2011 Ekim Anneleri

utrasona gırmeden tam gunu söyleyemiyom ama bence 4 haftalık

slm kızlar.
ben 2010 temmuz annesiyim.7,5 aylık kızım var.
bir aksilik sonucu tekrar hamileyim.
çok düşündüm aldırıp aldırmama konusunda.
fakat aldırmamaya karar verdim.
2 gün önce keseyi gördük.
aslında tesadüf oldu hamile olduğumu öğrenmem.
adet olduğumu sanmıştım.
kanamam 10 gün azda olsa devam edince doktora gittik eşimle.
doktor keseyi gösterdi,hamilesin dedi.
şok olduk resmen.
böyle birşey beklemiyorduk.
kızım çok küçük daha.
üstelik sezeryan ilkim.
yarın kontrolum var.
doktorumuz aldırıp aldırmama konusunda bize zaman tanımıştı.
fakat ben aldırmayacağım.
kızıma kardeş geliyor yani allah nasip ederse.
inşallah iyi paylaşımlarımız olur.
yarın kesin doğum tarihimi öğrenip buraya yazacağım kısmetse.
allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.

tebrik ederim...
çok güzel birşey benceee sende bebişlerinde sağlıklı olsunlar yeter...
iyiki aldırmaktan vazgeçmişsin..
hepimiz için hayırlısı olsunn inşallahh..

ayyy maşallah... ne güzel işte büyürler peşpeşe.. zorlanırsın 2-3 yıl ama ondan sonra ohh mis gibi..cok iyi anlaşırlar büyüyünce... iyi yapmışsın aldırmamakla.. için acır dururdu sonra... RABBİM sağlıklı doğum versin sana da inşALLAH... yeni annesin sen,hamilelik bilgilerin taze, cok şey ögrenicez senden desene

benim sat 11 aralık 2010 fakat bende adet düzensizliği olduğu için dr. geç yumurtladığımı ve bebeğimin 4-5 haftalık olduğunu söyledi. kalp atışları başlayınca tahmini bir hesaplama yapacakmış bakalım. haber veririm çizelgeye o şekilde ekleriz...

slm arkadaşlar bende ekim annesi olucam allahın izniyle 16 ekimde dogumum olcak sat 9 ocak yaşım 24 benide listeye eklermisiniz

Son düzenleme:
ilahi duygu ee sen beni doğurtmuşsun.. ben loğusayım şuan.. sat:4 0cak d.t. 11 ocak..
kassam kırkım çıkacak.. 11 ekim benim de

slm arkadaşlar bende ekim annesi olucam allahın izniyle 16 ekimde dogumum olcak sat 9 ocak yaşım 24 benide listeye eklermisiniz

canım hoşgeldinnn..
diğer topikte kutlucam seni derken burada gördüm tebrik ederim Allah tamamını erdirsin inşallah....

slm kızlar benide listeye ekleyeblirmisiniz.. ? 3 ekim tahmini doğum tarihi yaşım 27 sat:27 aralık bursa bende daha sadece keseyi gördüm 8,6

arkadaşlar bende geldim benim sat:25 aralık doğum:1 ekim 2011 yaş: 28 kilom:75 yaşadığım yer: istanbul

Herkese günaydın...........

listeyi düzeltebilirsiniz yaşım 25... :=)

Son düzenleme:
slm güzel anne adayları.ben 2010 ekim annesiyim.şurda kaldı 8 ayınız. sağlıklı,huzurlu bir hamilelik sonucunda sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

ekim anneleri merhaba; bende ekim annesi olucam inşallah. benide eklerseniz sevinirim.
sat: 9 ocak beklenen dogum sanırım 16 ekim yaş 26 kilo 60 şehir bursa kese belli belirsiz göründü dedi doktorum bugun tekrar kontrole gidicem.

Son düzenleme:
Hanımlar bundan sonra bu başlık altında devam etmiyorsunuz

yeni konu açolmış ordan devam..

Hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…