2011 Ekim Anneleri

Selam hanımlar.. Bloglar arası dolaşırken Muzipo diye bir yerden haberim oldu.. Belki İstanbul'da yaşayanlar biliyordur... 2-12 yaş arası çocuklara spor yaptırıyorlarmış eğitmen eşliğinde.. Çocuk oyun arasında spor yaptığının farkına bile varmıyormuş.. Çocuğunu gönderenler memnun kalmışlar.. Antalya'da yok malesef.. Belki ilgilenirsiniz..

Antalyada yaşıyorum canım. Cinsiyet daha belli değil. Perşembe kontrolüm var. Gösterirse öğrenicem hayırlısıyla. İlki 10 saat sancı ve 10 cm açılmanın üstüne acil sezeryan oldu.

aaaaa kızzzzzzzzz 10 cm açıldıdaa nedenn olmadı çok merak ettim bende 12 saat sancı çektim suni sancı hatta alttan açma ma fitili var daha çabul açılma sağlıyoo bi türlü inmedi aşağıyada açılmada olmadıı vaktimi değildi anlamadım ama doktoruma göre 42. haftanın içersindeydim :SSSSS hayırlısı böyleymiş diyorum napalım

günaydınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr bacılar bu arada nasılsınızzzzz..

kızım kanala girmişti ama gelmedi. Içerde sıkıntıya girmiş sanırım kalbi durdu. Kalbi durunca acil sezeryana alındım canım. Bu arada dr yanlış görmediyse ikinci bebişimde kız :)

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr,

herkese çok mutlu ,tüm dileklerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorum.

kızım kanala girmişti ama gelmedi. Içerde sıkıntıya girmiş sanırım kalbi durdu. Kalbi durunca acil sezeryana alındım canım. Bu arada dr yanlış görmediyse ikinci bebişimde kız :)

hoş geldin aramıza, hayırlısı olsun arkadaşım. sağlıkla kucağına almayınasip etsin Yüce Rabbim

İyiyiz.. Sen nasılsın Zeyno? Ne var ne yok?

nolsunn kızz aynıı işee git gell evde aksiyon :)=

ayy aynı benmkidee öle oldu demekkii 10 saatten sonrasıı sıkıntı oluyo bu suni sancının efenin kalp atışları yavaşlamaya başladıı diye sezeryan oldum ama eşek ebe suyumu patlattıydıııı neyse zor gündüü beeeee geldi geçti hatırladıkça ıkınasım gelio :) bi çıkamadın diyom oğluma baktıkça puffff

ayn ne güzel ıkı kız kardeş birbirlerine hep destek olacaklar haydıı gözünz aydınn cnmmmmmm

darısı doğru zamanda benmde başıma inşallagh

maral napııoo kızz nerdesin nasıl geçioo hamilelik
bulantın varmıı
ilkinde oluyomuydu ilkiyle ikişnci hamilelikle kıyaslarsanız ne gibi şeyler yaşadınızz yoksa aynımı huu huuuuuuuuuuuu bacılarr çenem düştü yetişinnnnn

ayy kızlar geçen poğaça yapıodum babası yoktu elimde ikisi birden hamurdeuu dedimki efe un dök anneyee unu kıbarca döküp yerine koyduuu allahımm öle mutlu oldumkiii değişik bi anaa duygumm kabardıı neydiyse artıkk :)))))))

Günaydın kızlar
Zefeyyyyyy Eda 4 ocak c.tesi günü doğum yaptı. çatır çatır normal doğurdu valla. cuma gecesi 1.5 ta hastaneye yatmış . c.tesi 3,5 ta doğurmuş. bir ara manyakmıyım ben sezeryan olsaydım keşke diye düşünmüş . 5 cm açılıncaya kadar acı çekmiş sonra epidural iğne yapmışlar . ben akşam 7 gibi gittim daha 4 saat önce doğum yaptığı için yorgundu tabi ve belinden aşağısı uyuşuktu. bebek maşaallah çok sağlıklı 3700 gr.

ayyy çok sevindim idill kuşş gelmiş hoşş gelmişş ne güzell doğurmuşş kızz maşallah yaaaaaaaaaa sonradan iyiki normal olmuşş diycemm maşallahh gerçekten çok sevindimm vallaha ya ne güzel haber verdinn aydebaacaannnnnn

eve çıkmıştır bilee kızz bizim gibi iki gün yatmazz ohh yaaa valla normal doğuran duyuncaa öle seviniyorumkiiiii ,içimde ukte kldıı

Eda kim? Ben niye tanımıyorum onu? Yoksa kaçırdımmı arada?

Efe abi oldu tabi döker unu.. Seninki de diyor mu bişey yapınca "ben abi oldum" diye? Mert de un döker hamura ama akıllım durmadan koymak istiyor, çok taş gibi hamur yapmışlığım var bu yüzden..

amin canım darısı en kısa zamanda senin başına.

Eda kim? Ben niye tanımıyorum onu? Yoksa kaçırdımmı arada?

yokkız dışardan bi arkadaş burdan değill

Efe abi oldu tabi döker unu.. Seninki de diyor mu bişey yapınca "ben abi oldum" diye? Mert de un döker hamura ama akıllım durmadan koymak istiyor, çok taş gibi hamur yapmışlığım var bu yüzden..

yokkızzzzzzzzz ne konuşmuyor öle kelime kelime diye yemem istemem sevmem bananeeeeeee gibi tek tek söylüyor şuan cümle kurmuyor ama herşeyin adınıda söyleyemiyor açılcak zamanla inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…