2011 Ekim Anneleri

kızlar merhaba
ne güzel kitap okuyorsunuz,
ben uzun zamandır okuyamıyorum,
şu derslerime çalışıp sınavlarımı versem yeter diyorum,
zaten gazete bile okuyamıyorum,
7-8 şubatta finaller var ve ne yapacağım bilemiyorum,
hiç ders çalışamıyorum ve ezberleyebilir miyim cevapları onu bile bilmiyorum.

aminn bebekkkk nasıl gidiyor maral nasılsınn kaçıncı haftandasın bulantılar ne alemde

9 haftalığım canım, bulantılarım tam gaz devam ediyor, koku hassasiyetim diz boyu, allahtan daha işyerinde kusmadım ama
öğürmelerim malesef oluyor (yine koku duyarsam, koku yoksa pek bir problemim olmuyor) allahtan az kaldı diye teselli ediyorum
dilerim 1 ay sonra bitmiş olur

gızlar gızlar gelemmi yanağızdan öpemmiii
kız maral bi kez dahah buluşamadan ham,ile kaldın kızzzzzzz

artık hastaneye geliriz hangi hastahane düşünüyosunn bari face grubuna yaz :)))))
ama ona da gfelemeyizz tabii normal olacağı için aniden olurr vee bi gündede çıkarırlar :) ay hayırlısı yaa en güzeli normal inşaşllaha allahım nasip etsin bizlerede tatdırsın

kızlarr varyaa bir rulo pastaa tarifim var çok pratikkss bu ıkıncı yapışım dün yaptımmmm kekide 15 dk da pişiyorrrrrrrrrrr resmini varda netim yok atamıyorum durun sevdoşaa recaa edeyimm atsın

tarif veriyore

yazıyorum malzemeyii
3 yumurtaa
3 yemek kaşığı un tepeleme
3 yemek kaşığı şeker
vanilya kabartma tozuuuu
sabah işe gelmeden yedimde çok cizell
ama içine kıvıyla butun muz koydum birde fındıkssssss

yorumunda face grubundan bahsetmişsin canım. Bende tam face grubu varmı diye sorucaktım. Rica etsem bende üye olabilirmiyim??

Merhaba canım. Yorumunda face grubundan bahsetmişsin. Bende tam face grubu varmı diye sorucaktım. Rica etsem bende üye olabilirmiyim??

Merhaba canım. Yorumunda face grubundan bahsetmişsin. Bende tam face grubu varmı diye sorucaktım. Rica etsem bende üye olabilirmiyim??

canm yeni bi hesap açmışsın kendi hesabın olmadığı için eklemedim orda hepimiz kendi hesabımızla yazıyoruz ama sen daha yeni bi face hesabı aöçmışsın o yüzden eklemedim üzgünümm (((((((

Günaydın hanımlar... Zefey Efe mi hasta?

efede hafif kırınlık varda asıl burak hastaaaaa yaw hala düzelemedi bıdığımız...

bugünkü dilime dolanan şarkı

ıkı orta bir sade haydi bana müsadee efendim işitmedim banaa birşeymi dedin :))))
ahahahahha
kızlar nerde bu dandik şarkıla rhep dilimdee oynak oynak :)

bugünkü dilime dolanan şarkı

ıkı orta bir sade haydi bana müsadee efendim işitmedim banaa birşeymi dedin :))))
ahahahahha
kızlar nerde bu dandik şarkıla rhep dilimdee oynak oynak :)

valla zeynep nereden bulup dinliyorsun bu şarkıları anlamadım gitti.

valla kızlar hala atlatamadık hastalıkları. diş eti iltihaplanması olmuştu burak yeni yeni düzelir gibiydi ağzı ama tam geçmedi tabi. bu sabah işe gelmeden bir kustu anlatamam. yatak yorgan herşey battı. hepsini toplatıp küvete attım zor yetiştim servise,benim peşimden babası çıkmadan aynı şekilde bir daha kusmuş. bakıcısı gelmeden önce. şimdi aradı bakıcısı ,bir şeyler yedirmeye çalışıyordum yine kustu diyor. tabi bir şey yemediğinden artık su çıkarıyormuş ve çok zorlanıyormuş. hasta diye yıkayamamıştık . dün uyku öncesi bakıcısı yıkadı yatırdı. üşüttük herhalde çocuğu.

