duygu benim bugün sanırım 4+6 (sanırım diyorum daha dr gitmedim) 7600 çıktı..
bu arada mylife35 benimde bi aksilik olmazsa 11 ekim görünüyor..
herkese hayırlı bebekler gelir inş
slm arkadaşlar benimde sat 27 aralık yani 3 ekim annesi olarak görünüyorum.5+5 kalp atışı için doktor alttan muayene etti ama kalp atışını duyamadı.çok korkuyorum kızlar ya
canımmm sen bızım aramızdaydın ama.... hatırlıyorum senı.
inşallah canım ilk kontrolün mü olucak?
ikiz olabilir:52
ama normal değerin haftasına göre
benim daha 15günlükken 200dü
bulantıları başlayan var mı?
selam arkadaşlar
ocakta hamiş olduğunu öğrenenlerdenim
6 ocakta ilk aşılamamı oldum 20 ocakta hamiş olduğumu öğrendik
çok heyecanlıyım bu cumartesi kalp atışları için doktoruma gideceğim
Allah hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin
eee neler yapmamız gerek paylaşalım ne yiyosunuz ne içiyosunuz
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm
İlk kontrolüm Kan testini yaptırdıktan sonra gitmemiştim bugün gittim nokta kadarcık olan keseyi gördüm sadece15 gün sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyarsak bi kaç test yapıcam dedi dr.
Değerim yüksek diye gitmiştim onu sormak aklıma bile gelmedi keseyi görünce
Sadece sabahları uyandığımda oluyo oda sanırım açlıktanÇok acıkmış bi şekilde uyanıyorum
Hayırlı olsun Tebrik ederim
Yemek içmek konusunda sadece şarküteri ürünlerinden(çiğ et) koladan çaydan kahveden uzak duruyorum onun dışında ekstra yaptığım bişey yok
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
İlk kontrolüm Kan testini yaptırdıktan sonra gitmemiştim bugün gittim nokta kadarcık olan keseyi gördüm sadece15 gün sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyarsak bi kaç test yapıcam dedi dr.
bende daha kontrole gitmedim biraz daha bekleyeyim diyorum 5+6 günlük Sat a göre ama açıkçası gitmekten korkuyorum
Korkarak yaşamaktansa bi an önce git bence İnşallah korktuğun gibi çıkmaz Ekim geldiğinde bebişin kucağında olur
Korkarak yaşamaktansa bi an önce git bence İnşallah korktuğun gibi çıkmaz Ekim geldiğinde bebişin kucağında olur
inşallah canımm...randevum önümüzdeki pazartesi öne almaya çalışıcam verdiğin cesaret için çok teşekkür ederim..
takip çizelgesi neden hazırlamadın hangi haftada olduğunu takip etmemiz kolay olurdu
takip çizelgem vardı dün kaldırdım herşeyin yolunda gittiğini öğrendikten sonra hazırlıcam yine canım..