2011 Ekim Anneleri

kızlar bugünden beri karnım ağrıyor kasıklarım değil yani anormal bişi yoktur demi? bide şu an içim kalkık ayyy çok kötüyüm
yoktur bişi..adet olcak gibi sancılar normal
herkeze merhaba...
bende geldım... ben dun gıttım hastaneye bu arada... doktor usgde baktı kese gorunmuyo daha dedı.. bıde kanda bakalım dedı... kan verdım ve 2 saat bekledım ama nasıl gecırdım o 2 saatı... 6 aylık kuzum geldı hep aklıma hamıleysem napıcam ben dıye... 2 saatın sonunda ellerım tıtreyerek gırdım doktorun yanına ve hamıle olduumu soyledı... yuzum asıldı tabı... aldırcakmısın dedı.. hayır kıyamam dedım.. ama ıstemıyodumda... 1 hafta sonraya tekrar randevu verdı gelıb keseyı gorelım dedı... herseyde var bı hayır dıyorum... hatta bugun hamıle olduguma sevınmeye bıle basladım...

bıde sey sorucam emzıren anneler... emzırme ısını ne yaptınız kestınız mı??? dun doktora sordum emzırmeye devam emdıgı surece emsıbn bellı bı zamandan sonra sut kesılır zaten dedı... ben emzırmeye devam edıyorum [/B]

asiyanada doktoru emzir demiş.benimki 3 aylıktı bırakmıştı:KK59:

hayy maş. :KK1: canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem :KK61:

ama varya o ne can istemesiydi anlatamam bolll kaşarlı ericek arasında ohhhhhhhhhhhh süper valla herkese özendircez kız[/QUOTE]

ben kısaca kendimee yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh diyorum daha şimdi fırında tavuk yapıp yedim ya ama kasarlı tosttan agzımın suyu klavyeme kadar indi heeeee:KK56::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hayy maş. :KK1: canım istedi valla bol kaşarlı sünüyo kaşar ekmeğin arasından. Akşam yemeğine zcıkda olsa yapıp yemessem :KK61:

ama varya o ne can istemesiydi anlatamam bolll kaşarlı ericek arasında ohhhhhhhhhhhh süper valla herkese özendircez kız[/QUOTE]

valla acayip canım istedi. Yapıp yiycem.
bana kesin herşeyini niye anlatıyosun deyip sinirimi bozardıı ama ben istanbulda yanlızım ailem izmirde konuşacak kimsem yok dogru dürüst hem burda insan daha rahat oluyor dedikodusunu yapacak tehdit edecek kimse yook:KK52::KK52::KK52:ondan çok rahat

Ayy benim eşim okumuş, benle dalga geçti biraz nasıl utandım, hemde ssinir oldum. Sen nie giriyorsun orası sadece kadınların olduğu bi site diye ağladım bidr

çok utandım napayım :KK69:

En Büyük KK

canım evdeysen yat uyu valla benim yerimede uyu ben henüz işe gidiyorum bakalım kaç aya kadar çalışabileğim kızlar benim 6gün gecimişti say 3690 ama tek kese var dedi ama yine ikiz olabilirmş 15 gün sonra kalbini dinleyeceğiz birde bana folbiol verdi sizde kullanıyormusunuz benimyaşım 35 acaba odan mı verdi doktor bilmiyorum neyse anlayacağız Hepinizi öptüm Tatlı şeyler HAMIŞLER:KK54::KK54:

kızlar benide merak ettirdiniz benim adetimden 1 gün önce değerim 207 i 2günde 2 kat artarsa benimde yüksek olmuormu? yoksa ikizmi :KK52: ayyyyyy çok isterimm

bencee yüksek geldii amaaaaa heycanlandırmak gibi olmasın:KK34::KK34: inşallah ikizdir allah ggönlüne göre versin datluuuuum kim erken gidicerkse doktoruna sorsuunn ben bu pazartesi gidicemmmm benimki belli olcak o zaman tekse benimki sorarım sizin değerideeeee:KK66::KK66::KK66:

aayyyyy inşallah cnmmmmm ben bu cuma gitcem kalp atışını duymaya bakalım haber veririm hepinize :KK49:

bende cuma gitcem :KK1::KK1:ya bende şimdi meraklandım ikiz olsa zor olur bakmam kimsem yok ama olursada başımın üstünde yerleri var:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Benide ilk zamanlar ikiz olabilir diye korkutmuşlardı Ben adet olmam gereken gün kan testi yaptırmıştım henüz gecikme olmadan 1597 çıkmıştı sizin değerlere göre beniö üçüz olması lazımmış
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
dün akşamdan beri yatıyorum şimdi zar zor kalktım yeni arkadaşlar gelmiş Hepiniz hoşgeldiniz kızlar Liste güncellemesini yapıcak gücüm yok kusura bakmayın nolurrr Bugün ölücem mide bulantısından:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Merhabaaaa kızlar Allahım herkese bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah izin verirse bende Ekimde anne olucam:nazar::nazar: nedense mide bulantım falan yok acaba erkenmi yoksa rahaat mı geçecek?

Bu hberi çok bekledik şükürler olsun beklenen hbr geldi...:KK66::KK66:

hayırlı uğurlu olsun inş...

herkeze merhaba...
bende geldım... ben dun gıttım hastaneye bu arada... doktor usgde baktı kese gorunmuyo daha dedı.. bıde kanda bakalım dedı... kan verdım ve 2 saat bekledım ama nasıl gecırdım o 2 saatı... 6 aylık kuzum geldı hep aklıma hamıleysem napıcam ben dıye... 2 saatın sonunda ellerım tıtreyerek gırdım doktorun yanına ve hamıle olduumu soyledı... yuzum asıldı tabı... aldırcakmısın dedı.. hayır kıyamam dedım.. ama ıstemıyodumda... 1 hafta sonraya tekrar randevu verdı gelıb keseyı gorelım dedı... herseyde var bı hayır dıyorum... hatta bugun hamıle olduguma sevınmeye bıle basladım...

bıde sey sorucam emzıren anneler... emzırme ısını ne yaptınız kestınız mı??? dun doktora sordum emzırmeye devam emdıgı surece emsıbn bellı bı zamandan sonra sut kesılır zaten dedı... ben emzırmeye devam edıyorum [/B]

bende bugün kontrole gittim.kese gözükmedi.10 gün sonraya çağırdı.risk taşıyorum.karnım yırtılabilirmiş.plasenta yapışıklığı olabilirmiş.erken doğum olabilirmiş.falan da filan.sürekli takip edilcekmiş gebeliğim.hayırlısı en fazla ölürüm napim :S

bana emzirebilrsin ama zaten sütünün tadı değişir yavaş yavaş istemez dedi.bende fazla vermiyorum zaten gittiği kadar gitsin...

kızlar boğazım fena halde şişti.yutkunmakta zorluk çekiyorum.acıyor ne yapıcam ben şimdi yafuu....başımda bir oğlan vik vik karnımda bir mercimek oy anam oyyyy...

:KK48:QUOTE=canom_14;17662047]fırında tavuk yapıyorum hani poşette pişiyorya bakalım olcakmı yanındada domates salatası meyva suyu daha ni olsun açım valla:KK1::KK1::KK1:[/QUOTE]

canım canı çekener olur :KK66: söyleme:KK1: yediklerini bu site hamile kaynıyor elhamdurillah Darısı isteyenlere bacılar

X