2011 Ekim Anneleri

evet cnm sezeryanlıyım bende.
bende konuştum bu konuyu doktorumla.
riskli olabilirmiş.
fakat ilk hamileliğimden 1 kat daha fazla dikkatli olmamı söyledi.
mesela ağır kaldırma konusunda.(ama nerde..kız yerde durmuyor ki..
ya kucakta ya örümcekte.)
göbeğimi bir yere dayayarak iş yapmıcakmışım falan filan.
ani kalkışlar olmucak..
ani bir ağrıda,karın yada kasık ağrısında
hemen kendisini arıcakmışım.
ki zaten allah nasip ederse bir aksilik çıkmazsa 37.haftamda alıcakmış bebeğimi.

ilk doğumumu devlette yapmıştım fakat bu seferki öyle olmucak.
allah o günleri gösterirse,doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastanede olacak doğumum.
.

bana kaçıncı haftada alacağını söylemedi ama zaten sezeryanda 38.haftada alınıyor.o günlere bir gelsek ah ahh...banada dediki karnımda yırtılma,plasenta yapışması,erken doğum veya sancı olabilirmiş.yani belkide hiçbirşey olmayacak ama sürekli takip altında olacakmışım.ay benim normal bi gebeliğim olmayacak mı allah ım????ilki de riskliydi düşüklerden sonra olduğu için hep dr daydım ayda en az 2 kere.bundada öle olur kesin.kaderim kötü yafu...

bana kaçıncı haftada alacağını söylemedi ama zaten sezeryanda 38.haftada alınıyor.o günlere bir gelsek ah ahh...banada dediki karnımda yırtılma,plasenta yapışması,erken doğum veya sancı olabilirmiş.yani belkide hiçbirşey olmayacak ama sürekli takip altında olacakmışım.ay benim normal bi gebeliğim olmayacak mı allah ım????ilki de riskliydi düşüklerden sonra olduğu için hep dr daydım ayda en az 2 kere.bundada öle olur kesin.kaderim kötü yafu...

yok canım benim aksilik olmazsa 37.haftamda alınacak.doktorum böyle uygun görüyor.
kızımda da doktorum aynıydı.ona güveniyorum.
benm ilk gebeliğimde sorunluydu.
kanamayla geçmişti ilk 3 ayım.
bunda da kanamam oldu.
adet oldum sanmıştım,
kanamam 10 gün sürünce doktora gitmiştim.
ultrasonda keseyi görmüştük ozaman.
ara ara kahverengi akıntım oluyor.
fakat 2 günde bir progestanın iğnesini oluyorum.
kasıklarımda ağrıda var fakat doktor takibi altındayım.
hastaneye yatıracaktı,fakat kızım çok küçük.
emziriyorum da,bakacak kimsemde yok.
eşim çalışıyor.
zor işimiz çook zor.:KK20:

ARZUALAGULACAR
şeker-leblebi
deyan
sevdaozyildirim
zaya

kızlar sesiniz çıkmıyor.konuşsanızaa....

yok canım benim aksilik olmazsa 37.haftamda alınacak.doktorum böyle uygun görüyor.
kızımda da doktorum aynıydı.ona güveniyorum.
benm ilk gebeliğimde sorunluydu.
kanamayla geçmişti ilk 3 ayım.
bunda da kanamam oldu.
adet oldum sanmıştım,
kanamam 10 gün sürünce doktora gitmiştim.
ultrasonda keseyi görmüştük ozaman.
ara ara kahverengi akıntım oluyor.
fakat 2 günde bir progestanın iğnesini oluyorum.
kasıklarımda ağrıda var fakat doktor takibi altındayım.
hastaneye yatıracaktı,fakat kızım çok küçük.
emziriyorum da,bakacak kimsemde yok.
eşim çalışıyor.
zor işimiz çook zor.:KK20:

anladım canım.bende emziriyordum ancak dünden beri bıraktım.göğüslerim şişti acıyor.neden bıraktığıma gelince.progestan hap kullanıyorum ve içinde emzirirken kullanılmamalı diyor.bende emzirmemeye karar verdim.hayırlısı bakalım.

kızlar sizin hiç başınız agrıyormu bende sinizut var ve hiç 2 gün agrımazdı ne yapsam ki az önce yattım ama geçmedi:KK50:

Canom benimde gecen hafta çok başım ağrıdı. Annemin tavsiyeside gayet kocakarı işiydi. Ancak bir deneyim ne olacakki dedim. Başağrım yarım saatte geçti gerçekten. şaka gibi ama gercek. 1 adet patatesi soy sonra yuvarlak yuvarlar(salatalık gibi) doğra. alnına yan yana diz ve eşarpla sıkı sıkı kafanı bağla. dene bak .en fazla 30 dk veriyorum sana iyileşmen için:):nazar:

kızıma misler gibi banyo yaptırdım.yattı uyudu.
oh birazcık rahat edim yaaa..
bugün yemek yok valla..sabahtan beri temizlik temizlik..
misafirim var yarın..

arkadaşlar hepinize selamlar umarım doğru topikteyimdir, benimde muhtemel doğum tarihim 11 Ekim 2011 , sat. 04 Ocak 2011 , 52 kilo ile hamile kaldım, istanbul da yaşıyorum ,,, bir listeniz varsa benide eklermisiniz :nazar::KK49: şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
kızlarr ben geldim ama hiç birşey öğrenemedim doktorum burtoma gönderdi ayrıntılı istedi kafam karıştı bir dünya kan ve idrar tahlilide yapılıcak sanırım önceki gebelik sorunlu olduğu için bunda biraz araştırma yapmak istedi bende burtomdan cuma günüde randevu aldım artık o zamn herşeyin yolunda gidip gitmediği kesin belli olur herhalde :44:

arkadaşlar hepinize selamlar umarım doğru topikteyimdir, benimde muhtemel doğum tarihim 11 Ekim 2011 , sat. 04 Ocak 2011 , 52 kilo ile hamile kaldım, istanbul da yaşıyorum ,,, bir listeniz varsa benide eklermisiniz :nazar::KK49: şimdiden teşekkürler

evet canım doğru yerdesin.hoşgeldin.

kızlarr ben geldim ama hiç birşey öğrenemedim doktorum burtoma gönderdi ayrıntılı istedi kafam karıştı bir dünya kan ve idrar tahlilide yapılıcak sanırım önceki gebelik sorunlu olduğu için bunda biraz araştırma yapmak istedi bende burtomdan cuma günüde randevu aldım artık o zamn herşeyin yolunda gidip gitmediği kesin belli olur herhalde :44:

canını sıkma.tam da düşündüğün gibi.önceki gebeliklerde sorun varsa ondan dolayı araştırıyorlardır.bu kötü bir şey var demek deildir.sen şimdiden canını sıkarsan işin zor valla.şuna inanki allah isterse sen ne de yapsan o doğar.ama allah istemezse yinede sen ne yaparsan yap doğmaz.hakkınızda hayırlısı olsun.herşey yolunda inş.

hoşgeldin canım,hayırlı olsun.:nazar::nazar:
duygucum ekler seni..

canım telaş yapma.
inşallah herşey yolundadır.:nazar:

X