2011 Ekim Anneleri

bende yarın kesemizi görmeye gitcemm, hiçç inanasım gelmıooo hala, yaaa

ayyy ne güzellll senin kese görünürse benimki hayli hayli görülürrrr

peki kızlar bişey sorcam şimdi ben daha keseyi görmedim cuma günü 5+5 olcaz kalbini göremeyiz değilmi yani vajinadanda baksa görülmezmi????:26:

bende yarın kesemizi görmeye gitcemm, hiçç inanasım gelmıooo hala, yaaa

sizi çooook ii anlıyorum geçen haftada ben öleydim bide keseyi görmek önemli ya Allahım geçmedi günler gittim geldim bu haftada hadi kalp atışlarını duymaya gitcez acaba duycakmıyız bilmem ne yine geçmiyor günler böle böle doğum vaktine gelcez galiba

hehehheheh bende teraziyim bebegimde terazi olcak dogumgunu hediyem o benimmmmmmmmm

sanmıyorumm noktaa kadar bir memelk görücezzz o kadar

kalp atısları vajınadan bılmıyorum ama bız 7. haftada duymustuk... o kadar hızlı atıyo kı cok acelesı var mış gıbı... ıns tekrar duymak nasıp olur

benım doktorum vajınadan baktı. minicikkk kalbı kendınden buyukk:)

Normal canım normal korkma. Benimde hep belim ağrırdı hala ağrıyor. Dr çok şiddetli olmadıı ve kanamam olmadığı müddetçe normal dedi.

merhaba,bende sat 10... ya bende hiç bulantı vs yok sadece karın ağrısı,12.02 de kan verdim hcg 888,2 çıktı, senin nasıl normal mi belirtiler

Hüzel maş. inş. katlanarak devam eder

sağol canım, bide çok üşüyorym yaa ayaklarım sanki buzdolabının içinde...sıcak evde üstümde battaniye kış ayazında gibi titriyorumm

Bi ara bende çok üşüyordum özellikle ayaklarım buz kesiyordu. Bende su torbasını ısıtıp ayağımın altına koyuyordum. Üstünede battaniyeyi çekiyordum. öyle güzel ısınıyordumki, Bi güzel uyuyordumm

sucuğaaaa dayanamammmm,

İyice pişirip yiyebilirsin. Önemli olan çiğ yememek diye biliyorm

ben iyiyce paranoya oldum ne yesem önce google'a yazıyorum gebelikte zararlımı diye.
25 senedir hiiç bu kadar dengele beslendiğimi hatırlamıyorum

Valla aynen bende...çok dikkat ediyorum yediğime, içtiğime.

ben 5+2 de Dr gittim keseyi gördüm canım. Dr kalp atışları için 2 hfta sonraya gel dedi. Ama karından baktı. Terfi ettin artık dedi. Yeter zaten alttan yaa! kurcalanmadık yerim kalmadı tüp bebek esnasında

ben 5+2 de Dr gittim keseyi gördüm canım. Dr kalp atışları için 2 hfta sonraya gel dedi. Ama karından baktı. Terfi ettin artık dedi. Yeter zaten alttan yaa! kurcalanmadık yerim kalmadı tüp bebek esnasında

ya bende istemiyorum ama kalbini göreceksem razıyım

ya benim özel sigortamda iptal edildi istanbul yenibosnada nisa hastanesine giden varmı

günaydın ne güel biz uyuyamıyoruzzzz

Dün çok hastalandım. Hiç böyle kusmamıştım. Haliyle sabahta çok geç kalktım. Bide ben günde 3 defa progestan kullanıyorum fitil gibi mecburen 2 saat yatmak zorundayım. Yoksa olduğu gibi geri geliyor

ohhh ,biz çalışan anne adayları ne yapsın yaaa ,bi uykum var kiii

Oyy kıyamam size yaa. allah kolaylık versin. Yardımcınız olsun inş.

kızlarr sizce şimdidien doğum yapılacak yer araştırmak saçma mı....ya ben şuan gidiyorum ama özelbi hastane çok pahalı,orda doğum imkansız,şuan kontrollere oaraya gidiıom ama başka yerlere bakma zamanı geldi sanırım:44:

Bence sabret canım. Çok kurcalanmasın. Hatta mümkünse doğuma kadar hiç kimse kurcalamasın

ya 10.haftaya kadar normalmiş düşüğe sebep olmuyor daha detaylı bakılıyormuş aslında doktorum kadın rahatım o konuda ama doktorumu degişecegim için bundan sonra alttan muayene olmam

hangi hastaneye gidiyorsun ben acıbademe gidiyodum sigortam iptal edildi yoksa dogumum bedava olacaktışimdi araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…