günaydın bacılarr bugün servistee uyuya kalmışım ::)) daha doğrusu baygın düşmüşüm efe gece 2 gibi yattı zorla sabahtaaa beş buçukta kalkmış ben sesleri duyuyorunm ama uyanamıyorum tabii tv izlemek istiyomuş beyefendii babası ne kadardaa hayır mayır desedee ağla ağla dediğini yaptırmışş ben hazırlanıp çıkarken cin gibiydii tv izliyoduu anamm yaa bu ilk ve son olur inşallah eşekk :SSSSSSS
hayır yani bendeki sıkıntıyada bakın bende tüyamda bi halamın eşi var onun doğum günüymüş onu organize ediyoryum falan bölee keşkek yapcakmışımmdaa tavuk eti bulamıyorum cevahiree gidiyorum Migros kapanmışş eneemmm çok pis karışık rüyalar gördüm hayırdır inşallahhhhhhhhh
Siz normalde 2'ye kadar oturuyor musunuz? Siz oturuyorsanız o yüzden çocuk da sizinle oturuyordur? Yoksa siz daha erken yattığınız halde o hala yatmıyor mu?
yokkız 11 de yatıyoru zşıkları kapatımm bağırıyor ağlıyoo odayı göstererek bağırıp çığırıyoo işte ölee
leenn buyumu varr yoksa bizde :SSSSSSS
Hahahah tabi tabi... Birisi gelmiştir, şu Zefey'in çocuğu uyumasın diye bir büyü yaptırayım demiştir
yaparmı yapar lenn bu çocuk uyumak istemiyoo yatağa yatınca bağırıyoo hem oynamak istiyy biri bize soğutma buyuşu yaptıda yanlışlıkla yavrumamı geldi yavrum yataktan soğudu içene
ay uykusuzluktan mallaştım iyice şaşşmalamaya başladım
neyseeeeee
ama bi kez annemlerin yun yatağının içinde muska bulmuştuk harbidende soğutma buyuşu diye bişi varmış ondan yapmış biri yataklarınıniçine sokmuşş sokmuş sokmasınada nasıl geri dikmiş anlayamadımmmmm hala gözümün önmnden gitmiii
Yuhh yaaa ne kötü kalpli insanlar var... Nasıl uğraşıyorlar böyle şeylerle.. Ben şu anda konuşurken bile rahatsız oluyorum şeytanlar başımıza toplanıyor diye...
Zefey hafta sonu bi poğaça yedim, çok hoşuma gitti. Mayalı poğaçaydı içine kavrulmuş soğan kıyma koymuş biber salçalı.. Normalde kıymalı sevmem poğaçayı ama bu güzel olmuştu. Tarifini almıştım da masamın üstünde kaybettim bulamıyorum.
nasıl kaybettin kızz :SSSSSSSSSSSSSSSSSS bende bi tane mayalı poğaça öğrendim hiç bayatlamıyoo kızz hem yaş maya var hemde amargarinn pamuk poğaça diye geçiyomuşş
haydii bull hemen kızz merak ettmm
Hamuru:
* 1 su bardağı yoğurt
* 50 gr margarin
* yarım çay bardağı sıvı yağ
* 1 pk instant maya
* 1 yumurta
* un
* tuz ve şeker ölçüsünü belirtmedi ama birer tatlı kaşığı konabilir diye düşünüyorum.
İÇİ:
soğanı kavur, kıymayı ekle kavur. biber salçası koy. tuz ve karabiber koy. en son da maydanoz ekle.
Yuvarlak şekilde yapıp üzerine yumurta sarısı ve çörekotu ek. pişir.
Facede gördüm kurabiyelerin ne kadar nizami olmuş... Kabartma tozu koymuyor musun?
vaarr yarım paket kabartma tozu blogdaki tarifden tereyağlı :))))))
Bi arkadaşım da merak sardı Antalya'da.. Lezzetli olsun falan diyorum ben, o da napcan lezzeti görüntü önemli diyor.. Kız hiç yenmiyor mu bu kurabiyeler?
yaa yaptığım kişiler bayılıyooooooo vallahi yiyen aşeren bilee var hatta fakat hani hatıra olsun diyende var diyolarkii kaç sene bekletsem küflenirler falan fıstıkk
ama gerçekten lezzetlii ben yiyorum ama siyah olunca mesela şeker hamurunu içim almıyoo sanki boya küpü geliyor o zaman benm gibi düşünenlerr sadece kuarabişini yesinn
ayrıcada lezzet önemkli bazı sipariş verenler varki kurabiyeyi açıp kokluyoolarmış biri dedi hemen açıp kokladım tarçın vee vanilya kokusu sardı evi diyo tazeymiş vay bee yani mnelşere dikkat edenler varr ee onlarda haklı parasıyla alıyolarr hizmetii fazla pimpirikcanlarda var tabi onları anladığım an doluyum diyorum meselaaaaa falan fıstıkk
Ellerine sağlık..
Bence de öyle olması gerekiyor..
Geçen sen bi pasta yapmışsın katlanmış gömlek var, onun üstünde tesbih gibi bişey vardı.. neydi o? bi türlü çözemedim :)