senin işyeri kreşin var bence muhakkak yolla,bizde yeni yerimize taşınırsak orada olacakmış kreş. duruma bakarım şartları uygunsa oraya yollarım değilse eve yakın bir yerler olur herhalde.
bu arada annemler çok erken yollama falan diyorlar ama etrafımdakilerden ve internetten araştıdığım kadarıyla kreşler çocuğun gelişimini çok etkiliyor,ev hanımı bile olsam herhalde 3-3,5 yaşdan sonra yinede yollardım diye düşünüyorum.
Ben de 3,5 yaşından sonra yollamayı düşünüyorum.. Gönderenler genelde memnun. Eninde sonunda başlayacaklar okula..
şimdi en azından bi resmin olsaydıı bebişin senn güvenilir olur du
diğer arkadaşlarda razı gelmiyor üzgünüm
bugün benim doğum günüm krlimelerr buyuyoorr ağzımdaaaaaaaaaaaaaa her sarhoşum hem yastayım bir park taburesi üstündeeeeeeeeeee dırıdırıdırırıdırrmmmmmmmmmmmmmmmmm iiştee huh :)
pişşştt...doğum günün kutlu olsun doğum günü çocuğu... Nerde kutluycan bu mutlu günü?
günaydın kızlar
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr
bir de şu kreş meselesi var tabi . ben de 4 yaşında kreşe göndermeyi düşünüyorum . 2016 senesinde 5 yaşında göndereceğimiz ilkokulun anasınıfına gider . 2017 senesinde 6 yaşında da 1.sınıfa başlar . ekim annesi olduğumuz için şanslıyız galiba yanlış mı hesapladım ?
benim de çevremdekilerin çoğu erken gönderme çabuk sıkılır diyorlar . yaz mevsimini atlattık mı 1 sene kalıyor onda da oyun grubu falan bişiyler yapar eğlendiririm.
bizim ki şimdiden evde çantalarını takıp okula gidicem diyor.
yaa şimdi farkettim üç ay önce bizim işyeri giriş çıkış yaptrımış yani 30unda çıkmış 1 inde geri girmiş diye sonra bi baktık arkadaşlar hepsinde aynı şirketi aradık dedilerki o sizin tazminatı etkilemez biz sicil değişikliği yaptıksizce nolmuştur etkliermi başına gelen varmıı hepimizi yapmşlar öle ama biri iki kişiyi değillllllllll
Etkilemez canım.. Öyle sicil değişikliği oluyor bazen... Şirketin sahipleri aynı, ve siz bi yerlere işten çıkıp iş başı yaptığınıza dair imza atmadığınıza göre sizin tazminat ve emeklilik haklarınızı etkilemez.. Don't worry!