2011 Ekim Anneleri

Günaydın... Bizim randevu da 3 Şubatta. Ben çok hastayım oğlan da sarıldı durdu dün bana.. Bulaşmasa bari ona..

Kızlar oğlan Adana'lı bakıcısı gibi konuşuyor. "araba oynuyok, parka gidiyok" diyor.. Hem de bakıcıyı aşırı seviyor kıskanıyorum. Sabah uyanınca direkt bakıcının kucağına gidiyor.. E tabi çocuk benden çok onu görüyor, oy napsam.. :18::18::18::18: Şaka tabi de, yavrum kreşe gideceği zaman nasıl koparcaz onu bakıcısından. İkinciyi yapsam da bakıcı bizimle devam mı etse acaba ? Oy kendimi de hiç hazır hissetmiyorum ikinciye...

kızlar oğlan adana'lı bakıcısı gibi konuşuyor. "araba oynuyok, parka gidiyok" diyor.. Hem de bakıcıyı aşırı seviyor kıskanıyorum. Sabah uyanınca direkt bakıcının kucağına gidiyor.. E tabi çocuk benden çok onu görüyor, oy napsam.. :18::18::18::18: şaka tabi de, yavrum kreşe gideceği zaman nasıl koparcaz onu bakıcısından. Ikinciyi yapsam da bakıcı bizimle devam mı etse acaba ? Oy kendimi de hiç hazır hissetmiyorum ikinciye...

kızz bakıcıya güveniyosan ki bu kadar zaman güvenmesen evde tutmazdın bence değiştrme boşver o dil değişir daha diye düşünüyorum bilemedim :26::26::26:

Ne zaman düşünüyosun karar verdinmi plan yaptınmıı hiçç şu zaman bu zmaan diyee

şimdi bi haber aldım kızı benm oğlandan bi kaç ay buyuk yani o kıkıbuçuk yaşında kızı varr tekrar hamilee kazaylan olmuş amma olmuş sonuçta geri dönüşüyok bi dooktora gidiyoki üç aylık hamile anaaaa ıkı kez adet olmuş üstünedee ::)))))))))

Ne zaman düşünüyosun karar verdinmi plan yaptınmıı hiçç şu zaman bu zmaan diyee

Aslında çok istiyorum da son 5-6 ay bizim için zor geçti. Memeden ayırma süreci, oğlanın 2 yaş dönemi falan.. Daha 4 yıllık evliyiz kırk yıllık evli gibi olduk. Bla bla bla... Bilmiyorum, aslında hep niyetim aralarında 3 yaş fark olsundu, kısmet artık.. Allah ayarlamıştır onun vaktini zamanını.. En doğru zamanda olacaktır.

Arkadaşın için de iyi olmuş, tam uygun zamanda kaza yapmışlar...

aslında çok istiyorum da son 5-6 ay bizim için zor geçti. Memeden ayırma süreci, oğlanın 2 yaş dönemi falan.. Daha 4 yıllık evliyiz kırk yıllık evli gibi olduk. Bla bla bla... Bilmiyorum, aslında hep niyetim aralarında 3 yaş fark olsundu, kısmet artık.. Allah ayarlamıştır onun vaktini zamanını.. En doğru zamanda olacaktır.

Arkadaşın için de iyi olmuş, tam uygun zamanda kaza yapmışlar...

bana erkekn geld,i yaa benm gözüm kesmiyoo inanırmısın gecen pazar efe öğlen uykusunu uyumadı diye onda yattı hayatında ilk defa normalde gece birden aşağı uyumaz neyse 10 da uyuyunca dedimkii vallaa hamileliğimden beri ilk defa ayaklarımı uzatıp tv izlicemmm çekirdek çitleye çitleye yetmedi bide mısır pastlattımmmmmm

bana erkekn geld,i yaa benm gözüm kesmiyoo inanırmısın gecen pazar efe öğlen uykusunu uyumadı diye onda yattı hayatında ilk defa normalde gece birden aşağı uyumaz neyse 10 da uyuyunca dedimkii vallaa hamileliğimden beri ilk defa ayaklarımı uzatıp tv izlicemmm çekirdek çitleye çitleye yetmedi bide mısır pastlattımmmmmm

Sen yine iyi dayanıyorsun.. Memeden ayırdığımızdan beri Mert de geç yatıyor 11-12 gibi. Bi de en az 1 saat sürüyor onu yatırmak.. Uyku saatini erkene çekmek için son iki aydır biz de onunla birlikte saat 10'da yatak odasına gidiyoruz. E tabi bi kere uyku moduna girince geri çıkılmıyor.. Onu alıştırıncaya kadar böyle devam edecek gibi görünüyor. Şimdiye kadar hep erken yattığından biz çok rahatmışız. Geç uyumaya başlayalı hiç bir şey yapamaz olduk, çünkü sürekli ilgi istiyor, oyun istiyor..

