geliyorrrrr geliyorr küçük melek geliyorr. allah onu korusun inş. hiçbişi olmadan sağlıkla dünyaya gelsinn
geliyorrrrr geliyorr küçük melek geliyorr. Allah onu korusun inş. Hiçbişi olmadan sağlıkla dünyaya gelsinn
2011 ekim anneleri diye yeni bi başlık açıp liste düzenlemeyi düşünüyorum kızlar ne dersiniz
harikasın derim canım
Valla ister harika ister süper de
ama bunları söylerken o listeyi nerde nasıl düzenlerim onuda hele bi söyle sonra o listedede değişiklikleri nasıl yapıcağımıda söyle başkada bişey söylemene gerek yok Ondan sonra bebişin iyi haberleri ver yeter
Liste buldum bizden önceki ayların hepsinin ilk sayfasında ve ilk paylaşımda listeleri var ama listedeki değişiklikler sonradan nasıl yapılıyo onu bulamadım kaç kişiyede özelden mesaj attım hiç biride demedi nasıl değişiklik yapıldığını Daha önce yazdığımız şeyleri değiştirme şansımız yok onun bi yolu var ama ne?????
Liste buldum bizden önceki ayların hepsinin ilk sayfasında ve ilk paylaşımda listeleri var ama listedeki değişiklikler sonradan nasıl yapılıyo onu bulamadım kaç kişiyede özelden mesaj attım hiç biride demedi nasıl değişiklik yapıldığını Daha önce yazdığımız şeyleri değiştirme şansımız yok onun bi yolu var ama ne?????
canım topiği sen açtığın için üzerinde liste üzerinde değişiklik yapma hakkın vardır belki?
başka bi yolu var bence çünkü sivribiber açmış bu konuyu ben onada sormuştum yeni başlık açma buraya liste hazırla demişti demekki buraya hazırlayabiliceğime göre konuyu açan kişi olup olmamakla alakalı değil bize neden kimse yardım etmiyoooooooo
bize ulaşın bölümünden yöneticiye bile mesaj attım şimdi
Bende atıyorum msjlar..o zaman buraya hazırlayalım güzel bir liste...ama eğer onun üzerinde değişiklik yapılamazsa bak o zaman işe
buraya hazırladığım listeyi koyalım eğer onda değişiklik yapamazsak işi öğrendikten sonra yeni başlığa geçeriz
tamam cnm sen ekle bi o listeyi bi de ben hazırladım sıfırdan ama bir deneyelim seninki üzerinde oynanmalar yapılabiliyor mu bakalım:44:
excel de hazırladım ama dosya türünü desteklemiyo eklemedikopyala yapıştır dedim bu seferde tablo olarak değilde dümdüz yazı olarak çıkardı
arkadaşlar pazar günü hamile olduğumu öğrendim. kan tahlili filan yapıldı doktorla görüştük. ancak şimdi akıntı gibi kanamam geldi. ne yapmalıyım bilmiyorum. olağan bi durum mu bu. ya pembe henüz ama korkuyorum. bişi olmaz dimi:18::18: