- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Kız Allah senin iyiliği versin emiii O kadar uğraştım liste yaptım sen listeye hiç bakmadın mı benide ekle diyosun zaten varsın listede bi tek kaç kiloyla hamile kaldığın bilgisi yok şekerim
merhaba bende bu topiğe ilk yazanlardan sayılırım da beni niçin almadınıs bakiim listeye
neysem kızlar ben inanılmaz mide bulantıları yaşıyorum aniden başladı ve hayatım felç durumda sadece tost yiyebiliyorum ama napalım dayanıcam. kalp atışlarını duydum geçen hafta bebişimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi dr umuz.Böyle devam eder inşallahta bana bakacak kimsem yk artık şu mide bulantım bitsin ne olur yaaen az beş hafta sürebilirmiş
zaten öyle yiyiyordum ama nafile bide benim istifra fobim var o yüzden çıkaramıyorumda ondan bukadar kötüyüm aslında bayılıp kalıyorum öyle bi durumda e evdede kimse yok diye casaret edemiyorum çareyi uyumakta buluyorum tabii başarabildiğim zamanlar :2:ah kıyamam 5 e çıkar ögünlerini sık ama az ye mide bulantısını azaltıyormuş
Ekledim canım Keseyi gördünmü bide kaç kiloyla hamile kaldın onlarıda yaz ekliyimbenide eklermisin bursa lı olarak
Kusura bakma canım atlamışım Şimdi ekledim senide ticker doğruysa SAT 28 aralık yazdım yanlışsa bilgileri verirsin düzeltirimmerhaba bende bu topiğe ilk yazanlardan sayılırım da beni niçin almadınıs bakiim listeye
neysem kızlar ben inanılmaz mide bulantıları yaşıyorum aniden başladı ve hayatım felç durumda sadece tost yiyebiliyorum ama napalım dayanıcam. kalp atışlarını duydum geçen hafta bebişimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi dr umuz.Böyle devam eder inşallahta bana bakacak kimsem yk artık şu mide bulantım bitsin ne olur yaaen az beş hafta sürebilirmiş
Yakın takip ettiklerimin arasındasın yaşını bi yerde yakaladım yazdım hemen şehride şimdi yazdımkız adımın oldugunu biliyorum canişkommmm yaşımı ve sehrimi yaz anlamında demiştim
kızlar merhabalar
mide bulantısına en güzel çözüm öubuk kraker leblebi
bana çare olan tek şeylerdi
bende ayrıca kokuya karşı hassasiyet vardı evime girem,yordum çok pis kokuyordu
yemek kokusu hatta güzel kokular bile yumuşatıcı deterjan öğğğ
allah yardmcınız olsun 3 ay bitince geçmişti benimki
sonrası süperdi
zaten öyle yiyiyordum ama nafile bide benim istifra fobim var o yüzden çıkaramıyorumda ondan bukadar kötüyüm aslında bayılıp kalıyorum öyle bi durumda e evdede kimse yok diye casaret edemiyorum çareyi uyumakta buluyorum tabii başarabildiğim zamanlar :2:
evet canım genelde 3.-4.ayda bitiyomuş benim yeğenim doğum yaptı 7ay önce onunla konuştuk bugün dedimki ben bu bebek için çok gözyaşı döktüm çok ağladım ama o kadar canıma yettiki mide bulantısı daha şimdiden çok şiddetli çünkü (bide çok garip bi ruh halindeyimki akşam eşim başını kapıya çarptı diye bir saat ağladımkızlar merhabalar
mide bulantısına en güzel çözüm öubuk kraker leblebi
bana çare olan tek şeylerdi
bende ayrıca kokuya karşı hassasiyet vardı evime girem,yordum çok pis kokuyordu
yemek kokusu hatta güzel kokular bile yumuşatıcı deterjan öğğğ
allah yardmcınız olsun 3 ay bitince geçmişti benimki
sonrası süperdi
İyi yapmışsın Bişey olmazdı o kadardan ama çıkarmışsın şimdi daha iyi olmuş Çıkmıştır bişey kalmamıştır4 gündür çubuk krakerle geziyorum. özellikle ülker daha güzel. hemen bastırıyor, kendime geliyorum. Bu arada günü geçmiş çikolata yedim demiştim ya. Üstüne yoğurt yedim biraz midem bulandı bende kustum iyi oldu inş. çıkmıştır
Ekledim canım Keseyi gördünmü bide kaç kiloyla hamile kaldın onlarıda yaz ekliyim
Kusura bakma canım atlamışım Şimdi ekledim senide ticker doğruysa SAT 28 aralık yazdım yanlışsa bilgileri verirsin düzeltirim
Yakın takip ettiklerimin arasındasın yaşını bi yerde yakaladım yazdım hemen şehride şimdi yazdım
evet canım genelde 3.-4.ayda bitiyomuş benim yeğenim doğum yaptı 7ay önce onunla konuştuk bugün dedimki ben bu bebek için çok gözyaşı döktüm çok ağladım ama o kadar canıma yettiki mide bulantısı daha şimdiden çok şiddetli çünkü (bide çok garip bi ruh halindeyimki akşam eşim başını kapıya çarptı diye bir saat ağladım) dedimki Allahım yalvarırım bebeğimi sağlıkla kucağıma alıyımda bi daha hamile kalmıcam dedim yeğenimde saçmalama ben çok özlüyorum hamileliğimi aslında çok keyifli bi mide bulantın bitsin bak nasıl güzel dedi
ay bilmiyorum delirdim galiba
teşekkür ederim denicem mutlaka şimdi konuştum eşimle gelirken çıbık krekerle sakız al didim iyi geliyomuş didim yazık ayol kocama yemekte yapamıyorumbu haftalarda normal tatlım ama geçiyor merak etme :)
sen sakin ol bebeişe geçer bak stresin.
bide aklıma geldi bana sakızda iyi gelmişti
ağzımda acımsı bir tat vardı sakız iyi geliyordu
İyi yapmışsın Bişey olmazdı o kadardan ama çıkarmışsın şimdi daha iyi olmuş Çıkmıştır bişey kalmamıştır
teşekkür ederim denicem mutlaka şimdi konuştum eşimle gelirken çıbık krekerle sakız al didim iyi geliyomuş didim yazık ayol kocama yemekte yapamıyorum
4 gündür çubuk krakerle geziyorum. özellikle ülker daha güzel. hemen bastırıyor, kendime geliyorum. Bu arada günü geçmiş çikolata yedim demiştim ya. Üstüne yoğurt yedim biraz midem bulandı bende kustum iyi oldu inş. çıkmıştır
Günde bir avuç ceviz, fındık, badem veya fıstık tüketen hamilelerin bebeklerinin beyin gelişimlerinin daha sağlıklı olacağı belirtildi
Ceviz, badem, fıstık ve fındığın kolesterolü düşürücü ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu özelliklerinin yanı sıra vücuda dışarıdan alınan yağın kullanımının azalmasını ve vücuttaki fazla yağın atılmasını sağladığını belirten Gamze Şanlı, “İçeriğinde omega yağ asitleri içeren ceviz, fındık, badem ve fıstık tüketenler sık acıktıkları için, sık ve az yiyecek tüketirler. Bu da metabolizmayı hızlandırarak zayıflamaya neden olur” dedi.
.
Sağol canım Seve seve yapıyorum Takip edemediklerimi başa dönüp okuyorum komple atlamamak için ama arada kaçıyo bazenDuygucuğum emeğine sağlık canım. Çok teş. çok uğraşıyorsun
yok canım bişey olmamıştır inşallah ama ne olur çok dikkat et hepimiz edelim çok riskli şeyler biliyosunuz hiç bişeyi sk tarihine bakmadan tüketmeyin aman