2011 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba
Benide listenize eklermisiniz
Sat :12 Ocak
Muhtemel doğum tarihi : 20 Ekim
Kilo :69
Yer : Bursa
Kızlar ben tam 5 haftalık hamileyim. henüz doktor kontrolüne gitmedim. İlk bebeğim kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım. 9 haftalık olması gerekiyordu ama gelişmedi. Eylül başı aldırdık maalesef. Şimdi tekrar hamileyim. Yani öyle sanıyorum. Sat 12 Ocak ve döngüm 26 günde bir. 9 Şubatta evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. 2 Tane test yaptım ikiside aynı. Ay sonuna doğru doktora gidicez. Çünkü geçen sefer çok yıprandık. Git keseyi gör gel. Git bebeği gör gel. Git kalp atışları duyulmasın 5 gün sonra yine git falan ve sonuda kötü olunca çok yıprandık. O yüzden bu sefer geç gidip hepsini halletmek istiyoruz. Eşimin sık sık ultrasona girilmesiyle ilgili endişeleride var zaten. 26 Şubat randevu aldık gidip görücez bebişimiz kısmetse. Yalnız bende göğüs hassasiyet dışında hiç belirti ok nerdeyse.

Son düzenleme:
ya benimm canım hiç bişey çekmıoooo ,:26:

çeker canım çekerr merak etmee aramızda 1 gün var
dün kocam bana ıslak hamburger almış çok severim yiyemedim içim kalktı elma şekeri almış yemedim diyoki ya sen çok severdin noldu dedim bebike zararlııııııııııııı elma sekeri zaten boyaaaa ıslak hamburgeride taksimden alsa yerdim adam aldıgına pişman oldu hepsini oturdu yidi

ben iyiyce paranoya oldum ne yesem önce google'a yazıyorum gebelikte zararlımı diye.
25 senedir hiiç bu kadar dengele beslendiğimi hatırlamıyorum

aramıza hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…