2011 Ekim Anneleri

canım kotuyum hala ınanamıyorum... bılıyomuusn bılmıyorum grup kapandı ya bızım... ama hala gorusuuryoruz... mesaj attım bende gruptan eklı olanlara:):):)[/I]

sorma iyi çalışmışız

ben ıstemıyorum ıçten ıce... hanı bı dunya kurmusum merkezınde sadece kızım var tum hayaller duzen onun uzerıne ya... sımdı haksılık gıbı gelıyo alısamadım bu fıkre..

bu arada 4. annemıyım ben... 6 aylık bebısı 4. anne... ayyy ne guzel yanlız degılızzz

eltim hamileymis onunda ilk kac yildir yapmadilar
ben 2010 ekim annesi oldum oda 2011 ekim annesi olcakmis

korunuyoduk canıv cokda dıkkat edıyoduk ava oldu malesef... vıcdan azabı duyuyorum kızıma karsı

cnm anlıyorum seni bende çok korkuyorum ya benim eşim korunmuyo öyle dışa boşalıyo bende diyorum korun bebek olursa diye
sen adet olmuşmuydun
ben daha olmadım pöööfff

herkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var

korunuyoduk canıv cokda dıkkat edıyoduk ava oldu malesef... vıcdan azabı duyuyorum kızıma karsı

kızlar düşünmeyin böyle ya.bende ilk öyle düşündüm ama sonra fikrimden vazgeçtim.hamilesiniz siz .güzel şeyler düşününnn

asiyanla bizde temmuz topiginde hoppp 2011 ekim topine geldik:)) ksmetleri varmış bebişlerimizin

şeyma bence çok güzel bişi bu evet kendini daha toplamadın için biraz kendini kötü hissedebilirsin ama çocuklar büyüyünce aralarında çok az fark olucak düşünsene arkadaş gibiiii iyi taraflarından bak canım çok güzel sağlıklı bi şekilde bebeği kucağına almak nasip olur inşallahh

cnm anlıyorum seni bende çok korkuyorum ya benim eşim korunmuyo öyle dışa boşalıyo bende diyorum korun bebek olursa diye
sen adet olmuşmuydun
ben daha olmadım pöööfff

ben goruyodum canım cok duzenlı bır sekılde hemde... valla bız korudugumuz halde boyle oldu ıste nasıp bakalımm

haklısınız kızlar ama ne bıleyım garıp gelıyo bana... zeynebımın ustune gul koklayacak olmak... ona haksızlık gıbı gelıyo... bugun daha alıstırdım kendımı.. hayırlısı olsun ıns...
bıde normal yapmıstım ılk dogumumu sımdı 2. bı bebegı dogurcak gucte hıssetmıyorum kendımı... hala cok yorgunum:)

günaydın kızlar
ben sabahları hiçbişi yiyemiyorum hatta sonrada pek bişi yediğim söylenemez. Canım hiçbişi istemiyor ve 1 kilo vermişim çok canım sıkılıyo bu duruma sizdede oluyor mu?

Yazdım 36.sıradasın bilgilerini vermene bile gerek yok seninle aynı olduğumuz için listeye ekle diye görünce hemen yazdım

Duygucum benide eklermisin :)
sat 6 ocak kilo 67 olası dogum tahrıhı 15 ekım kese yi görduk sıra kalp atıslarında tskler...............

Kızlar günaydınnnnn
Dün akşam DR.Mehmet Öz'ün kitabını aldım.Size oradan tüyolar yazacağım arada sırada...
İlk kural kesinlikle iki kişilik yemek yemek yok diyor.Sadece 1.1 yiyecekmişiz.Yani örnekle açıklarsan 10 kraker bizim içinse 1 kraker bebek içinmiş.Porsiyonları buna göre ayarlayın yoksa kilo alırsınız boş yere diyor.

larissya senle ben aynı gidiyoruz sat 28 aralık benim kalp atışlarını duydunmu beni 2hafta sonra çağırdı doktor 2 hafta beklemek istemiyorum

larissya senle ben aynı gidiyoruz sat 28 aralık benim kalp atışlarını duydunmu beni 2hafta sonra çağırdı doktor 2 hafta beklemek istemiyorum

Evet canım 5 Şubatta duyduk.Beni de iki hafta sonra çağırmıştı.Bu Cumartesi gideceğiz.Ne zaman gittin doktora?

evet canım 5 şubatta duyduk.beni de iki hafta sonra çağırmıştı.bu cumartesi gideceğiz.ne zaman gittin doktora?

doktora 5 şubatta gittik 4-5 haftalık , 3 hafta sonra gelin dedi.ama sat göre hesaplayınca 7 hafta oldu kalp atışının duyulması lazım anlamadım niye o kadar geç çağırdı

ayyy evet benım kılo almamam lazım ılk hamılelıgımde 70le kaldım 92 ıle dogum yaptım... kız erkek olmasıda faktor... kızım olunca tabı sadece gobekte buyumuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…