Hatta bi ara gündüz uykusunu kaldırmayı bile düşündüm ama çok uykusu geliyor gündüz, kıyamadım...:KK5::KK5::KK5:

sen yine iyi dayanıyorsun.. Memeden ayırdığımızdan beri mert de geç yatıyor 11-12 gibi. Bi de en az 1 saat sürüyor onu yatırmak.. Uyku saatini erkene çekmek için son iki aydır biz de onunla birlikte saat 10'da yatak odasına gidiyoruz. E tabi bi kere uyku moduna girince geri çıkılmıyor.. Onu alıştırıncaya kadar böyle devam edecek gibi görünüyor. şimdiye kadar hep erken yattığından biz çok rahatmışız. Geç uyumaya başlayalı hiç bir şey yapamaz olduk, çünkü sürekli ilgi istiyor, oyun istiyor..

Hatta bi ara gündüz uykusunu kaldırmayı bile düşündüm ama çok uykusu geliyor gündüz, kıyamadım...:KK5::KK5::KK5:

zorr gerçektennnn ayy yaa şimdi ben 2015 hamilelik 2016 doğum diyorumda mesela belkide o zamanda rahata alışıcam hiç gözüm kesmicek ama eşimde çok istiyoo şimdi he desemm havaya uçarda iştee dediğin gibiii eşinle eskisi gibi olmuyo hyat mucaledelesine giriyosyun ev çocuk ihtiyaç derken bi bakmışınki uyuycann ama bi sohbet bile edememişsin robot gibi :KK43:(((((( o günlere geri dönmemm sankiim :KK43:

Amaa evlattaa bi başkaa evlat cann dırrr gözünün nurudurrrrrrr onaa baktıkcaa iyiki doğurrmuşumm uleyynn diyee içindee oluşan pıtırcıkları hissetmektirr ne bilemm benim naptığım napcaım belli olmazz benii kafaya takıp planlarınızı bozmayın ne dediğimii bilmiom şuanda dengesüüzz smile :))))):KK36::KK36::KK36::KK36::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Amaa evlattaa bi başkaa evlat cann dırrr gözünün nurudurrrrrrr onaa baktıkcaa iyiki doğurrmuşumm uleyynn diyee içindee oluşan pıtırcıkları hissetmektirr ne bilemm benim naptığım napcaım belli olmazz benii kafaya takıp planlarınızı bozmayın ne dediğimii bilmiom şuanda dengesüüzz smile :))))):KK36::KK36::KK36::KK36::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

selamlar,
çok uzun oldu kızlar
nereden başlayım bilemiyorum
antalya'ya eğitime gitmiştim oradan başlayım
güzel bir hafta sayılırdı, benim kız etrafta bol bol cirit attı
akşam şovun yapıldığı yeri çocuk discosu yapmışlardı, benim kız discodan hiç inmedi
insanlar alkışladıkça coştu durdu, akşamında yataktan düştü, diğer akşam gece yarısı burnu kanadı,
diğer akşam 23 te kustu, prş ve cuma yemek hiç yemedi ve bende pek yiyemedim
eve geldik, cuma akşamı allahtan kusmadı, c.tesi akşamı kusma, ateş başladı taaki geçen çarşambaya
kadar ancak ateşi düştü, mide problemimiz oldu benim ve diğer arkadaşlarda rahatsızlanmışlar ve geçen cuma
ancak yemek yedi, kızlar yemek yememesi çok kötüymüş, sadece su ve süt, zor atlattık gerçi ilaç vermedim
şimdi iyi sayılırız
2 hafta vize haftamız vardı ve pazarlama sınavından 100 aldım, 3 dersten ödev yapıp verdim ve pzt.si dışında
hep dokuza kadar işyerinde kaldım, dilerim fena olmamışlardır, çok yoğun olduğumdan hiç siteye girmedim
4 gün yanacak iznim vardı dün ve bugün için izin aldım, 30 ve 31 aralıkta da alacağım

birazdan hazırlanıp ev görmesine gideceğiz,
sizlere iyi sohbetler diliyorum.
bu arada kızlar size bir yılbaşı süprizi vereyim.

hamileyim, 2 hafta sonra keseyi görmek için doktora gideceğim
kızlar dua edin bir terslik olmasın, normal bir hamilelik ve normal doğum olsun
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::KK1:

X