2011 Ekim Anneleri

selam kızlar...
nasılsınız bugün fazla takip edemedim..sağlık ocağında idrarla kan tahlilim yapılmıştı onları almaya gittim..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı :KK59: uracare diye bir ilaç yazdı doktor erken dönemde bu ilaçların kullanımı zararlı olabilir mi acaba?
geçmiş olsun tatlım Dr.hamile olduğu bilerek verdiyse bişey olmaz herhalde ama sen yinede prospektüsünü oku gebelikte kullnım için ne yazıyo ona bi bak

selam kızlar...
nasılsınız bugün fazla takip edemedim..sağlık ocağında idrarla kan tahlilim yapılmıştı onları almaya gittim..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı :KK59: uracare diye bir ilaç yazdı doktor erken dönemde bu ilaçların kullanımı zararlı olabilir mi acaba?
İnş. olmaz canım ama bir bilgim yok Dr sorsan arayıp?

duygu canım teş. ederim. kusura bakma yaşımda 24 nick deki gibi sonra bir ara eklersin inş. :)

Son düzenleme:
aşeren var mı aranızda.ben oğlumda hiç aşermedim.sadece kış gebesiydim ya biri yanımda mevsimi olmayan bişi gösterrdi.ben aklımda kalmasın diye almıştım.ama bunda acısını çıkarıcam inadıma hemdeeeee :KK52:
Bende bazen kendi kendime canım ne istese acaba diye düşünüyorum ama geçen gün rüyamda kabuklu portakalı bir iştahlı yedim ....:KK56:bi açtım gözümü rüyaymış koştum mutfağa portakalları kaba doldurup tekrar yatağa gittim kocam suratıma bakıyo napıyorum diyeSabah sabah bide adamcağıza yermisin diye uzattım Neye uğradığını şaşırdı

ben çıktım kızlar
herkese keyifli akşamlar..:KK54:

byy güzelim

maş. baya bursalı var ekim anneleri topiğinde. Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar Dr memnunmusunuz?

ben pembe maviye gidiyorum. Zaten Tüp bebek orda yaptırdık doğumumda orda olcak Allah izin virise inş. :97:

ben oğlumda yıldırım doruk tıp ta şeyma hanıma gittim.doğumuda orda yaptım.çok memnun kaldım.düşünen varsa tavsiye ederim.ücretleride çok aşırı deil.ssk anlaşmasıda var.yarın gidicem şeyma hanımcığıma beni 6.5 ay sonra tekrar görünce :KK53: şoookkkk geçirecek

geçmiş olsun tatlım Dr.hamile olduğu bilerek verdiyse bişey olmaz herhalde ama sen yinede prospektüsünü oku gebelikte kullnım için ne yazıyo ona bi bak

teşekkür ederim hamile olduğumu bilerek verdi canım ama yine de branşı kadın doğum olmadığı için tedirgin oldum...

İnş. olmaz canım ama bir bilgim yok Dr sorsan arayıp?

duygu canım teş. ederim. kusura bakma yaşımda 24 nick deki gibi sonra bir ara eklersin inş. :)

kızlar galiba en güzeli çarşambayı bekleyip doktora danışıp kullanayım soru işaretleri kalmasın aklımda çok teşekkür ederim canlarım:KK54:

kızlR Y BONİBON CANIM İSTEMİŞTİ KRDEŞİME LDIRDIM BENDEYDİ. tADI Bİ ACAYİP GELDİ 5-6 TANE YEDİM İLKLERİNDE BİŞEY YOKTU. SON KULLANMA TARİHİ 3 AY GEÇMİŞ SİNİR OLDUM YAA. bİŞEY OLMAZ DEMİİ?

şimdilik iyi akşamlar kızlar akşam için yemek hazırlıyayım bari:KK56:

Kızlar bende çıkıyorum.iyi akşamlar hepinize.:KK19::KK19:

hoşçakalın kızlar...

kızlR Y BONİBON CANIM İSTEMİŞTİ KRDEŞİME LDIRDIM BENDEYDİ. tADI Bİ ACAYİP GELDİ 5-6 TANE YEDİM İLKLERİNDE BİŞEY YOKTU. SON KULLANMA TARİHİ 3 AY GEÇMİŞ SİNİR OLDUM YAA. bİŞEY OLMAZ DEMİİ?

cANım yoğurt ye yada süt iç iyi gelir.

merhaba bende bu topiğe ilk yazanlardan sayılırım da beni niçin almadınıs bakiim listeye :KK43::KK43::KK43::KK43:
neysem kızlar ben inanılmaz mide bulantıları yaşıyorum aniden başladı ve hayatım felç durumda sadece tost yiyebiliyorum ama napalım dayanıcam. kalp atışlarını duydum geçen hafta bebişimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi dr umuz.Böyle devam eder inşallahta bana bakacak kimsem yk artık şu mide bulantım bitsin ne olur yaa:KK43::KK43::KK43::KK43: en az beş hafta sürebilirmiş:KK53:

kız benide ekle o zaman 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum :KK1::KK1:

Kız Allah senin iyiliği versin emiii O kadar uğraştım liste yaptım sen listeye hiç bakmadın mı benide ekle diyosun zaten varsın listede bi tek kaç kiloyla hamile kaldığın bilgisi yok şekerim

X