2011 Ekim Anneleri

Ayy dünde bi akrabamız var o ablaa faceye resmen isyanlarını bildirmişş çocuklar buyudukce sorunlarıda buyuyo çok darlandım falan yazmış sordum noldu diyede zor bi ergenli geçiriyomuş söz dinlemiyomulş başına buyrukmuş çokk 16 yşnda erkek

hepinize günaydınlar,

çok geçmiş olsun canım, dilerim burak şurubunu içer ve iğneye gerek kalmaz, malesef hasta olduklarında çok masum ve halsiz oluyorlar, dilerim hemen toparlar ve iyileşir

ben de öyle biliyorum, hayırlısı artık

aminn bebekkkk nasıl gidiyor maral nasılsınn kaçıncı haftandasın bulantılar ne alemde

:nazar::nazar::nazar:

MELOŞ KADIN NORMALD ÇALILŞIYORMU NASIL YETİŞİYOMUŞ DEMEKKİ ÇOCUKLARI AKILLI YOKSA MESELA BEN EFEYE HAYDİ ALT DEĞİŞTİRİCEM DEDİĞİMDE KAÇIYOO YAKALASAMM PİPİSİNİ TUTUYO SAKLIYO TEKMİKLİYO BENİİ ALTINI BAĞLATMAK İSTEMİYO ::KK1::KK1::KK1::KK1::nazar::nazar::nazar:
KADIN KENDİNDEN GEÇMEMİŞMİ KIZZ IKI ÇOCUKTAN KENDİNE BAKMA FIRDATI BULABİLİYOMUYMUŞŞ
BUYUDUKLERİNDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYECEKK YANİ ÖLE Bİ ANLATTINKİ BENDE HEVES ETTİM ŞİMDİK :)

hahahahaha zeynep fırsat buluyor demekki bak ev gezmeleri bile yapıyor,millet becerikli valla ,ben resmen kendimden geçmiş vaziyettetiyim. onun için allah burağa uzun ,sağlıklı ömürler versin.:nazar: ikinciyi düşünmüyorum .

ama kızlar siz yapın,sizin yaşınız daha genç. şu günlerde hamile kalsanız bebeleriniz yine ekim doğumlı olur ve tam yaş farkı aralarında 3 olur. benimde ağbimle 3 yaş far var aramda ve her daim iyi anlaştık:nazar:

Allah tüm bebelere sağlık ,sıhhat ,hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Ay bende dün işe gelmemiştim çenem düştüü burda bi kadın beni deli ettiiiiiiii bi pasta istiyo töbe yarabbi üstünde bi ben yokumm yapamam diyorum yapıştııııı başka bi arkadaşa yönlendricem dur bakalım o kız kabul etcekmii

:nazar::nazar::nazar:

MELOŞ KADIN NORMALD ÇALILŞIYORMU NASIL YETİŞİYOMUŞ DEMEKKİ ÇOCUKLARI AKILLI YOKSA MESELA BEN EFEYE HAYDİ ALT DEĞİŞTİRİCEM DEDİĞİMDE KAÇIYOO YAKALASAMM PİPİSİNİ TUTUYO SAKLIYO TEKMİKLİYO BENİİ ALTINI BAĞLATMAK İSTEMİYO ::KK1::KK1::KK1::KK1::nazar::nazar::nazar:
KADIN KENDİNDEN GEÇMEMİŞMİ KIZZ IKI ÇOCUKTAN KENDİNE BAKMA FIRDATI BULABİLİYOMUYMUŞŞ
BUYUDUKLERİNDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYECEKK YANİ ÖLE Bİ ANLATTINKİ BENDE HEVES ETTİM ŞİMDİK :)

Arkadaşım bankacı ama ücretsiz izindeydi, 10 gün sonra başlayacak. Annesiyle birlikte yaşıyorlar, ama diyo ki evde olduğumdan beri anneme hiç yüklemedim çocukları hep ben ilgilendim diyor. Usluluk konusunda haklısın evet iki çocuğu da Maşallah çok uslu.. Mert tepesine çıktı çocuğun çocuk hiç ses etmedi, yok boynuna sarılıyor arkadaşım diyor, yok öpmeye çalışıyor, yok üstüne atlıyor, oyuncaklarını paylaşmıyor falan filan, benim oğlan pek cadı..

