- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
sağol canım, bide çok üşüyorym yaa ayaklarım sanki buzdolabının içinde...sıcak evde üstümde battaniye kış ayazında gibi titriyorumm
sen kendine dikkat et üşütme o zaman agrın çok olur bende olmuştu çay kahve nar maydanoz kekik çig et sosis salam sucuk yimeeeeee
sucuğaaaa dayanamammmm,
sucuğaaaa dayanamammmm,
cnm ya şu takvimi nasıl yapıyonuzzz, gerçi ben kaç haftalık daha bilmıorum amaaaa...
sucuğaaaa dayanamammmm,
sucukmuuu
bugün bende bir haller var hiç sevmezken kestane şekeri istiyor canım
ayyy kıyamam bende çok severim bursada olsam yollardım kıssssssssss
son adet tarihini ver yapayım
sucukmuuu
bugün bende bir haller var hiç sevmezken kestane şekeri istiyor canım
10 ocak ason adetimin ilk günü
ya benimm canım hiç bişey çekmıoooo ,:26:
Kızlar merhaba
Benide listenize eklermisiniz
Sat :12 Ocak
Muhtemel doğum tarihi : 20 Ekim
Kilo :69
Yer : Bursa
Kızlar ben tam 5 haftalık hamileyim. henüz doktor kontrolüne gitmedim. İlk bebeğim kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım. 9 haftalık olması gerekiyordu ama gelişmedi. Eylül başı aldırdık maalesef. Şimdi tekrar hamileyim. Yani öyle sanıyorum. Sat 12 Ocak ve döngüm 26 günde bir. 9 Şubatta evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. 2 Tane test yaptım ikiside aynı. Ay sonuna doğru doktora gidicez. Çünkü geçen sefer çok yıprandık. Git keseyi gör gel. Git bebeği gör gel. Git kalp atışları duyulmasın 5 gün sonra yine git falan ve sonuda kötü olunca çok yıprandık. O yüzden bu sefer geç gidip hepsini halletmek istiyoruz. Eşimin sık sık ultrasona girilmesiyle ilgili endişeleride var zaten. 26 Şubat randevu aldık gidip görücez bebişimiz kısmetse. Yalnız bende göğüs hassasiyet dışında hiç belirti ok nerdeyse.
ben iyiyce paranoya oldum ne yesem önce google'a yazıyorum gebelikte zararlımı diye.
25 senedir hiiç bu kadar dengele beslendiğimi hatırlamıyorum
günaydınnnn canım sen nasılsınherkese merhabalarr cici anneler, nasıl gidiyor hayat:)
kızlar günaydınnnnnnnnnnn yeni uyandım daha
günaydınnnn canım sen nasılsın
günaydın canım ya ben niye erken kalkıyorum7:30 8:30 hiç alışkın değilim