kızlar yazacağım konuyu ama müsait değilim sonra okuyacağım kısa yzmk zorundayım bn örümcekten çok korkarım birisi şaka yaptı hamile olduğumu bilmeden korkudan çok ağladım elim ayağım boşaldı bişey olurm bebişe böyle bir oly duydunuzmu doktora soracaktm ama buraya yazmak istedim
birde folik asit aç karnına mı tok karnınamı alınacak bilgi verirmiiniz eşim eczacıya sormyı unutmş ama bu ufak şey için de doktorumu rahatsız etmek istemiyorum Hepinizi öptüm
kızlar şu ticker meselesi kafama takıldı, hem ticker factory hem lilypie'dan hazırladım fakat linkini benim çizelgeme yerleştiremedim bir türlü...çok sıkıldım...
endlesslove derdini söyle derman bulmaya çalışalım...
paylaş canım paylaş.zamanla burda her şeyi rahat rahat anlatır hale geleceğiz.biz ağustos topiğinde öyleydik...ohohoho neler neler
kızlar şu ticker meselesi kafama takıldı, hem ticker factory hem lilypie'dan hazırladım fakat linkini benim çizelgeme yerleştiremedim bir türlü...çok sıkıldım...
bu gebelik ortaya çıktığından bu yana eşimle kardeş gibi olduk gece olduğu zaman bana bir haller oluyor eşim sarılıcak öpücek diyegeçenlerde kırmayım dedim sesimi çıkarmadım ama sanki ilk geceymiş gibi feci acıdı sanki bir duvar var ileri gitmiyor ordan eşimden naz yapıyorum sandı küstü
dün akşamda dalga geçiyor pijamalarımı giyiyorum gel gel gerek yok sen benim dünya ahiret bacımsın diyor
bu gebelik ortaya çıktığından bu yana eşimle kardeş gibi olduk gece olduğu zaman bana bir haller oluyor eşim sarılıcak öpücek diyegeçenlerde kırmayım dedim sesimi çıkarmadım ama sanki ilk geceymiş gibi feci acıdı sanki bir duvar var ileri gitmiyor ordan eşimden naz yapıyorum sandı küstü
dün akşamda dalga geçiyor pijamalarımı giyiyorum gel gel gerek yok sen benim dünya ahiret bacımsın diyor
anlıyorum canım.bak benim 2 kere bebeğim düştü.o yüzden oğluma hamileyken bizde nerdeyse kardeş gibiydik.hatta tam anlamıyla ilişki bir veya iki kere yaşamıştık.diğerleri işte ölesine)
kadınlarda genelde ilk 3 ay isteksizlik olabiliyor.eşine anlat durumunu.sonra düzeliyor.son aylarda yine karnın büyüyor kıpırtılar artıyor ve sen isteksizleşiyorsun.eşinle güzel güzel konuş hatta dr unuzlada oratk görüşün.geçici şeyler bunlar.ama sen kendini kasarsan daha zorlaşır bunu unutma.ben bu gebeliğimde hiç kasmıycam kendimi koyuvercem gitsingerçi oğlumdan ne kadar fırsat kalır bilmiyorumda kaldığı kadar işte
bende çok korkuorum hem acı hemde o an çıkıp düşecekmiş gibi geliyor bebişşş
eşim anlayışlı çok şükür ama yine böyle bakıyor bana
sağolun kızlar.
göründüğü gibi ben de ticker'lı oldum...
merhaba arkadaslar...beni de ekleyin lütfen listeye: sat 28 aralık, beklenen doğum tarihi 4 ekim 2011, temmuz 2008 doğumlu bir kız annesiyim. 56 kilo ile hamile kaldım. keseyi gördük ama kalp atışları içim randevumuz 28 şubatta...
lidya için buralarda çok zaman geçirdim ve de çok eğlendim. umarım bu sefer de öyle olur...
Allah herkesin gönlüne göre versin ve kucaklarımız nurtopu gibi sağlıklı evlatlarla dolsun:)
hepinize hayırlı gebiş günleri:)
bu günlerin değerini bilelim çünkü çok özlenir sonra:)
benimde sat 28 aralık bende 56 kiloyla hamile kaldım gerçi şimdi 55 e düştüm.Kalp atışı için 26 şubatta çağırdı doktor benide