Aynen Mert de alt değiştirtmiyor, kaçıyor, az yaptım diyor.. Bi de banyo da yaptıramıyorum artık, başını yıkamamak şartıyla giriyoruz banyoya. Yazın sudan çıkmazdı, şimdi istemiyor..

ahahah kızlar sitenin beğeni butonuna bakın ne komik olmuşş
sol alttaki yıldız :) size katılıyorum diyo bu okonuda ahahha

kızlar nirrdesiizz ben de öğlen kitap aldımm kitap okuyyciyymm adıdaa
aşk baharı beklemez bakalım nasıl olaylar varr beni özleyin anacımm bay bay.......

kızlar nirrdesiizz ben de öğlen kitap aldımm kitap okuyyciyymm adıdaa
aşk baharı beklemez bakalım nasıl olaylar varr beni özleyin anacımm bay bay.......

Kimin kitabı? Canan Tan mı? Eğer okumadıysan ben de mükemmel bir kitap tavsiye edeyim "Uçurtma Avcısı".. adam tekrar kitap yazsın diye bekliyorsun resmen..

Son düzenleme:
kızlar selam
ben beğen tuşuna basıyorum bunu beğenebimeniz için diğer ziyaretçileri de beğenmeniz gerekir gibi bişey diyo . hepinizi beğenmek istiyorum izin vermiyor niye ki ?

günaydın bebeklerrrrrrrrr yine uylusuzz bir gecee geçirdim efe saat bir olmuş uyumadıı en sonunda hoooooorrrrrrrrrrr diye bağırdım yetti öcü geliyor uyu dedim yani canıma yettii gözümden uyku akıyodu ıkı dakika korktu sindi uyur gibi yaptı sonra yine yatağın içinde zıpzıplamaya başladı nasıl olcak bu çocuğun uyku düzeni yaaaaaaaaaa allahım sağlık sıhhat versinde uyumasın diyorum ama bende normal insandlar gibi uyusamyaa :KK43:

Bu zefey Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

yokkız sadece seçenek çıkıyo bu konuda katılıyoemum yada katılmıyorum tıklıyıpp göndere basıyosun o kadarr

huu 4 ziyaretçi sizede günaydınnn şu oğluma bi çmözüm bulunn melisa çayımı versem ne uyuturr ilaç vermek istemiyorum doğsl yollu ne olabilir...

Kimin kitabı? Canan Tan mı? Eğer okumadıysan ben de mükemmel bir kitap tavsiye edeyim "Uçurtma Avcısı".. adam tekrar kitap yazsın diye bekliyorsun resmen..

Canım adamın uçurtma avcısından başka iki kitabı daha var zaten. Bin muhteşem güneş ve yazdan çıkardığı Ve Dağlar Yankılandı. Okumadın mı yoksa!!!!!! Bence hemen al:) ikisi de muhteşem.

Canım adamın uçurtma avcısından başka iki kitabı daha var zaten. Bin muhteşem güneş ve yazdan çıkardığı Ve Dağlar Yankılandı. Okumadın mı yoksa!!!!!! Bence hemen al:) ikisi de muhteşem.

Şimdi İskender Pala'nın "Şah ve Sultan" romanını okuyorum, "Bin Muhteşem Güneş"i eşim elinden bırakmadan okudu bitirdi. Elimdeki bitince ona başlıycam. "Ve Dağlar Yankılandı"yı henüz almadık. Gerçekten adam kendine hayran bırakıyor, dili çok güzel, konu çok güzel.

Şimdi İskender Pala'nın "Şah ve Sultan" romanını okuyorum, "Bin Muhteşem Güneş"i eşim elinden bırakmadan okudu bitirdi. Elimdeki bitince ona başlıycam. "Ve Dağlar Yankılandı"yı henüz almadık. Gerçekten adam kendine hayran bırakıyor, dili çok güzel, konu çok güzel.

Kendim gibi bi kitap kurdu gördüğüm için çok sevindim:KK70:

Şah ve Sultan çok güzeldi canım. Ben de Ustam ve Ben'i bitirdim de elimde şimdi Zülfü Livaneli'nin Engereğin Gözü kitabı var.

Gazetede bi yazı okudum şimdi Zeyno, diyoki gereksiz yere sezaryen yapan doktora ceza yağacakmış.. Hangi doktor gereksiz yere sezaryen yapıyor ki??? hep bi bahane var..

X