2011 Ekim Anneleri

kızlar yazacağım konuyu ama müsait değilim sonra okuyacağım kısa yzmk zorundayım bn örümcekten çok korkarım birisi şaka yaptı hamile olduğumu bilmeden korkudan çok ağladım elim ayağım boşaldı bişey olurm bebişe böyle bir oly duydunuzmu doktora soracaktm ama buraya yazmak istedim

birde folik asit aç karnına mı tok karnınamı alınacak bilgi verirmiiniz eşim eczacıya sormyı unutmş ama bu ufak şey için de doktorumu rahatsız etmek istemiyorum Hepinizi öptüm

kızlar şu ticker meselesi kafama takıldı, hem ticker factory hem lilypie'dan hazırladım fakat linkini benim çizelgeme yerleştiremedim bir türlü...çok sıkıldım...
endlesslove derdini söyle derman bulmaya çalışalım...

ben elevit kullanıyorum.aç karnına alıyorum.folik asitte öyleydi sanırım.

folik asit tok karınla içiyorsun... bana doktorum yarım iç dedi...

Son düzenleme:

lily pie de bittikten sonra altta ımage url var ona bas altta bir link çıkıyor http: ile başlıyor.onu kopyalayıp profil düzenlemede en altta çizelge var oraya yapıtırıp kaydet diyeceksin.

paylaş canım paylaş.zamanla burda her şeyi rahat rahat anlatır hale geleceğiz.biz ağustos topiğinde öyleydik...ohohoho neler neler

bu gebelik ortaya çıktığından bu yana eşimle kardeş gibi olduk gece olduğu zaman bana bir haller oluyor eşim sarılıcak öpücek diyegeçenlerde kırmayım dedim sesimi çıkarmadım ama sanki ilk geceymiş gibi feci acıdısanki bir duvar var ileri gitmiyor ordan eşimden naz yapıyorum sandı küstü

dün akşamda dalga geçiyor pijamalarımı giyiyorum gel gel gerek yok sen benim dünya ahiret bacımsın diyor

KONTROL paneline gir,profil düzenleyi seç,Çizzelg yazan yere linki yapıştır

KONTROL paneline gir,profil düzenleyi seç,Çizelge yazan yere linki yapıştır

anlıyorum canım.bak benim 2 kere bebeğim düştü.o yüzden oğluma hamileyken bizde nerdeyse kardeş gibiydik.hatta tam anlamıyla ilişki bir veya iki kere yaşamıştık.diğerleri işte ölesine )
kadınlarda genelde ilk 3 ay isteksizlik olabiliyor.eşine anlat durumunu.sonra düzeliyor.son aylarda yine karnın büyüyor kıpırtılar artıyor ve sen isteksizleşiyorsun.eşinle güzel güzel konuş hatta dr unuzlada oratk görüşün.geçici şeyler bunlar.ama sen kendini kasarsan daha zorlaşır bunu unutma.ben bu gebeliğimde hiç kasmıycam kendimi koyuvercem gitsin gerçi oğlumdan ne kadar fırsat kalır bilmiyorumda kaldığı kadar işte

bende çok korkuorum hem acı hemde o an çıkıp düşecekmiş gibi geliyor bebişşş

eşim anlayışlı çok şükür ama yine böyle bakıyor bana

aslında seni anlıyorum; çünkü bu basit bir 'bebeğe zarar gelebilir' korkusu değil.. bu aslında hormonların işbaşında olduğunu ve de isteksizlik yarattığının bir göstergesi. Merak etme ne olur, ikinci trimesterda daha rahatlamış ve keyifli hissedersin muhtemelen:)

benimde sat 28 aralık bende 56 kiloyla hamile kaldım gerçi şimdi 55 e düştüm.Kalp atışı için 26 şubatta çağırdı doktor benide

benimde sat 28 aralık bende 56 kiloyla hamile kaldım gerçi şimdi 55 e düştüm.Kalp atışı için 26 şubatta çağırdı doktor benide

demek ki bebişler aynı doğum tarihli görünüyor şimdilik. Güzel tanrım bir de bu dünyaya sağlıklı getirmeyi nasip etsin

kızlar bende bel fıtığı var, normal doğum tehlikeli olur mu acaba, sezeryann daha iyi gibi sanki

sevda koşuyolu medipolu sen arastırıyordun değil mi? kadıkoyde mi oturuyorsun. öyle ise sana güvendiğim iki dr ismini verebilirim...ilki lidyayı takip eden, ikincisi ise bu gebeliğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…