2011 Ekim Anneleri

hadi canım ya geçmiş olsun ne oldu neyin vardı?

Mide bulantısı 2 gündür geçmiyodu aslında yemek yesem geçicek ama bişey yiyemiyorum bulantıdan bide canımda istemiyodu Şimdi geldim kendime tepsim yanımda hiç durmadan bişeyler yiyorum hem belki biraz kilo alırım üflesen uçucak durumdayım zaten çocuğu nasıl doğurucam merak ediyorum

ya bulantılar kötü..
benim midem bulanmıyor allahtan.
arada sabahları yokluyo,
ama şükür yok bişi daha

ya bulantılar kötü..
benim midem bulanmıyor allahtan.
arada sabahları yokluyo,
ama şükür yok bişi daha

İnşallah olmaz senin bide bebişin var zor olur Senin bulantılarınıda bana versin rabbim Ben bi başıma yatıyorum evde teyzemde sağolsun gelip yemek yapıyo bakıyo bana

Son düzenleme:
İnşallah olmaz senin bide bebişin var zor olur Senin bulantılarınıda bana versin rabbim Ben bi başıma yatıyorum evde teyzemde sağolsun gelip yemek yapıyo bakıyo bana

canım kıyamam ya..
senin bulantıların sana yeter.
ben alıştım herşeye..
bulantı bizi korkutamaz dermişim..:95:

haklısın canım sanırım çok fazla takıyorum kafama bundan sonra olumlu şeyler düşünmeye çalışıcam teşekkür ederim desteğin için...

canım telaş yapma.
inşallah herşey yolundadır.

inşallah canım benim hepimiz için herşey yolunda olsun

Kızlar ben bulantılarımı bastırmak için yeşil zeytin yiyorum bana iyi geliyo tuzlu ve ekşi süper oluyo Çubuk kraker felan kesmiyo beni az geliyo onun tuzu

Ayy bende yapayım bari. Sık sık ağrıyor 10 tane ilaç kullandığım için bide ağrı kesici içmeyim diyorum. Çekiyorum o ağrıyı. Dün bi yandan mide bulantısı, bi yandan baş ağrısı akşam ölüyorum sandım. Bende yapıcam çok saol canım.

canım kıyamam ya..
senin bulantıların sana yeter.
ben alıştım herşeye..
bulantı bizi korkutamaz dermişim..:95:

ayyy bebişime sinek benzetmesini yapan ikinci kişisin.
Anneme ultrason resminde keseyi gösterdim ''Bu ne be sinek b.ku kadar'' dedi ama sinek b.kuna şimdiden yelekler patikler örmeye başladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…