Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))))))))) biz don hediye etmiyikkiiiiiiii o estetikçilerdeeeydü :))))
???? Kime ne hediye etmiyon? Anlaşılmıyor?
:))))))))) biz don hediye etmiyikkiiiiiiii o estetikçilerdeeeydü :))))
kızlar oğlan adana'lı bakıcısı gibi konuşuyor. "araba oynuyok, parka gidiyok" diyor.. Hem de bakıcıyı aşırı seviyor kıskanıyorum. Sabah uyanınca direkt bakıcının kucağına gidiyor.. E tabi çocuk benden çok onu görüyor, oy napsam.. :18::18::18::18: şaka tabi de, yavrum kreşe gideceği zaman nasıl koparcaz onu bakıcısından. Ikinciyi yapsam da bakıcı bizimle devam mı etse acaba ? Oy kendimi de hiç hazır hissetmiyorum ikinciye...
Ne zaman düşünüyosun karar verdinmi plan yaptınmıı hiçç şu zaman bu zmaan diyee
aslında çok istiyorum da son 5-6 ay bizim için zor geçti. Memeden ayırma süreci, oğlanın 2 yaş dönemi falan.. Daha 4 yıllık evliyiz kırk yıllık evli gibi olduk. Bla bla bla... Bilmiyorum, aslında hep niyetim aralarında 3 yaş fark olsundu, kısmet artık.. Allah ayarlamıştır onun vaktini zamanını.. En doğru zamanda olacaktır.
Arkadaşın için de iyi olmuş, tam uygun zamanda kaza yapmışlar...
bana erkekn geld,i yaa benm gözüm kesmiyoo inanırmısın gecen pazar efe öğlen uykusunu uyumadı diye onda yattı hayatında ilk defa normalde gece birden aşağı uyumaz neyse 10 da uyuyunca dedimkii vallaa hamileliğimden beri ilk defa ayaklarımı uzatıp tv izlicemmm çekirdek çitleye çitleye yetmedi bide mısır pastlattımmmmmm
sen yine iyi dayanıyorsun.. Memeden ayırdığımızdan beri mert de geç yatıyor 11-12 gibi. Bi de en az 1 saat sürüyor onu yatırmak.. Uyku saatini erkene çekmek için son iki aydır biz de onunla birlikte saat 10'da yatak odasına gidiyoruz. E tabi bi kere uyku moduna girince geri çıkılmıyor.. Onu alıştırıncaya kadar böyle devam edecek gibi görünüyor. şimdiye kadar hep erken yattığından biz çok rahatmışız. Geç uyumaya başlayalı hiç bir şey yapamaz olduk, çünkü sürekli ilgi istiyor, oyun istiyor..
Hatta bi ara gündüz uykusunu kaldırmayı bile düşündüm ama çok uykusu geliyor gündüz, kıyamadım...
Amaa evlattaa bi başkaa evlat cann dırrr gözünün nurudurrrrrrr onaa baktıkcaa iyiki doğurrmuşumm uleyynn diyee içindee oluşan pıtırcıkları hissetmektirr ne bilemm benim naptığım napcaım belli olmazz benii kafaya takıp planlarınızı bozmayın ne dediğimii bilmiom şuanda dengesüüzz smile :)))))