2011 Ekim Anneleri

Kızlar bana müsade Size hayırlı akşamlar hepinizin kandili mübarek olsun Bebişlerinize bol dua edin Sağlıklı kucağımıza alalım inşallah

Kızlar bana müsade Size hayırlı akşamlar hepinizin kandili mübarek olsun Bebişlerinize bol dua edin Sağlıklı kucağımıza alalım inşallah

Amin canım canı gönülden dua ediyorum hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza...kandilin mübarek olsun...

eh artık göremediklerinde bi zahmet yazıversinler özeline vs :)

kızlar cümleten kandiliniz mübarek olsun bende çıkıyorum Allah'ım hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun...Tüm dilekleriniz kabul olsun..

Allahıma Şükürler olsun bende uzun aradan sonra 2. kez anne olacağım kızlar ekim 11 annesiyim İnşallah Sağlık ve saatle Allah kucağımıza almayı nasip etsin

daha önceleri bu yazıları okuyup bende inşallah bir gün burda anne olarak yazı yazarım derdim. Şükür Okuyan Arkadaşlar sizede moral olsun diye yazıyorum Önce rabbim olmayanlara versin Sağlıcakla kalın
hayırlı kandiller.

Listeye beni de ekleyin inşallah ben 68.7 kg başladım 5 haftalık dedi doktor 11 şubat cuma günü saat '30 da test yaptım orda öğrendim çubuk test yaptım sonra kan testi sonra doktor keseyi gördü şükür

birde kızlar bişey soracağım şu hamilelik takvimi varya onu nasıl yapıyorsunuz bana da öğretirmisiniz

sağol canım umarım bizlerde senin gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Allah bağışlasın oğlunu maşallah canım...
aminnn inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize teşekkürler tatlım...

çok güzel ve endişeli bir yol yaşayacaksınız.bizler bu sitede paylaştık tüm hamilel,ik günlerimizi birbirimizin doğumlarına sevinip dualar ettik.umarım sizlerde hayırlısıyla alırsın bebişlerinizi.sormak istediğiniz herşeyi cvplayabiliriz.

herkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var

herkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var

aaaaa canım hayırlısı olsun korunmadınızmı ? bende 2010 ekim annesiyim ve çok korkuyorum gebe kalmaktan

korunuyoduk canıv cokda dıkkat edıyoduk ava oldu malesef... vıcdan azabı duyuyorum kızıma karsı

şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm
seninle buralarda karşılaşmakta mı vardı????? kadere bak yaaa.ağustos 2010 topiğinden ekim 2011 topiğine...inş hakkımızda hayırlısı olur ne diyeyim.

şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm
seninle buralarda karşılaşmakta mı vardı????? kadere bak yaaa.ağustos 2010 topiğinden ekim 2011 topiğine...inş hakkımızda hayırlısı olur ne diyeyim.

canım bende dıger topıkte gordum yazını ve sok oldum meryem... kısmet baska bır bebkle baska bır topıkte:):) ıdrarda mı baktın sen???

şeymaaaaaaa hayattamısın????kendindemisin?ben yeni yeni gelmeye başladım.yarın dr ne diyecek acaba?sen sezeryanlımıydın?

canım bende dıger topıkte gordum yazını ve sok oldum meryem... kısmet baska bır bebkle baska bır topıkte:):) ıdrarda mı baktın sen???

evet canım.dün test yaptım.yarında dr uma gidicem.kadın şok geçirecek.hayırlısı olur inş şeymacım.napalım allah büyüktür.inş altından kalkarız.ama doruk aklıma geldikçe hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.yavrumu doya doya kucaklayamayacağım.çünkü en fazla 4 ay sonra göbişler çıkacak.ooofffff aman allahım yandık biz yandıkkkkkkk...

diğer kızlara söyledinmi sen?malum ben yokum ya orda

Bu ay ammada bereketli bi aymış 6 aylık civarında bebişi olupda tekrar hamiş kalan sanırım 4.anne ve tekrardan anne olma adayısın
Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Sizin için daha zor olucak bebişler varken ama doğduktan sonra rahat olur beraber büyürler ikiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…