ya bende istemiyorum ama kalbini göreceksem razıyım
ya benim özel sigortamda iptal edildi istanbul yenibosnada nisa hastanesine giden varmı
hangi hastaneye gidiyorsun ben acıbademe gidiyodum sigortam iptal edildi yoksa dogumum bedava olacaktışimdi araştırmak lazım
ya 10.haftaya kadar normalmiş düşüğe sebep olmuyor daha detaylı bakılıyormuş aslında doktorum kadın rahatım o konuda ama doktorumu degişecegim için bundan sonra alttan muayene olmam
hangi hastaneye gidiyorsun ben acıbademe gidiyodum sigortam iptal edildi yoksa dogumum bedava olacaktışimdi araştırmak lazım
acıbadem de ne kadar doğum, sormadım hiç oraya.şuan hisarhospitala gidiyorum
Sen bilirsin yinede :)
Tekrar yenile sigortanı canım. Acıbadem lüksün lüksü
Benim doğum yapıcam yerde elimiz mahkum gibi orda olucak 3 istiyorlar. 5.5 da tüp bebeğe verdik. kontrollerde 1,5 felan tutarsa oh oh maş.
Sağlıkla gelsinde napim babası ödesin
8 die biliyorum en son
yenileme sansım yok eşimin işyerinden siğortalıyım onlar iptal etmişlerSen bilirsin yinede :)
Tekrar yenile sigortanı canım. Acıbadem lüksün lüksü
Benim doğum yapıcam yerde elimiz mahkum gibi orda olucak 3 istiyorlar. 5.5 da tüp bebeğe verdik. kontrollerde 1,5 felan tutarsa oh oh maş.
Sağlıkla gelsinde napim babası ödesin
yenileme sansım yok eşimin işyerinden siğortalıyım onlar iptal etmişlernisayı çok övdüler ama bilmiyorum
çok afedersiniz ama ohaaa,ne o altın mı yumurtlıcazzzz
yenileme sansım yok eşimin işyerinden siğortalıyım onlar iptal etmişlernisayı çok övdüler ama bilmiyorum
çok şükür kan tahlili sonuçlarım çıkmış. doktora cumartesi götüreceğim ama kendim değerlendirdim, gayet iyi
valla bilmiyorum doğum anından itibaren video kayıtları bilmem neler. Sitede duyurular tebrikler varmış bişiler işte arkadaşlarım anlatıyordu ordan biliyorum.
Bizim burda bi hast. var özel normal doğum 500 tl sezeryanda 1,250 felanmış. Ama ben oraya gidemem. Gitmekte istemiyorum zaten
normaldir .bendede olmamıştıkızlaar hamileyim ama hiçbir belirti yok korkuyorum neden acaba ne mide bulantısı ne başka bişi garip mi sizce yada normalmi?
merhaba kizlar.nasilsiniz?
benim ilk dr kontrolum yarin ama korkuyorum ya icimde garip bi his var sanki dis gebelik yada sagliksizmis gibi
merhaba kizlar.nasilsiniz?
benim ilk dr kontrolum yarin ama korkuyorum ya icimde garip bi his var sanki dis gebelik yada sagliksizmis gibi
nedense oyle bi his var icimde insallah paranoyadir...