2011 Ekim Anneleri

kuzu ben daha keseyide görmedim tek kan testim varya ...bir ara takmmıştım acaba dış gebelikmi diye....rüyaşarıma girdi

peki kan testi sonunçların ilerledi yani benim ilk 79 du doktor şüpheli kimyasal olabilir dedi... sonra 608 e katları sonra da 2500 lerdeydi.... bebeğin teleşı bştmiyor sanırım önce hamile kalayım sonra kan testi sonra kese sonra kalp atşı sonra testler ay sonra sonra...... devame diyoe bizide bitiriyor....
eskiden annem kızım bi< doktor mu gördük adetimiz 10 gün geçinde beklerdik diyor tmm hamileyiz ne kese bilirdik ne kalp atışı :)
ne güzel takacak dertleride yok muş....

merhabalar canın iki düşükten sonra süpriz oldu dün dr gittim 6 gün gecikmem olmasına rağmen beta hcg 1000.7 çıktı büyük ihtimal ikizmiş :57 yumurtlama hap kullanmıştım

hayırlısı olsun, aslında 6 gün gecikmeden sonra 1000 normal bir değer bence...bende gecikmeden 2 gün önce 470 çıkmıştı. hemen ikiz diye kendini alıştırma bence sonra tek çıkabilir :) tabi önemli olan sağlıklı olması...

arkadaşlar bende hamilelik takviminden yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

merhaba arkidişler...bugün 12 de dr randevum var.bakalım ne olacak.acaba risk var dermi ne der sıyırdım resmen.hala hazmedebilmiş deilim.hayırlısı bakalım

tekrar istemedi doktor...zaten beklemek ondan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…