2011 Ekim Anneleri

herkese merhaba, inşallah bende ekim annesi olucam. 11 ekim görünüyor doğum
Allah ım korusun yardımcı olsun hepimize...

hoşgeldin,

hamile olduğunu öğrenenler toplanır çabucak inş.

bol bol paylaşırsınız..

listeyi ben ayarlarım daha sonra

gelenler satını, kaç kiloyla hamile kaldığını yazsın

Merhaba
Listeyi bekliyoruz Ayarlarım dedin yoksa vazmıgeçtin

Arkadaşlar 3+6 haftada kan testi yaptırdım 1597 çıktı bi kaç kişi daha var yaptıran ama hiç bu kadar yüksek değilmiş onların ki Acaba aranızda 3üncü haftalarda böyle yüksek sonuç alan varmı bide kan değerlerinin yüksek çıkması bi problem mi yardımcı olursanız sevinirim :18::18:

tatlım erken ovulasyon olmuş olabilir... zaten bu değerler çok çabuk yükseliyor 2 günde 1, 2 katına çıkıyor. bence bir problem yoktur. en kötü ihtimal ikizdir

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

4+6da yaptırdığın kan değerleri kaç çıktı ???:26:

duygu benim bugün sanırım 4+6 (sanırım diyorum daha dr gitmedim) 7600 çıktı..

bu arada mylife35 benimde bi aksilik olmazsa 11 ekim görünüyor..
herkese hayırlı bebekler gelir inş

amin canım inşallah hiç birimiz aksilik yaşamadan bu yolda beraber ilerleriz benimde 6 ekim görünüyor hayırlısı olsun inşallah...

slm kızlar bende 2010 ekim annesiyim ayy birden cok duygulandım zaman ne cabuk geçiyorr geçen sene bu zamanlarr daha yeni hamileydik :'( allahım saglıklı kolay bir hamılelık geçirmeyi nasip etsin sizlere...saglıcakla kucagınıza alın yavrularınızı inşallahhh...şmdiden uykuları alın bebişler olunca gece-gündüz durmak yok

ikiz olabilir :52
ama normal değerin haftasına göre
benim daha 15günlükken 200dü

slm arkadaşlar benimde sat 27 aralık yani 3 ekim annesi olarak görünüyorum.5+5 kalp atışı için doktor alttan muayene etti ama kalp atışını duyamadı.çok korkuyorum kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…