birazdan hazırlanıp ev görmesine gideceğiz,
sizlere iyi sohbetler diliyorum.
bu arada kızlar size bir yılbaşı süprizi vereyim.
hamileyim, 2 hafta sonra keseyi görmek için doktora gideceğim
kızlar dua edin bir terslik olmasın, normal bir hamilelik ve normal doğum olsun
Kızlar oğlan Adana'lı bakıcısı gibi konuşuyor. "araba oynuyok, parka gidiyok" diyor.. Hem de bakıcıyı aşırı seviyor kıskanıyorum. Sabah uyanınca direkt bakıcının kucağına gidiyor.. E tabi çocuk benden çok onu görüyor, oy napsam.. :18::18::18::18: Şaka tabi de, yavrum kreşe gideceği zaman nasıl koparcaz onu bakıcısından. İkinciyi yapsam da bakıcı bizimle devam mı etse acaba ? Oy kendimi de hiç hazır hissetmiyorum ikinciye...
Canım allah gönlüne göre versin. Sevindim senin için. Aslında ben de çok istiyorum. Tam da zamanı gibi geliyor ama bakacak kimse yok. annem yaza kadar bakarım diyor. sonra cemre de kaldı ortada. Eğer bakacak kimsen varsa çok şanslısın.
Kızlar oğlan Adana'lı bakıcısı gibi konuşuyor. "araba oynuyok, parka gidiyok" diyor.. Hem de bakıcıyı aşırı seviyor kıskanıyorum. Sabah uyanınca direkt bakıcının kucağına gidiyor.. E tabi çocuk benden çok onu görüyor, oy napsam.. :18::18::18::18: Şaka tabi de, yavrum kreşe gideceği zaman nasıl koparcaz onu bakıcısından. İkinciyi yapsam da bakıcı bizimle devam mı etse acaba ? Oy kendimi de hiç hazır hissetmiyorum ikinciye...
yap ikinciyide barii sonra bakıcı armak zorunda kalma.kreşe gidince dil düzelir nolcak ya..güvenilir insan bulmak zorr meloşşşşş
allahhhh marall tebrıklerrr cnm ya..çok sevındımmm rabbım güzel günler nasip etsin..Cemre abla oluyor demek:) elifde sürekli diyor ki, !!anne bana elif abla de!! :)))
arcemek,cemrede Allah a emant cnmm..Hepimiz gibi...
zefeyyyyy, senden daha üçüncüyü beklıooruzzzzzzöle çıtçıt cekirdekk yemekkk yokk
yap ikinciyide barii sonra bakıcı armak zorunda kalma.kreşe gidince dil düzelir nolcak ya..güvenilir insan bulmak zorr meloşşşşş
allahhhh marall tebrıklerrr cnm ya..çok sevındımmm rabbım güzel günler nasip etsin..Cemre abla oluyor demek:) elifde sürekli diyor ki, !!anne bana elif abla de!! :)))
zefeyyyyy, senden daha üçüncüyü beklıooruzzzzzzöle çıtçıt cekirdekk yemekkk yokk
valla melofer burakta bakıcıyı çok seviyor,hatta ben eve gidince bazen bana "anne işe dittttttt" diyor . ama ben kıskanmak yerine muazzam seviniyorum. demekki oğlumu hoş tutuyor onu seviyor diye. gözüm arkada kalmıyor 41 Xallah nazardan korusun .
seninde bakıcın öyle anladığım kadarıyla, o yüzden ben derimki bakıcıyı kaçırma ve hemen 2. yap. benim niyetim olsaydı 2. çocuk için ben şu aralar yapardım. çünkü o doğana kadar burakda yuvaya başlardı böylece bakıcı ikisiyle rahatlıkla ilgilenirdi. bizim bir akrabamızın kızı sırf bakıcısı iyi elimizden kaçırmayalım diye 2.ciyi hemen yaptı. yoksa biraz ara verecektim ama madem bakıcıya bu kadar alıştık ikincide aradan çıksın dedim diyor
maraaaaaallllllllllllllll,
inanmıyorum 2013 yılının son bombasını patlattın valla.
Çok sevindim canım . hayırlı,uğurlu olsun inşallah. Hayırlısıyla güzel haberlerini alalım 2 hafta sonra .
Canım allah gönlüne göre versin. Sevindim senin için. Aslında ben de çok istiyorum. Tam da zamanı gibi geliyor ama bakacak kimse yok. annem yaza kadar bakarım diyor. sonra cemre de kaldı ortada. Eğer bakacak kimsen varsa çok şanslısın
maralcığım çok sevindim. hadi hayırlısı olsun zaten istiyordun. Allah tamamını erdirsin hayatım
Maralcım tebrik ederim.. Çok sevindim, açılışı sen yaptın bakalım ikinci kim olacak. Çok güzel bir hamileliğin ve doğumun olur İnşallah!
marall çok sevindimm gözün aydıınnn lilililili
Benimde 27 ekim 2011 doğumlu bi kızım var. 15+5 ikinci bebeğime hamileyim. Tanışmak kaynaşmak isterim.
hoşşgelld,innnnnn maşallahhh ıkınci bebeye hamişler artıyor arada yaş farkı çok az olacak ne güzell bi benmkinin çok olcak planlarıma göre(
neyse herşeyde bi hayır vardırr ıkıncinin cinsiyeti belli oldumu nerede yaşıyorsun bu arada ilki sezeryabnmı normalmii