slm kızlar ne yapıyorsunuz bakim ben pazara gittim geldim şimdi bebikimle yemek yicez
fırında tavuk yapıyorum hani poşette pişiyorya bakalım olcakmı yanındada domates salatası meyva suyu daha ni olsun açım vallane yiceksiniz kız :))
fırında tavuk yapıyorum hani poşette pişiyorya bakalım olcakmı yanındada domates salatası meyva suyu daha ni olsun açım valla
afiyet olsun
canom sende durumlar nasıl bebik nekadar oldu miğde bulantısı falan var mı ?
5+2 olduk hafiften midem bulanıyor sabahları kahvaltı yapmakta zorlanıyorum öglen yiyincede sürekli acıkıyorum sende nasıl
bugün 7+2 olduk geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk
bende sabah kahvaltı yapamıyorum miğde bulantısı oluyor banyoya koşuyorum ama çıkaramıyorum.
bir de sürekli uyku ve halsizlik var üzerimde
ayyy ne güzel ben daha keseyi göremedim cuma gitcez eşimle ben kusamıyorum da sadece midem bulanıyor ve uykuluyum ama gece yatarken bacaklarımın agrısından uykuya dalmakta zorlanıyorum
kızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm
kızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm
Miranda
+ela75
+alyildiz
+endleeslove
+MiHRiMaH24
+zaya
selam hatunlar sayımız bayağı iyi nasılsınız allah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nas,ip eder inşallahhhh.....benimde hep uykum gelioo beaa :))
cok mu sıddetlı agrı... adet olcak gıbıyse normaldır benımde oyle agrıyo ılk hamılelıgımdede agrıyodu... kanama falan yoksa korkma canım bısey olmaz ıns
canım evdeysen yat uyu valla benim yerimede uyu ben henüz işe gidiyorum bakalım kaç aya kadar çalışabileğim kızlar benim 6gün gecimişti say 3690 ama tek kese var dedi ama yine ikiz olabilirmş 15 gün sonra kalbini dinleyeceğiz birde bana folbiol verdi sizde kullanıyormusunuz benimyaşım 35 acaba odan mı verdi doktor bilmiyorum neyse anlayacağız Hepinizi öptüm Tatlı şeyler HAMIŞLER
böle karnım dolanıyor sanki bağırsakların bozulur ya öle gibi çok ağrımıyor ama sürekli var. kanamam yok çok şükür inş. bişi olmaz. içim kalkık yemek zor yapıorum
yok canım yaşla alakası yok herkese veriolar die biliorum banada verdi folbiol. bu arada benimde arada iştahım çok acılıyor geçen gün gece yarısı aklıma düştü bol kaşarlı ve sucuklu tost sabahleyin 3 tane yapıp yedim ve o tadı daha önce tatmamıştım sanki aşerdim resmen ilk kez. ama bazende bir lokma bile alamıorum içim almıor tavuktan tiksiniorum bide
kızlar bu yazdıklarınızı eşiniz okusYDI NE HİSSEDERDİNİZ?