2011 Ekim Anneleri

:2:
larissya senle ben aynı gidiyoruz sat 28 aralık benim kalp atışlarını duydunmu beni 2hafta sonra çağırdı doktor 2 hafta beklemek istemiyorum

benim sat tarihim 31 aralık kalp atışlarını duydum meleğimin ama doktorum vajinal baktı sizin doktorunuz iki hafta sonra gel dediğine göre karnınızdan bakıcak

doktora 5 şubatta gittik 4-5 haftalık , 3 hafta sonra gelin dedi.ama sat göre hesaplayınca 7 hafta oldu kalp atışının duyulması lazım anlamadım niye o kadar geç çağırdı

Vardır bir bildiği herhalde? ama doktor bulma sürecindeysen başka doktora git bir baktır.Sürekli gittiğin ve sevdiğin bir doktorsa mecburen bekliycez:KK59:

Günaydıııııııııııııııııııın :nazar::nazar:kızlarr kalp atışlarını görüyormusunuz duyuyormusunuz ben ilk bebegimde görmüştüm sesini duyma şansımız varmı????

kızlar ilk kez başıma bişley geldi:KK1::KK1:gece rüyamda resmen işiyordumm bir uyandım pijamamı aşagı indirmişim:KK53::KK53::KK53::KK53: koşa koşa tuvalete gittim valla:KK60::KK60::KK60:

Ayy... ben de bu cumartesi gidicem tekrar tahlil sonuçlarını göstermek için, 6+4 de duyarmıyız acaba kalp atışlarını....

kızlar ilk gebelik şikayetleriniz nezaman başladı şuan neler hissediyorsunuz....
bende hafif bir gögüs agrısı var başka birşey yok ne midem bulanıyor nede aş eriyorum bir sorun yoktur demi .....
aklım karıştı.......

kızlar ilk gebelik şikayetleriniz nezaman başladı şuan neler hissediyorsunuz....
bende hafif bir gögüs agrısı var başka birşey yok ne midem bulanıyor nede aş eriyorum bir sorun yoktur demi .....
aklım karıştı.......

aynısı bende bacım....yiyorum geziyorum sadece kasık ağrım oluyor arada...bazende göğsüm acıyor ama azcık.....perşembe kontrolde belli olacak...sen gittinmi doktora

aklım karıştı.......

herkes aynı belirtileri yaşamaz tatlım, zaten kesin bulantın filan olucak diye de bişey yok...

aklım karıştı.......

benımde gogus uçlarım agrıyor. bugun başşladı bulantılarım. normal hersey merak etme

aynısı bende bacım....yiyorum geziyorum sadece kasık ağrım oluyor arada...bazende göğsüm acıyor ama azcık.....perşembe kontrolde belli olacak...sen gittinmi doktora

ben cumartesı gıtmıstım keseyı gorduk doktor ayın 24 randevu verdı kalp atısları ıcın bakalım hayırlısı onu beklıyorum ama pek bır sıkıntım yok.... gebelık belırtılerı ıle ılgılı....

ben cumartesı gıtmıstım keseyı gorduk doktor ayın 24 randevu verdı kalp atısları ıcın bakalım hayırlısı onu beklıyorum ama pek bır sıkıntım yok.... gebelık belırtılerı ıle ılgılı....

kuzu ben daha keseyide görmedim tek kan testim varya ...bir ara takmmıştım acaba dış gebelikmi diye....rüyaşarıma girdi

X