- 28 Ağustos 2008
- 1.658
- 0
- 40
yoktur bişi..adet olcak gibi sancılar normalkızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm
herkeze merhaba...
bende geldım... ben dun gıttım hastaneye bu arada... doktor usgde baktı kese gorunmuyo daha dedı.. bıde kanda bakalım dedı... kan verdım ve 2 saat bekledım ama nasıl gecırdım o 2 saatı... 6 aylık kuzum geldı hep aklıma hamıleysem napıcam ben dıye... 2 saatın sonunda ellerım tıtreyerek gırdım doktorun yanına ve hamıle olduumu soyledı... yuzum asıldı tabı... aldırcakmısın dedı.. hayır kıyamam dedım.. ama ıstemıyodumda... 1 hafta sonraya tekrar randevu verdı gelıb keseyı gorelım dedı... herseyde var bı hayır dıyorum... hatta bugun hamıle olduguma sevınmeye bıle basladım...
bıde sey sorucam emzıren anneler... emzırme ısını ne yaptınız kestınız mı??? dun doktora sordum emzırmeye devam emdıgı surece emsıbn bellı bı zamandan sonra sut kesılır zaten dedı... ben emzırmeye devam edıyorum [/B]
hayy maş.canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem
kızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm
ah canım bee agrın geçtiyse bana geldi şimdii tam göbegim agrıyoobasımda agrıyoo oyy oyy
hayy maş.canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem
bana kesin herşeyini niye anlatıyosun deyip sinirimi bozardıı ama ben istanbulda yanlızım ailem izmirde konuşacak kimsem yok dogru dürüst hem burda insan daha rahat oluyor dedikodusunu yapacak tehdit edecek kimse yookondan çok rahat
canım evdeysen yat uyu valla benim yerimede uyu ben henüz işe gidiyorum bakalım kaç aya kadar çalışabileğim kızlar benim 6gün gecimişti say 3690 ama tek kese var dedi ama yine ikiz olabilirmş 15 gün sonra kalbini dinleyeceğiz birde bana folbiol verdi sizde kullanıyormusunuz benimyaşım 35 acaba odan mı verdi doktor bilmiyorum neyse anlayacağız Hepinizi öptüm Tatlı şeyler HAMIŞLER
kızlar benide merak ettirdiniz benim adetimden 1 gün önce değerim 207 i 2günde 2 kat artarsa benimde yüksek olmuormu? yoksa ikizmiayyyyyy çok isterimm
bencee yüksek geldii amaaaaa heycanlandırmak gibi olmasıninşallah ikizdir allah ggönlüne göre versin datluuuuum kim erken gidicerkse doktoruna sorsuunn ben bu pazartesi gidicemmmm benimki belli olcak o zaman tekse benimki sorarım sizin değerideeeee
aayyyyy inşallah cnmmmmm ben bu cuma gitcem kalp atışını duymaya bakalım haber veririm hepinize
bende cuma gitcemya bende şimdi meraklandım ikiz olsa zor olur bakmam kimsem yok ama olursada başımın üstünde yerleri var
Merhabaaaa kızlar Allahım herkese bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah izin verirse bende Ekimde anne olucamnedense mide bulantım falan yok acaba erkenmi yoksa rahaat mı geçecek?
Bu hberi çok bekledik şükürler olsun beklenen hbr geldi...
herkeze merhaba...
bende geldım... ben dun gıttım hastaneye bu arada... doktor usgde baktı kese gorunmuyo daha dedı.. bıde kanda bakalım dedı... kan verdım ve 2 saat bekledım ama nasıl gecırdım o 2 saatı... 6 aylık kuzum geldı hep aklıma hamıleysem napıcam ben dıye... 2 saatın sonunda ellerım tıtreyerek gırdım doktorun yanına ve hamıle olduumu soyledı... yuzum asıldı tabı... aldırcakmısın dedı.. hayır kıyamam dedım.. ama ıstemıyodumda... 1 hafta sonraya tekrar randevu verdı gelıb keseyı gorelım dedı... herseyde var bı hayır dıyorum... hatta bugun hamıle olduguma sevınmeye bıle basladım...
bıde sey sorucam emzıren anneler... emzırme ısını ne yaptınız kestınız mı??? dun doktora sordum emzırmeye devam emdıgı surece emsıbn bellı bı zamandan sonra sut kesılır zaten dedı... ben emzırmeye devam edıyorum [/B]
bugün sinirlerim çok bozuk benim
hayırdır inş.ne olduuuu???????
MiHRiMaH24 Nasıl gidiyo hamilelik Sen kaç yaşında evlendin???
İyi değilim kızlarrrrrrrk,me sordun bacım
bende bilmiyorum aşırı bir gerginlik çatlarcasına bir baş ağrısı aşırı derece sigara içme isteği ve ağzıma yemek bile almama isteği çıldırıyorum galiba :2: