Her gün uğruyorum buraya... Çocuklardan bahsedelim hadi.. İyice şekerlendi sıpalar, her hali tatlı. Ay geçen babasıyla atışıyorduk, diyoki "anne baba kavga ediyo".. sıpa sen kavga kelimesini kimden öğrendin.. "Mutfak" dememiz gerekiyor artık bundan sonra. Bi de kendisine bağırdık mı bi içleniyor, bi ağlıyor.. Allah'ım iyice büyüdü, bebek değil çocuk oldu.. Ben abiyim demesi yok mu bi de...
maşallahh kızzz daha bizimki konuşmuyoo öyleee en geri bizimki çıktı kafaya takmıyorum ama tabiki heyecanla bekliyorum neler diyecek süt bile demioo mesela süt isterken su isterken füüütt diyo su diyorum füt diyoo su bu diyorum füütt diyo oda sinirlenioo yavru ceylanımm böle heycanlanıyo konuşcak çeviremioo lafları sinirleniyo tatlı minnaım
hala çişinide demioo üstelemiyorum sanki bende üşeniyorum derse ya çişe tutarım diye onuda yaza saklıyoz kızlar benden bu kadannnnnnnnn
meloşş faceye bak kız senin tatlından yaptım puf pastaaaaa tanıdınmııııııı :))
Ondan mıydı o? Resim küçüktü de anlayamadım.. Güzel oldu mu? El oyalıyor baya.. Ben de mısır gevrekli nutellalı kurabiye yaptım yeğenimin doğum günü için.. Çok lezzetli oldu, kapış kapış gitti.
bizim doğum gününde yapmıştı bi abla yarısını fındığa yarısını gevreğe batırmıştıııııı fındıklıda hoş olii meloşş
heheh kızlarrrrrrr 4 kg almışımm ıkı kilosunu memeden aldım sanırım montumun önü kapanmııııııııyoo
yesss 67 yımmm ama rahatım yaniii geldiği gibi gider hiç diyet yapmadımki hayattaaaaaaa oda gider kalıcı olmadan inşallahhhhhh
hayatı tesbiihh yapmışım sallıyormuşum adını duydukkçaa ağlıyorrmuşummm o gittii bi dahaaa dönmez diyollaaa sçölesenee söleee yıkılayımmıııııııııııı ahahahahha bunu dinleyin yeyinnn gariiiiiii :))