hepinize günaydınlar,
çok geçmiş olsun canım, dilerim burak şurubunu içer ve iğneye gerek kalmaz, malesef hasta olduklarında çok masum ve halsiz oluyorlar, dilerim hemen toparlar ve iyileşir
ben de öyle biliyorum, hayırlısı artık
MELOŞ KADIN NORMALD ÇALILŞIYORMU NASIL YETİŞİYOMUŞ DEMEKKİ ÇOCUKLARI AKILLI YOKSA MESELA BEN EFEYE HAYDİ ALT DEĞİŞTİRİCEM DEDİĞİMDE KAÇIYOO YAKALASAMM PİPİSİNİ TUTUYO SAKLIYO TEKMİKLİYO BENİİ ALTINI BAĞLATMAK İSTEMİYO :
KADIN KENDİNDEN GEÇMEMİŞMİ KIZZ IKI ÇOCUKTAN KENDİNE BAKMA FIRDATI BULABİLİYOMUYMUŞŞ
BUYUDUKLERİNDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYECEKK YANİ ÖLE Bİ ANLATTINKİ BENDE HEVES ETTİM ŞİMDİK :)
uzun zamandan beri topik yoğun bir gün yaşıyor 4 üye , 5 ziyaretçi hahahahahhaha
MELOŞ KADIN NORMALD ÇALILŞIYORMU NASIL YETİŞİYOMUŞ DEMEKKİ ÇOCUKLARI AKILLI YOKSA MESELA BEN EFEYE HAYDİ ALT DEĞİŞTİRİCEM DEDİĞİMDE KAÇIYOO YAKALASAMM PİPİSİNİ TUTUYO SAKLIYO TEKMİKLİYO BENİİ ALTINI BAĞLATMAK İSTEMİYO :
KADIN KENDİNDEN GEÇMEMİŞMİ KIZZ IKI ÇOCUKTAN KENDİNE BAKMA FIRDATI BULABİLİYOMUYMUŞŞ
BUYUDUKLERİNDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYECEKK YANİ ÖLE Bİ ANLATTINKİ BENDE HEVES ETTİM ŞİMDİK :)
kızlar nirrdesiizz ben de öğlen kitap aldımm kitap okuyyciyymm adıdaa
aşk baharı beklemez bakalım nasıl olaylar varr beni özleyin anacımm bay bay.......
Bu zefey Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.
Kimin kitabı? Canan Tan mı? Eğer okumadıysan ben de mükemmel bir kitap tavsiye edeyim "Uçurtma Avcısı".. adam tekrar kitap yazsın diye bekliyorsun resmen..
Canım adamın uçurtma avcısından başka iki kitabı daha var zaten. Bin muhteşem güneş ve yazdan çıkardığı Ve Dağlar Yankılandı. Okumadın mı yoksa!!!!!! Bence hemen al:) ikisi de muhteşem.
Şimdi İskender Pala'nın "Şah ve Sultan" romanını okuyorum, "Bin Muhteşem Güneş"i eşim elinden bırakmadan okudu bitirdi. Elimdeki bitince ona başlıycam. "Ve Dağlar Yankılandı"yı henüz almadık. Gerçekten adam kendine hayran bırakıyor, dili çok güzel, konu çok güzel.