2011 Ekim Anneleri

Ben de 3,5 yaşından sonra yollamayı düşünüyorum.. Gönderenler genelde memnun. Eninde sonunda başlayacaklar okula..

Ben de 3,5 yaşından sonra yollamayı düşünüyorum.. Gönderenler genelde memnun. Eninde sonunda başlayacaklar okula..

zaten kendileri diyomuşkii anne ben okula gitmek istiyorum komşumuz öle söylüyor sıkılıyo evde bişey veremiyorum diyo ama kreştete sürekli hastalık kapıyo diyor mikrop kapuıyomuş bişeyde yiyemiyomuş munzuruk bişi çnküü bakalım kızlar hiç artık önceden plan yapmamaya özen gösteriyorum çünkü zaman ne gösterir artık kestiremiyorum şu çoocumun huyları bi düzelse düzeni otursaaaaa bakıcizzyy artııkk

bugün benim doğum günüm her sarhoşum hem yastayım (uykusuzumm):18::18::18::18::18:

bugün benim doğum günüm krlimelerr buyuyoorr ağzımdaaaaaaaaaaaaaa her sarhoşum hem yastayım bir park taburesi üstündeeeeeeeeeee dırıdırıdırırıdırrmmmmmmmmmmmmmmmmm iiştee huh :)

bugün benim doğum günüm krlimelerr buyuyoorr ağzımdaaaaaaaaaaaaaa her sarhoşum hem yastayım bir park taburesi üstündeeeeeeeeeee dırıdırıdırırıdırrmmmmmmmmmmmmmmmmm iiştee huh :)

Pişşştt...Doğum günün kutlu olsun doğum günü çocuğu... NErde kutluycan bu mutlu günü?

durdurun dünyayııı inecek varr uzun zamanda dırıdırıdrıımmm
heyecanlandım telaşlandımm kalptee kelebek varr ee hadi ozamannn tamam o zamannnnnnnnnnnn

selam kızlar , nasılsınız ?
Burak nasıl oldu kartopu ?
Zefey Efe'nin uykusunun gelmesini beklerseniz hiç uyumaz bu çocuklar enerjileri tavan yapmış durumda .
Cemre'ler , Elif , Orhan Kıvanç , Mert nasıllar ? hepsi iyidirler inşallah.
hep beraber bi toplanamadık .

bir de şu kreş meselesi var tabi . ben de 4 yaşında kreşe göndermeyi düşünüyorum . 2016 senesinde 5 yaşında göndereceğimiz ilkokulun anasınıfına gider . 2017 senesinde 6 yaşında da 1.sınıfa başlar . ekim annesi olduğumuz için şanslıyız galiba yanlış mı hesapladım ?
benim de çevremdekilerin çoğu erken gönderme çabuk sıkılır diyorlar . yaz mevsimini atlattık mı 1 sene kalıyor onda da oyun grubu falan bişiyler yapar eğlendiririm.
bizim ki şimdiden evde çantalarını takıp okula gidicem diyor.

Mikroplardan ve çocuğun okuldan sıkılabilme ihtimalinden korkuma ben de 3,5-4 yaş civarı göndericem.. Doğru hesapladın galiba.. Ay büyüdüler de okullarından bahsediyoruz

Benimki de ben abi oldum deyip duruyor, totoşdaki bezden haberi yok ama sıpanın. Oğlum artık tuvalete yapacaksın demi diyorum, hayır beze yapıcam diyor :) Alt değiştirmek bi eziyet zaten, az yaptım sabah değiştir diyor

yaa şimdi farkettim üç ay önce bizim işyeri giriş çıkış yaptrımış yani 30unda çıkmış 1 inde geri girmiş diye sonra bi baktık arkadaşlar hepsinde aynı şirketi aradık dedilerki o sizin tazminatı etkilemez biz sicil değişikliği yaptık sizce nolmuştur etkliermi başına gelen varmıı hepimizi yapmşlar öle ama biri iki kişiyi değillllllllll

Ben kuşlardan da küçüktüm, bir gece vaktiydi

Aşk tutttu elimden benim

Geçtim düşler sokağından, bir gece vaktiydi

Ceplerimde hacı yatmazlar

Yağmur yağsa, uykum kaçsa

Bir kuş konsa badi parmağıma

Ağlardım bir başıma

Sevdadandır, sevdadandır

Sevdadandır dedi annem, aldırma

Aldırma, gel yanıma

Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla

Düş sattım aldanmışlara

Aklım kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydi

Sevdiğim başka sevenim başka

Yağmur yağsa, uykum kaçsa

Bir kuş konsa badi parmağıma

Ağlardım bir başıma

Etkilemez canım.. Öyle sicil değişikliği oluyor bazen... Şirketin sahipleri aynı, ve siz bi yerlere işten çıkıp iş başı yaptığınıza dair imza atmadığınıza göre sizin tazminat ve emeklilik haklarınızı etkilemez.. Don't worry!

ayenn biz imza falan atmadık sicil değişikliği demişti evett şimdide seçimler yaklaşıtyoya abişilermi karıştırdılar diyede korkmadım değil yani saoll içimi rahatlandın bebekk

günaydın bacılarr bugün servistee uyuya kalmışım ::)) daha doğrusu baygın düşmüşüm efe gece 2 gibi yattı zorla sabahtaaa beş buçukta kalkmış ben sesleri duyuyorunm ama uyanamıyorum tabii tv izlemek istiyomuş beyefendii babası ne kadardaa hayır mayır desedee ağla ağla dediğini yaptırmışş ben hazırlanıp çıkarken cin gibiydii tv izliyoduu anamm yaa bu ilk ve son olur inşallah eşekk :SSSSSSS
hayır yani bendeki sıkıntıyada bakın bende tüyamda bi halamın eşi var onun doğum günüymüş onu organize ediyoryum falan bölee keşkek yapcakmışımmdaa tavuk eti bulamıyorum cevahiree gidiyorum Migros kapanmışş eneemmm çok pis karışık rüyalar gördüm hayırdır inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…