan testini yaptırdıktan sonra gitmemiştim bugün gittim nokta kadarcık olan keseyi gördüm sadece 15 gün sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyarsak bi kaç test yapıcam dedi dr.

ikiz olabilir :52
ama normal değerin haftasına göre
benim daha 15günlükken 200dü

Değerim yüksek diye gitmiştim onu sormak aklıma bile gelmedi keseyi görünce

bulantıları başlayan var mı?

Sadece sabahları uyandığımda oluyo oda sanırım açlıktan Çok acıkmış bi şekilde uyanıyorum

Hayırlı olsun Tebrik ederim
Yemek içmek konusunda sadece şarküteri ürünlerinden(çiğ et) koladan çaydan kahveden uzak duruyorum onun dışında ekstra yaptığım bişey yok

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

teşekkürler:) sürpriz oldu doktor hamile kalman zor diyodu.kendisi bile şok oldu bebeciğimi görünce çünkü eşimdede bendede sorun vardı. demekki imkansız diye bir şey yok. sadece allah ne zaman uygun görürse o zaman verir. allah olmayan herkese versin inşallah...

bende kahve içmiyorum asla
kola içmiyorum
sigaradan uzak duruyorum
salata meyve sebze yemekelri çorba süt yoğurt peynir en bol yediğim şeyler
ama çaysızlığa dayanamam çayımı içiyorum valla :)

İlk kontrolüm Kan testini yaptırdıktan sonra gitmemiştim bugün gittim nokta kadarcık olan keseyi gördüm sadece 15 gün sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyarsak bi kaç test yapıcam dedi dr.

bende daha kontrole gitmedim biraz daha bekleyeyim diyorum 5+6 günlük Sat a göre ama açıkçası gitmekten korkuyorum

bende daha kontrole gitmedim biraz daha bekleyeyim diyorum 5+6 günlük Sat a göre ama açıkçası gitmekten korkuyorum

Korkarak yaşamaktansa bi an önce git bence İnşallah korktuğun gibi çıkmaz Ekim geldiğinde bebişin kucağında olur

inşallah canımm...randevum önümüzdeki pazartesi öne almaya çalışıcam verdiğin cesaret için çok teşekkür ederim..

Gebelik takip çizelgesi neden hazırlamadın hangi haftada olduğunu takip etmemiz kolay olurdu

Son düzenleme:
takip çizelgem vardı dün kaldırdım herşeyin yolunda gittiğini öğrendikten sonra hazırlıcam yine canım..

Nasıl istiyosan öyle yap ama bi an önce git doktora için rahat etsin O zaman çizelgeyi koyduğun gün herşey yolunda demektir Dört gözle çizelgeyi koymanı bekliyorum

sanırım heyecandan ölmek böle bişi. tarif edemiyorum . pazar günü öğrendim. cuma akşamı kontrole gidicem.

geliyorrrrr geliyorr küçük melek geliyorr. allah onu korusun inş. hiçbişi olmadan sağlıkla dünyaya gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…