2011 Ekim Anneleri

5+2 olduk hafiften midem bulanıyor sabahları kahvaltı yapmakta zorlanıyorum öglen yiyincede sürekli acıkıyorum sende nasıl

bugün 7+2 olduk geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk

bende sabah kahvaltı yapamıyorum miğde bulantısı oluyor banyoya koşuyorum ama çıkaramıyorum.
bir de sürekli uyku ve halsizlik var üzerimde

herkeze merhaba...
bende geldım... ben dun gıttım hastaneye bu arada... doktor usgde baktı kese gorunmuyo daha dedı.. bıde kanda bakalım dedı... kan verdım ve 2 saat bekledım ama nasıl gecırdım o 2 saatı... 6 aylık kuzum geldı hep aklıma hamıleysem napıcam ben dıye... 2 saatın sonunda ellerım tıtreyerek gırdım doktorun yanına ve hamıle olduumu soyledı... yuzum asıldı tabı... aldırcakmısın dedı.. hayır kıyamam dedım.. ama ıstemıyodumda... 1 hafta sonraya tekrar randevu verdı gelıb keseyı gorelım dedı... herseyde var bı hayır dıyorum... hatta bugun hamıle olduguma sevınmeye bıle basladım...

bıde sey sorucam emzıren anneler... emzırme ısını ne yaptınız kestınız mı??? dun doktora sordum emzırmeye devam emdıgı surece emsıbn bellı bı zamandan sonra sut kesılır zaten dedı... ben emzırmeye devam edıyorum [/B]

ayyy ne güzel ben daha keseyi göremedim cuma gitcez eşimle ben kusamıyorum da sadece midem bulanıyor ve uykuluyum ama gece yatarken bacaklarımın agrısından uykuya dalmakta zorlanıyorum

selam kızlarrr

yarın benim ilk kontrolüm inşallah bu bebeğimin kalp atışlarını görebilirim...sizce karından bakılan ultrasonda kalp atışlarını görebilmem için erken mi canlarım:44:

kızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm

kızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm

ayyy ne güzel ben daha keseyi göremedim cuma gitcez eşimle ben kusamıyorum da sadece midem bulanıyor ve uykuluyum ama gece yatarken bacaklarımın agrısından uykuya dalmakta zorlanıyorum

en kısa zamanda keseyi de görürsün inş.
bende geceleri hep uyanıyorum. gündüzleri de iş yerinde sallanıyorum hayırlısıyla şu 3 ayım bi geçseydi

benimde pazar günü karnım agrıdı ama geçti umarım kötü bişi değildir ama sanmıyorum kötü bişey olsa kanama olurdu endişelenmeeee

cok mu sıddetlı agrı... adet olcak gıbıyse normaldır benımde oyle agrıyo ılk hamılelıgımdede agrıyodu... kanama falan yoksa korkma canım bısey olmaz ıns

cok mu sıddetlı agrı... adet olcak gıbıyse normaldır benımde oyle agrıyo ılk hamılelıgımdede agrıyodu... kanama falan yoksa korkma canım bısey olmaz ıns

böle karnım dolanıyor sanki bağırsakların bozulur ya öle gibi çok ağrımıyor ama sürekli var. kanamam yok çok şükür inş. bişi olmaz. içim kalkık yemek zor yapıorum

yok canım yaşla alakası yok herkese veriolar die biliorum banada verdi folbiol. bu arada benimde arada iştahım çok acılıyor geçen gün gece yarısı aklıma düştü bol kaşarlı ve sucuklu tost sabahleyin 3 tane yapıp yedim ve o tadı daha önce tatmamıştım sanki aşerdim resmen ilk kez. ama bazende bir lokma bile alamıorum içim almıor tavuktan tiksiniorum bide[/QUOTE]

hayy maş. canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem

böle karnım dolanıyor sanki bağırsakların bozulur ya öle gibi çok ağrımıyor ama sürekli var. kanamam yok çok şükür inş. bişi olmaz. içim kalkık yemek zor yapıorum

inş. bişeyin yoktur canım. Adet oluncaki gibi ağrıyorsa korkma.

Ben adet olunca belim ağrırdı. karnım hiç ağrımazdı. Şimdide zaman zaman vuruyor ağrı sonra geçyor. Dr srdum kanaman olmassa normal dedi. Bide çok aşırı şiddetli olmadıkça

hayy maş. canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem [/QUOTE]

ama varya o ne can istemesiydi anlatamam bolll kaşarlı ericek arasında ohhhhhhhhhhhh süper valla herkese özendircez kız

kızlar bu yazdıklarınızı eşiniz okusYDI NE HİSSEDERDİNİZ?

bana kesin herşeyini niye anlatıyosun deyip sinirimi bozardıı ama ben istanbulda yanlızım ailem izmirde konuşacak kimsem yok dogru dürüst hem burda insan daha rahat oluyor dedikodusunu yapacak tehdit edecek kimse yookondan çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…