2011 Ekim Anneleri

sevda koşuyolu medipolu sen arastırıyordun değil mi? kadıkoyde mi oturuyorsun. öyle ise sana güvendiğim iki dr ismini verebilirim...ilki lidyayı takip eden, ikincisi ise bu gebeliğimi.

aslında ben beykozda oturuyorum, iş yerim ümraniyede.bu arada biyerler bakıyorum..

eşim anlayışlı çok şükür ama yine böyle bakıyor bana

ewet tatlım bizde aynı problemi yaşıyoruz. öğreneli 2 hafta oldu, 2 haftadır da tık yok ilk gittiğim doktor yasak demişti eşime söylemiştim tmm demişti, 2. gittiğim doktor kanama durumu olmayanlarda biz yasaklamıyoruz dedi onu da söyledim eşime ama eşimde korktuğunu söyledi, boşver riske atmayalım dedi. benimde hiç içimden gelmiyodu zaten. ama 2 gündür bi takım girişimleri oluyo ama zavallım hep red cevabını alıyor. napıyım istemiyorum.... bende onunla oturdum konuştum. kadınların bu dönemlerde istekleri çok azalır diye... ne dese beğenirsin.... eee sizin de ayarınız yok adet döneminde çok istersiniz yapamayız, hamileyken de yapabilecekken istemezsiniz dedi sustum... sustum... sustum... haklıydı çünkü...

çokkk haklıııı ve çok komikmişizzz ya hakikaten

çok güldüm ya yazık adama....

kızlar sizin hiç başınız agrıyormu bende sinizut var ve hiç 2 gün agrımazdı ne yapsam ki az önce yattım ama geçmedi

kızlar sizin hiç başınız agrıyormu bende sinizut var ve hiç 2 gün agrımazdı ne yapsam ki az önce yattım ama geçmedi

normal canım baş ağrıları.benim önceki gebeliğimde çok ağrıyordu ama bunda fazla ağrımıyor sanki.

bende de migren var tatlım. normal zamana göre daha sık baş ağrıları yaşıyorum. zaten ilk o nedenle öğrenmiştim hamileliğimi. hamileliğin ilk dönemlerinde baş ağırları normalmiş, beyindeki damarlar mı ne genişliyormuş öyle bişi... ama bende normale göre şiddet daha az, yani ilaç içmeden atlatabiliyorum ama dediğin gibi 2 gün sürdüğü olabiliyor. eğer imkanın varsa, başını sıkıca bağla, hatta gözlerini de kapatacak şekilde, ki karanlık olsun ve uyumaya çalış. zaten başını sıkınca ağrını daha az hissediceksindir.... geçmiş olsun...

yattım uyudum biraz ama nafile eşim gelcek birazdan yemek yapıcam sağoll

ne yapıyordun peki geçmesi için midemede vuruyor

ne yaparsam yapayım geçmiyordu ki :26: uzanıp dinleniyordum sık sık.ama şimdi o fırsatım pek olmuyor.çünkü benim bakımıma muhtaç bir oğlum var.bende de migren var sanırım.dr gitmedim ama migren tanımlarına çok uyuyor.tuttum mu 2 gün geçmiyor.gözlerimi bile açamıyorum.

doktora gittik bugün
kesemizi gördük normalde internet hesabına göre 6+6 görünüyorum ama
doktorumuz tam 4 haftalık dedi
bebeişimizin resmini verdi
kanımızı idrarımızı aldı
haftaya çarşamba tekrar gidecez
3,5 mm dedi kese için normal değilmi bu değer arkadaşlar

geçmiş olsun canım yaa..

bence de 4 haftalık kese için normal cnm

hayırlı olsun darısı başımıza inşallaaaah

bu arada
,ARZUALAGULACAR,vahide1204,cakire,şeker-leblebi,sevdaozyildirim,baby_drk,mylife35,
slm kızlar.
direk daldım bnde konuya

bu arada
,ARZUALAGULACAR,vahide1204,cakire,şeker-leblebi,sevdaozyildirim,baby_drk,mylife35,
slm kızlar.
direk daldım bnde konuya

hoşgeldin canım.dalmazsan ayıp olur zatiii.
sana ne sorcam.sen sezeryanlımıydın?ben sezeryanlıyım.dün dr a gittim.riskli olduğunu sürekli takip altında olacağımı söyledi.

hoşgeldin canım.dalmazsan ayıp olur zatiii.
sana ne sorcam.sen sezeryanlımıydın?ben sezeryanlıyım.dün dr a gittim.riskli olduğunu sürekli takip altında olacağımı söyledi.

evet cnm sezeryanlıyım bende.
bende konuştum bu konuyu doktorumla.
riskli olabilirmiş.
fakat ilk hamileliğimden 1 kat daha fazla dikkatli olmamı söyledi.
mesela ağır kaldırma konusunda.(ama nerde..kız yerde durmuyor ki..
ya kucakta ya örümcekte.)
göbeğimi bir yere dayayarak iş yapmıcakmışım falan filan.
ani kalkışlar olmucak..
ani bir ağrıda,karın yada kasık ağrısında
hemen kendisini arıcakmışım.
ki zaten allah nasip ederse bir aksilik çıkmazsa 37.haftamda alıcakmış bebeğimi.

ilk doğumumu devlette yapmıştım fakat bu seferki öyle olmucak.
allah o günleri gösterirse,doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastanede olacak doğumum.
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…