herkese merhaba, inşallah bende ekim annesi olucam. 11 ekim görünüyor doğum
Allah ım korusun yardımcı olsun hepimize...
başlanılsın bence :)
kim yapacak bu işi.. fedakar gönüllü kim olur acep :)
hoşgeldin,
hamile olduğunu öğrenenler toplanır çabucak inş.
bol bol paylaşırsınız..
listeyi ben ayarlarım daha sonra
gelenler satını, kaç kiloyla hamile kaldığını yazsın
Arkadaşlar 3+6 haftada kan testi yaptırdım 1597 çıktı bi kaç kişi daha var yaptıran ama hiç bu kadar yüksek değilmiş onların ki Acaba aranızda 3üncü haftalarda böyle yüksek sonuç alan varmı bide kan değerlerinin yüksek çıkması bi problem mi yardımcı olursanız sevinirim :18::18:
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
SivriBiber listeyi ben ayarlarım diye yazmıştı ama hiç sesi çıkmadı
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
4 hafta 6 günlük hamileyim bu akşam kan testini tekrarlamak için hastaneye gideceğim değerimin ikiye katlaması lazım dua ediyorum bir terslik olmasın diye.Ve beim mide bulantısı uyku gibi sorunlarım hiç yok daha erkenmi acaba?
4+6da yaptırdığın kan değerleri kaç çıktı ???:26:
duygu benim bugün sanırım 4+6 (sanırım diyorum daha dr gitmedim) 7600 çıktı..
bu arada mylife35 benimde bi aksilik olmazsa 11 ekim görünüyor..
herkese hayırlı bebekler gelir inş
duygu benim bugün sanırım 4+6 (sanırım diyorum daha dr gitmedim) 7600 çıktı..
bu arada mylife35 benimde bi aksilik olmazsa 11 ekim görünüyor..
herkese hayırlı bebekler gelir inş
amin canım inşallah hiç birimiz aksilik yaşamadan bu yolda beraber ilerleriz benimde 6 ekim görünüyor hayırlısı olsun inşallah...
Benimde 15 ekim görünüyor Yarın doktorda iyi haberler verir inşallah
Arkadaşlar 3+6 haftada kan testi yaptırdım 1597 çıktı bi kaç kişi daha var yaptıran ama hiç bu kadar yüksek değilmiş onların ki Acaba aranızda 3üncü haftalarda böyle yüksek sonuç alan varmı bide kan değerlerinin yüksek çıkması bi problem mi yardımcı olursanız sevinirim :18::18: