2011 Ekim Anneleri

böle karnım dolanıyor sanki bağırsakların bozulur ya öle gibi çok ağrımıyor ama sürekli var. kanamam yok çok şükür inş. bişi olmaz. içim kalkık yemek zor yapıorum

canım bu aradalarda donemlerde kabızlık bagırsak bozulmaları olabılır bol bol lıflı beslenmek lazım:)

canım boşver listeyiiii sen iyi ol listeyi her zaman düzeltirsin

Sen iyi olda yaparsın canım. Mide bulantın için ülkerin çubuk krekeri çok iyi geliyor hemen bastırıyor benim.

Gerçi benim bu gün hiç bulanmadı.

kızlar ilk kez başıma bişley geldigece rüyamda resmen işiyordumm bir uyandım pijamamı aşagı indirmişim koşa koşa tuvalete gittim valla

haa haa çok güldüm bu gece benim başıma gelmese bari

ben de bi kaç gündür kokulardan yana kötüyüm.özellikle mutfak ve yemek kokusu.sabah bulantısı yerine akşam bulantısı oluyo bende.sabahtan yemek yapıyorum.akşam ısıtıp adamın önüne koyamıyorum.görmek bile istemiyorum.bi kaç gündür tost ya da kahvaltıyla geçiniyorum.

ben de 11 şubatta hamile olduğumu öğrendim.bu gün de doktora gittim keseyi gördüm.bi de dedim kk ya gireyim acaba ekim 2011 anneleri konu açmışmıdır diye.maşallah açılmışta kaç sayfa olmuş.10 sayfa falan okudum ama bitirmek çok zor.keşke baştan katılsaydım.umarım bundan sonra ben de sizinle beraber takip ederim.beni de listeye eklerseniz -tabi müsait olunca-sevinirim.Sat 8 ocak muhtemel doğum tarihi 15 ekim.bu ikinci bebeğim 19 aylık bir de paşam var.eymenim.hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.

maşallah hadi hayırlısı

şimdiden inanmaya başla bence

yarın doktorumuza gitcez, gebelik kesesini ggörebilirmişiz,ne kadar görünebilirse o küçük haliyle
Birde benim sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağrıo,sızlıo
sizce normal mi ,hiçbulantı kusma falanda yok,,

listeye nasıl ekleniyor bilmıorum ama benide ekleyebilir msnz? sat 10 ocak muhtemel doğum trh 17 Ekim,ilk bebişim

günaydınlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olucam inss sat 15 ocak dünde kanda ögrendim 10gün sonra kese ve kalp atısları için gidicem umaerım hersey güzel olucakk herkese saglıklı gebelikler diliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…