geçmiş olsun tatlım Dr.hamile olduğu bilerek verdiyse bişey olmaz herhalde ama sen yinede prospektüsünü oku gebelikte kullnım için ne yazıyo ona bi bakselam kızlar...
nasılsınız bugün fazla takip edemedim..sağlık ocağında idrarla kan tahlilim yapılmıştı onları almaya gittim..idrar yollarımda enfeksiyon çıktıuracare diye bir ilaç yazdı doktor erken dönemde bu ilaçların kullanımı zararlı olabilir mi acaba?
İnş. olmaz canım ama bir bilgim yok Dr sorsan arayıp?selam kızlar...
nasılsınız bugün fazla takip edemedim..sağlık ocağında idrarla kan tahlilim yapılmıştı onları almaya gittim..idrar yollarımda enfeksiyon çıktıuracare diye bir ilaç yazdı doktor erken dönemde bu ilaçların kullanımı zararlı olabilir mi acaba?
Bende bazen kendi kendime canım ne istese acaba diye düşünüyorum ama geçen gün rüyamda kabuklu portakalı bir iştahlı yedim ....aşeren var mı aranızda.ben oğlumda hiç aşermedim.sadece kış gebesiydim ya biri yanımda mevsimi olmayan bişi gösterrdi.ben aklımda kalmasın diye almıştım.ama bunda acısını çıkarıcam inadıma hemdeeeee
Listeye yaşadığın şehiri ekliyim mi??
ben çıktım kızlar
herkese keyifli akşamlar..
maş. baya bursalı var ekim anneleri topiğinde. Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar Dr memnunmusunuz?
ben pembe maviye gidiyorum. Zaten Tüp bebek orda yaptırdık doğumumda orda olcak Allah izin virise inş. :97:
İnş. olmaz canım ama bir bilgim yok Dr sorsan arayıp?
duygu canım teş. ederim. kusura bakma yaşımda 24 nick deki gibi sonra bir ara eklersin inş. :)
geçmiş olsun tatlım Dr.hamile olduğu bilerek verdiyse bişey olmaz herhalde ama sen yinede prospektüsünü oku gebelikte kullnım için ne yazıyo ona bi bak
İnş. olmaz canım ama bir bilgim yok Dr sorsan arayıp?
duygu canım teş. ederim. kusura bakma yaşımda 24 nick deki gibi sonra bir ara eklersin inş. :)
kızlR Y BONİBON CANIM İSTEMİŞTİ KRDEŞİME LDIRDIM BENDEYDİ. tADI Bİ ACAYİP GELDİ 5-6 TANE YEDİM İLKLERİNDE BİŞEY YOKTU. SON KULLANMA TARİHİ 3 AY GEÇMİŞ SİNİR OLDUM YAA. bİŞEY OLMAZ DEMİİ?
Yaşınıda ekledim Tekrar muayeneye ne zaman gidiceksin
yaşınıda ekledim tekrar muayeneye ne zaman gidiceksin
yok canım o kadardan bir şey olmaz bence.
Yaşınıda ekledim Tekrar muayeneye ne zaman gidiceksin
şimdilik iyi akşamlar kızlar akşam için yemek hazırlıyayım bari
Kızlar bende çıkıyorum.iyi akşamlar hepinize.
kızlR Y BONİBON CANIM İSTEMİŞTİ KRDEŞİME LDIRDIM BENDEYDİ. tADI Bİ ACAYİP GELDİ 5-6 TANE YEDİM İLKLERİNDE BİŞEY YOKTU. SON KULLANMA TARİHİ 3 AY GEÇMİŞ SİNİR OLDUM YAA. bİŞEY OLMAZ DEMİİ?
kız benide ekle o zaman 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum
hoşçakalın kızlar...
cANım yoğurt ye yada süt iç iyi gelir.