- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Günde fındık badem ve ceviz2 şer tane birde gün kurusu kayısı 3 tane tüketiyorum.
kayısıda kabızlığa iyi geliyor
badem yiyordum şimdi dedim iyi bişeymi paylaşayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde fındık badem ve ceviz2 şer tane birde gün kurusu kayısı 3 tane tüketiyorum.
kayısıda kabızlığa iyi geliyor
ay sorma canım bide biz kız olursa adı nazlı olsun diyoduk vazgeçtik 1,5 yıl istedik anca hamiş kalabildim diye öyle düşünmüştüksizin bebik nazlı çıktı baksana annesine kök söktürüyor
ooh afiyet olsun iyi yapıyosun tabi yi yi yarasın bebişebadem yiyordum şimdi dedim iyi bişeymi paylaşayım dedim
Kızlar bana müsade Size hayırlı akşamlar hepinizin kandili mübarek olsun Bebişlerinize bol dua edin Sağlıklı kucağımıza alalım inşallah
Sağol canım Seve seve yapıyorum Takip edemediklerimi başa dönüp okuyorum komple atlamamak için ama arada kaçıyo bazen Artık o kadarcık kusuruma bakmayın kızlar Bu arada kalp atışlarını duyanlar SAT 31 aralık en son acaba SAT ocak olupda duyan varmı
sağol canım umarım bizlerde senin gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Allah bağışlasın oğlunu maşallah canım...
aminnn inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize teşekkürler tatlım...
herkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var
herkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var
şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm
seninle buralarda karşılaşmakta mı vardı????? kadere bak yaaa.ağustos 2010 topiğinden ekim 2011 topiğine...inş hakkımızda hayırlısı olur ne diyeyim.
canım bende dıger topıkte gordum yazını ve sok oldum meryem... kısmet baska bır bebkle baska bır topıkte:):) ıdrarda mı baktın sen???
Bu ay ammada bereketli bi aymış 6 aylık civarında bebişi olupda tekrar hamiş kalan sanırım 4.anne ve tekrardan anne olma adayısınherkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var