kızlar kopyala yapıştır dedim şimdide isimleri değiştiriyorum sizlerde yaş - sat - tahmini doğum tarihi - kilo - yaşadığınız şehir ve bebişle ilgili son bilginizi yazın
kızlar kopyala yapıştır dedim şimdide isimleri değiştiriyorum sizlerde yaş - sat - tahmini doğum tarihi - kilo - yaşadığınız şehir ve bebişle ilgili son bilginizi yazın
umarım bu sefer sorunsuz geçer hep birlikte kucağımıza alırız bebişlerimizi
ben dün akşam kontrole gittim
kese boyutu gayet iyi dedi benim doktorum vajinal ultrasonla bakmak istemiyor
haftaya tekrar gidip bebişimi göreceğim.
slm arkadaşlar benimde sat 27 aralık yani 3 ekim annesi olarak görünüyorum.5+5 kalp atışı için doktor alttan muayene etti ama kalp atışını duyamadı.çok korkuyorum kızlar ya
benim bilgilerimi almadıınbu topikteki hamişlerin hepsinin bilgilerini aldım eksik bilgileride tamamlarız zamanla
arkadaşlar pazar günü hamile olduğumu öğrendim. kan tahlili filan yapıldı doktorla görüştük. ancak şimdi akıntı gibi kanamam geldi. ne yapmalıyım bilmiyorum. olağan bi durum mu bu. ya pembe henüz ama korkuyorum. bişi olmaz dimi:18::18:
ama yani ben yeni topiği bulamıyorumo topiği ben açmıştım ama sonra takip etmedim yani o tabloyu ben düzenlemedim
Kızlar artık bizimde bir listemiz var listeye eklenmek isteyenler özel mesaj atabilir bazı arkadaşları ekledim diğer konuda onlarda vardı ama hiç bi bilgi vermemişlerdi onlarda yakında burda olursa onların da bilgilerini tamamlarız Umarım listemizi beğenmişsinizdir.Eklememi istediğiniz şeyler varsa söyleyin
30 yaşındayım ben de... izmirdeyim.. keseyi gördüm kalp atışı için sabırsızlanıyroum...
hepimise sağlıklı bi 280 gün diliyorum...
Kızlar artık bizimde bir listemiz var listeye eklenmek isteyenler özel mesaj atabilir bazı arkadaşları ekledim diğer konuda onlarda vardı ama hiç bi bilgi vermemişlerdi onlarda yakında burda olursa onların da bilgilerini tamamlarız Umarım listemizi beğenmişsinizdir.Eklememi istediğiniz şeyler varsa söyleyin
hamile kaldığın kiloyuda ekleyelim istersen
:
eline,emeğine sağlık Duygu... yapılırda begenilmez mi...
kimse cıkmasın o liseteden.. hep eklensin,artsın inşALLAH...
ne kadar çokuz şimdiden.. Bereketli ay olacak EKim
HAyırlı uğurlu olsun topik kızlar inşallah 9 ayımzıı burada sorunsuz bir şekilde geçirir sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
sat:1.1.2011
b.d.t:8 ekim
Kesemizi gördük
İstanbul
Kilo 80
30 yaşındayım ben de... izmirdeyim.. keseyi gördüm kalp atışı için sabırsızlanıyroum...
hepimise sağlıklı bi 280 gün diliyorum...
korkma canım benim 5+1 de kontrolüm vardı dr bu çarşambaya bir daha randevu verdi bende yarın gideceğim ama göremezsek bir hafta sonra yine bakacağız 7 haftadan önce duyulmazsa korkulmamalı diyorlar
benim bilgilerimi almadıın
kanamanın şiddeti ve rengi önemli değil beni hemen göreceksin demişti benim dr um korkutmak istemiyorum ama ihmal etme lütfen
ama yani ben yeni topiği bulamıyorumsiz beni dışladınızmı yaf neden gittiniz beni burada bıraktınız
hamis anne adaylari saglikla alirsiniz bebisleri kuca´giniza insallah .tebriklerrr
hee bu arada 2 tane 2011 ekim anneleri basligi var hangisi devamli ilerliyo yani gercek liste veriyoo:44: