2011 Ekim Anneleri

Kız Allah senin iyiliği versin emiii O kadar uğraştım liste yaptım sen listeye hiç bakmadın mı benide ekle diyosun zaten varsın listede bi tek kaç kiloyla hamile kaldığın bilgisi yok şekerim

kız adımın oldugunu biliyorum canişkommmm yaşımı ve sehrimi yaz anlamında demiştim

ah kıyamam 5 e çıkar ögünlerini sık ama az ye mide bulantısını azaltıyormuş

ah kıyamam 5 e çıkar ögünlerini sık ama az ye mide bulantısını azaltıyormuş
zaten öyle yiyiyordum ama nafile bide benim istifra fobim var o yüzden çıkaramıyorumda ondan bukadar kötüyüm aslında bayılıp kalıyorum öyle bi durumda e evdede kimse yok diye casaret edemiyorum çareyi uyumakta buluyorum tabii başarabildiğim zamanlar :2:

kızlar merhabalar
mide bulantısına en güzel çözüm öubuk kraker leblebi
bana çare olan tek şeylerdi
bende ayrıca kokuya karşı hassasiyet vardı evime girem,yordum çok pis kokuyordu
yemek kokusu hatta güzel kokular bile yumuşatıcı deterjan öğğğ
allah yardmcınız olsun 3 ay bitince geçmişti benimki
sonrası süperdi

benide eklermisin bursa lı olarak
Ekledim canım Keseyi gördünmü bide kaç kiloyla hamile kaldın onlarıda yaz ekliyim
Kusura bakma canım atlamışım Şimdi ekledim senide ticker doğruysa SAT 28 aralık yazdım yanlışsa bilgileri verirsin düzeltirim
kız adımın oldugunu biliyorum canişkommmm yaşımı ve sehrimi yaz anlamında demiştim
Yakın takip ettiklerimin arasındasın yaşını bi yerde yakaladım yazdım hemen şehride şimdi yazdım

4 gündür çubuk krakerle geziyorum. özellikle ülker daha güzel. hemen bastırıyor, kendime geliyorum. Bu arada günü geçmiş çikolata yedim demiştim ya. Üstüne yoğurt yedim biraz midem bulandı bende kustum iyi oldu inş. çıkmıştır

ayyy bendede kusma fobisi var eyvahhh:18::18:doktoruna söyle dayanamıyorum de ilaç versin bari

evet canım genelde 3.-4.ayda bitiyomuş benim yeğenim doğum yaptı 7ay önce onunla konuştuk bugün dedimki ben bu bebek için çok gözyaşı döktüm çok ağladım ama o kadar canıma yettiki mide bulantısı daha şimdiden çok şiddetli çünkü (bide çok garip bi ruh halindeyimki akşam eşim başını kapıya çarptı diye bir saat ağladım) dedimki Allahım yalvarırım bebeğimi sağlıkla kucağıma alıyımda bi daha hamile kalmıcam dedim yeğenimde saçmalama ben çok özlüyorum hamileliğimi aslında çok keyifli bi mide bulantın bitsin bak nasıl güzel dedi
ay bilmiyorum delirdim galiba

İyi yapmışsın Bişey olmazdı o kadardan ama çıkarmışsın şimdi daha iyi olmuş Çıkmıştır bişey kalmamıştır

canım özeline msj attım bilgilerimi bi bak istersen olmazsa birdaha yazarım ben

bu haftalarda normal tatlım ama geçiyor merak etme :)
sen sakin ol bebeişe geçer bak stresin.
bide aklıma geldi bana sakızda iyi gelmişti
ağzımda acımsı bir tat vardı sakız iyi geliyordu

bu haftalarda normal tatlım ama geçiyor merak etme :)
sen sakin ol bebeişe geçer bak stresin.
bide aklıma geldi bana sakızda iyi gelmişti
ağzımda acımsı bir tat vardı sakız iyi geliyordu
teşekkür ederim denicem mutlaka şimdi konuştum eşimle gelirken çıbık krekerle sakız al didim iyi geliyomuş didim yazık ayol kocama yemekte yapamıyorum

Günde bir avuç ceviz, fındık, badem veya fıstık tüketen hamilelerin bebeklerinin beyin gelişimlerinin daha sağlıklı olacağı belirtildi
Ceviz, badem, fıstık ve fındığın kolesterolü düşürücü ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu özelliklerinin yanı sıra vücuda dışarıdan alınan yağın kullanımının azalmasını ve vücuttaki fazla yağın atılmasını sağladığını belirten Gamze Şanlı, “İçeriğinde omega yağ asitleri içeren ceviz, fındık, badem ve fıstık tüketenler sık acıktıkları için, sık ve az yiyecek tüketirler. Bu da metabolizmayı hızlandırarak zayıflamaya neden olur” dedi.
.

yok canım bişey olmamıştır inşallah ama ne olur çok dikkat et hepimiz edelim çok riskli şeyler biliyosunuz hiç bişeyi sk tarihine bakmadan tüketmeyin aman

Günde fındık badem ve ceviz2 şer tane birde gün kurusu kayısı 3 tane tüketiyorum.

kayısıda kabızlığa iyi geliyor

Duygucuğum emeğine sağlık canım. Çok teş. çok uğraşıyorsun
Sağol canım Seve seve yapıyorum Takip edemediklerimi başa dönüp okuyorum komple atlamamak için ama arada kaçıyo bazen Artık o kadarcık kusuruma bakmayın kızlar Bu arada kalp atışlarını duyanlar SAT 31 aralık en son acaba SAT ocak olupda duyan varmı

yok canım bişey olmamıştır inşallah ama ne olur çok dikkat et hepimiz edelim çok riskli şeyler biliyosunuz hiç bişeyi sk tarihine bakmadan tüketmeyin aman

Kesinlikle bundan sonra daha çok dikkat edicem aldığım ürünlerin son kullanma tarihine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…