şans dileyin bana kızlar birazdan çıkıyorum ilk kontrolüm...önceki gebeliğim meleğim gelişmediği için sonlandırılmıştı..çok korkuyorum hıçkıra hıçkıra ağlayasım var inşallah güzel haberlerle gelirim buraya
Dün çok hastalandım. Hiç böyle kusmamıştım. Haliyle sabahta çok geç kalktım. Bide ben günde 3 defa progestan kullanıyorum fitil gibi mecburen 2 saat yatmak zorundayım. Yoksa olduğu gibi geri geliyor
Oyy kıyamam size yaa. allah kolaylık versin. Yardımcınız olsun inş.
Dün çok hastalandım. Hiç böyle kusmamıştım. Haliyle sabahta çok geç kalktım. Bide ben günde 3 defa progestan kullanıyorum fitil gibi mecburen 2 saat yatmak zorundayım. Yoksa olduğu gibi geri geliyor
merhaba kizlar.nasilsiniz?
benim ilk dr kontrolum yarin ama korkuyorum ya icimde garip bi his var sanki dis gebelik yada sagliksizmis gibi
slm güzel anneler.dün akşam doktora gittim.bebişimin kalp atışlarını gördük.çok mutlu oldum.
slm güzel anneler.dün akşam doktora gittim.bebişimin kalp atışlarını gördük.çok mutlu oldum.
Tebrikler ve hayırlı olsun şekerSenin adına çok sevindim. Bir daha ne zaman çağırdı doktor ?
bende de öyle bir his vardı ama hiiiç korkma öyle bişy yoktur.hatta dün akşam doktor eveet kese var bakalım içinde bebek var mı diyince elim ayağım titredi.ama çok şükür kalp atışlarını gördük.seninde öyle olacak.merhaba kizlar.nasilsiniz?
benim ilk dr kontrolum yarin ama korkuyorum ya icimde garip bi his var sanki dis gebelik yada sagliksizmis gibi
tebrikler canım.
bende de öyle bir his vardı ama hiiiç korkma öyle bişy yoktur.hatta dün akşam doktor eveet kese var bakalım içinde bebek var mı diyince elim ayağım titredi.ama çok şükür kalp atışlarını gördük.seninde öyle olacak.
vajinal mı baktı acaba:26:
vajinal mı baktı acaba:26:
hayır canım karından baktı.
peki son adet tarihine göre doktorun söylediği hafta aynımı benim 3 gün geriden geliyor
merhaba arkadaslar...beni de ekleyin lütfen listeye: sat 28 aralık, beklenen doğum tarihi 4 ekim 2011, temmuz 2008 doğumlu bir kız annesiyim. 56 kilo ile hamile kaldım. keseyi gördük ama kalp atışları içim randevumuz 28 şubatta...
lidya için buralarda çok zaman geçirdim ve de çok eğlendim. umarım bu sefer de öyle olur...
Allah herkesin gönlüne göre versin ve kucaklarımız nurtopu gibi sağlıklı evlatlarla dolsun:)
hepinize hayırlı gebiş günleri:)
bu günlerin değerini bilelim çünkü çok özlenir sonra:)
ufff benim bir derdim var ama nasıl paylaşacağımı bilemedim