2011 Ekim Anneleri

kızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm
yoktur bişi..adet olcak gibi sancılar normal

asiyanada doktoru emzir demiş.benimki 3 aylıktı bırakmıştı

hayy maş. canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem

ama varya o ne can istemesiydi anlatamam bolll kaşarlı ericek arasında ohhhhhhhhhhhh süper valla herkese özendircez kız[/QUOTE]

ben kısaca kendimee yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh diyorum daha şimdi fırında tavuk yapıp yedim ya ama kasarlı tosttan agzımın suyu klavyeme kadar indi heeeee

hayy maş. canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem

ama varya o ne can istemesiydi anlatamam bolll kaşarlı ericek arasında ohhhhhhhhhhhh süper valla herkese özendircez kız[/QUOTE]

valla acayip canım istedi. Yapıp yiycem.

Ayy benim eşim okumuş, benle dalga geçti biraz nasıl utandım, hemde ssinir oldum. Sen nie giriyorsun orası sadece kadınların olduğu bi site diye ağladım bidr

çok utandım napayım

kızlar benide merak ettirdiniz benim adetimden 1 gün önce değerim 207 i 2günde 2 kat artarsa benimde yüksek olmuormu? yoksa ikizmi ayyyyyy çok isterimm

aayyyyy inşallah cnmmmmm ben bu cuma gitcem kalp atışını duymaya bakalım haber veririm hepinize

bende cuma gitcem ya bende şimdi meraklandım ikiz olsa zor olur bakmam kimsem yok ama olursada başımın üstünde yerleri var

Benide ilk zamanlar ikiz olabilir diye korkutmuşlardı Ben adet olmam gereken gün kan testi yaptırmıştım henüz gecikme olmadan 1597 çıkmıştı sizin değerlere göre beniö üçüz olması lazımmış

Son düzenleme:
dün akşamdan beri yatıyorum şimdi zar zor kalktım yeni arkadaşlar gelmiş Hepiniz hoşgeldiniz kızlar Liste güncellemesini yapıcak gücüm yok kusura bakmayın nolurrr Bugün ölücem mide bulantısından

hayırlı uğurlu olsun inş...

bende bugün kontrole gittim.kese gözükmedi.10 gün sonraya çağırdı.risk taşıyorum.karnım yırtılabilirmiş.plasenta yapışıklığı olabilirmiş.erken doğum olabilirmiş.falan da filan.sürekli takip edilcekmiş gebeliğim.hayırlısı en fazla ölürüm napim :S

bana emzirebilrsin ama zaten sütünün tadı değişir yavaş yavaş istemez dedi.bende fazla vermiyorum zaten gittiği kadar gitsin...

MiHRiMaH24 Nasıl gidiyo hamilelik Sen kaç yaşında evlendin???

Son düzenleme:
kızlar boğazım fena halde şişti.yutkunmakta zorluk çekiyorum.acıyor ne yapıcam ben şimdi yafuu....başımda bir oğlan vik vik karnımda bir mercimek oy anam oyyyy...

QUOTE=canom_14;17662047]fırında tavuk yapıyorum hani poşette pişiyorya bakalım olcakmı yanındada domates salatası meyva suyu daha ni olsun açım valla[/QUOTE]

canım canı çekener olur söyleme yediklerini bu site hamile kaynıyor elhamdurillah Darısı isteyenlere bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…