2011 Ekim Anneleri

ya bende istemiyorum ama kalbini göreceksem razıyım:KK1::KK1:

ya benim özel sigortamda iptal edildi istanbul yenibosnada nisa hastanesine giden varmı

duymadım o hasteneyi hiç, ben anadolu yakasındayım özle sağlık sigortamda var,hisar hospitala gittim ilk kontrole ,yarında oraya gidicem,ama telde doğum fiatı alayım dedim vermediler.bende geçen seneki forumlardan baktım sezeryan 9000 tl dıo biri :KK43:(((
yarın sorucam fiat ama acil başka bi yer bulcam,acaba forumdakiler şaaka mı yaptıııııı

ya 10.haftaya kadar normalmiş düşüğe sebep olmuyor daha detaylı bakılıyormuş aslında doktorum kadın rahatım o konuda ama doktorumu degişecegim için bundan sonra alttan muayene olmam :KK9::KK9::KK9:

Sen bilirsin yinede :)

hangi hastaneye gidiyorsun ben acıbademe gidiyodum sigortam iptal edildi yoksa dogumum bedava olacaktı:KK50::KK50::KK50:şimdi araştırmak lazım

Tekrar yenile sigortanı canım. Acıbadem lüksün lüksü :KK16:

Benim doğum yapıcam yerde elimiz mahkum gibi orda olucak 3 istiyorlar. 5.5 da tüp bebeğe verdik. kontrollerde 1,5 felan tutarsa oh oh maş. :KK9:

Sağlıkla gelsinde napim babası ödesin :KK60:

Benim doğum yapıcam yerde elimiz mahkum gibi orda olucak 3 istiyorlar. 5.5 da tüp bebeğe verdik. kontrollerde 1,5 felan tutarsa oh oh maş. :KK9:

hangi hastane gittiğin yer

yenileme sansım yok eşimin işyerinden siğortalıyım onlar iptal etmişler :KK50::KK50::KK50:nisayı çok övdüler ama bilmiyorum

çok şükür kan tahlili sonuçlarım çıkmış. doktora cumartesi götüreceğim ama kendim değerlendirdim, gayet iyi :KK60:

çok afedersiniz ama ohaaa,ne o altın mı yumurtlıcazzzz :KK52:

:KK60: valla bilmiyorum doğum anından itibaren video kayıtları bilmem neler. Sitede duyurular tebrikler varmış bişiler işte :KK52: arkadaşlarım anlatıyordu ordan biliyorum.

Bizim burda bi hast. var özel normal doğum 500 tl sezeryanda 1,250 felanmış. Ama ben oraya gidemem. Gitmekte istemiyorum zaten

yenileme sansım yok eşimin işyerinden siğortalıyım onlar iptal etmişler :KK50::KK50::KK50:nisayı çok övdüler ama bilmiyorum

İnş güzel bir yer ve Dr bulursun canım. Hakkında hayırlısı olsun

çok şükür kan tahlili sonuçlarım çıkmış. doktora cumartesi götüreceğim ama kendim değerlendirdim, gayet iyi :KK60:

Maş. maş. :KK9: inş. iyidir gerçekten canım

:KK60: valla bilmiyorum doğum anından itibaren video kayıtları bilmem neler. Sitede duyurular tebrikler varmış bişiler işte :KK52: arkadaşlarım anlatıyordu ordan biliyorum.

Bizim burda bi hast. var özel normal doğum 500 tl sezeryanda 1,250 felanmış. Ama ben oraya gidemem. Gitmekte istemiyorum zaten

medıpol koşuyolunu aradım 2750 sezeryan, 1750 normal

merhaba kizlar.nasilsiniz?
benim ilk dr kontrolum yarin ama korkuyorum ya icimde garip bi his var sanki dis gebelik yada sagliksizmis gibi :KK43:

kızlaar hamileyim ama hiçbir belirti yok korkuyorum neden acaba ne mide bulantısı ne başka bişi garip mi sizce yada normalmi?
normaldir .bendede olmamıştı
merhaba kizlar.nasilsiniz?
benim ilk dr kontrolum yarin ama korkuyorum ya icimde garip bi his var sanki dis gebelik yada sagliksizmis gibi :KK43:

aaa aklına öyle şeyler getirme lütfen.iyidir inş, iyi düşünelim kızlar:)) kese 6 haftalıkken görülüyormuydu

goruluyormus ben kizimda 7haftalikken kalp atisini bile duymustum.6haftalikken kalbide atmaya basliyor zaten

nedense oyle bi his var icimde insallah paranoyadir...

öyledir ya.bende hep sanki bebegimi düşrücek gibi hissederim.ama sonra da derim saçmalama.ilkindede öyle aciap korkular oluyor insan da.güzel düşünelim.sevgi pıtırcıkları olalım :p

bende gitcemde doktora bi gidemedim gitti:) vakit bulamıyorum şimdilik

X