valla yılsonu raporlarını kontrol ediyorum işe gelmek zorunda da kaldım . aklım hep evde. çok moralim bozuk

Oy kuzum.. Acil şifa diliyorum, çok geçmiş olsun.. Çok üşütmüş belli.. Kartopu kreşe ne zaman göndermeyi düşünüyorsun Burak'ı?

Geçen Cuma Mert de alerji oldu, her yeri kıpkırmızı kızardı, hemen doktorumuza gittik. Muayene olmam diye ağlamaktan yıktı muayenehaneyi... Allah'tan ciğerlerinden gelmiyormuş, derisel bişeymiş. Atarax şurup verdi, o da yavrumu devirdi, çocuk uykudan başını kaldıramadı iki gün. Çok şükür geçti iki günde.

zeyno resım de akrablarında var ekleyeyım mı yınede.. .

Canım istenmeyen bazı sıkıntılardan dolayı kendi adıma olan face imi kapattım ben. Ondan bu face i açtım. Kendi adıma bi face im yok yani. Yinede eklemek istemezsen sen bilirsin tabi.

Canım istenmeyen bazı sıkıntılardan dolayı kendi adıma olan face imi kapattım ben. Ondan bu face i açtım. Kendi adıma bi face im yok yani. Yinede eklemek istemezsen sen bilirsin tabi.

şimdi en azından bi resmin olsaydıı bebişin senn güvenilir olur du
diğer arkadaşlarda razı gelmiyor üzgünüm

bi girip bakayım dedim kızlar ne yapıyor anam ZEFEY nasıl bir enerji bu sendeki seninle mutlaka tanışmalıyız!!! kız facete aktif instagramda aktif! ekim annelerinde aktif! çalışıyor! mükemmel pasta ve kurabiyeler yapıyor! vallahi KOCA BİR MAŞALLAH! sana ben evdeyim bi kurabiye siparişi aldımmı sekiz oluyorum oğlanı uyut öle uğraş ev dağılsın evi topla böyle yeteneklere helal olsun tebrik ediyorum

sizede geçmiş olsun melofer.

valla büyük ihtimalle üç yaşda yollayacağım kreşe. okullarla başlatırım herhalde diye düşünüyorum. önümüzdeki Eylülde yani. yinede kısmet ,bakalım zaman ne gösterecek.

aranızda kreşe başlatmayı düşünen varmı kızlar.

kıss sağolasınnnnn şimdi bu efenin uyku problemini bi yensek asıl enerji o zaman gelcek :))))))))))))) gece yine 2,5 da yattı sabh klkıp işe gelemedim uykusuzluk çok kötüü normll herkes gibi bnde uyuyabılsemm düzenim oturmadıı eşimde bndee harab oluyoruz 2,5 ne demek yaaaa gece yat 2,5 da altıda kalk hazırlan çık evden issyeeaaannn etmem kesinlikle ama bünyem dayanmıyoooooooooooo
bişeylerle uğpraşmadanda oturamıyorum kurt varr öle ölee zaman geçioo zayacıımmmm :SSSSS

bende üç yaşından sonra inşallah kısmet kreş işyerinin içindede olursa süper olur allahın izniyle sağ salim şuseçimleri atlatırsak bakıciyyzz

senin işyeri kreşin var bence muhakkak yolla,bizde yeni yerimize taşınırsak orada olacakmış kreş. duruma bakarım şartları uygunsa oraya yollarım değilse eve yakın bir yerler olur herhalde.

bu arada annemler çok erken yollama falan diyorlar ama etrafımdakilerden ve internetten araştıdığım kadarıyla kreşler çocuğun gelişimini çok etkiliyor,ev hanımı bile olsam herhalde 3-3,5 yaşdan sonra yinede yollardım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…