böle karnım dolanıyor sanki bağırsakların bozulur ya öle gibi çok ağrımıyor ama sürekli var. kanamam yok çok şükür inş. bişi olmaz. içim kalkık yemek zor yapıorum
dün akşamdan beri yatıyorum şimdi zar zor kalktım yeni arkadaşlar gelmiş Hepiniz hoşgeldiniz kızlar Liste güncellemesini yapıcak gücüm yok kusura bakmayın nolurrr Bugün ölücem mide bulantısından
dün akşamdan beri yatıyorum şimdi zar zor kalktım yeni arkadaşlar gelmiş Hepiniz hoşgeldiniz kızlar Liste güncellemesini yapıcak gücüm yok kusura bakmayın nolurrr Bugün ölücem mide bulantısından
canım bu aradalarda donemlerde kabızlık bagırsak bozulmaları olabılır bol bol lıflı beslenmek lazım:)
kızlar ilk kez başıma bişley geldigece rüyamda resmen işiyordumm bir uyandım pijamamı aşagı indirmişim koşa koşa tuvalete gittim valla
maşallah hadi hayırlısı
şimdiden inanmaya başla bence
ben de 11 şubatta hamile olduğumu öğrendim.bu gün de doktora gittim keseyi gördüm.bi de dedim kk ya gireyim acaba ekim 2011 anneleri konu açmışmıdır diye.maşallah açılmışta kaç sayfa olmuş.10 sayfa falan okudum ama bitirmek çok zor.keşke baştan katılsaydım.umarım bundan sonra ben de sizinle beraber takip ederim.beni de listeye eklerseniz -tabi müsait olunca-sevinirim.Sat 8 ocak muhtemel doğum tarihi 15 ekim.bu ikinci bebeğim 19 aylık bir de paşam var.eymenim.hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
sat 11 0cak benim bende hamileyim
merhaba,bende sat 10... ya bende hiç bulantı vs yok sadece karın ağrısı,12.02 de kan verdim hcg 888,2 çıktı, senin nasıl normal mi belirtiler
bence güzel canım benimde karnım agrımıştı bu dönemde normal korkma sakınhayırlı olsun