2011 Ekim Anneleri

Haha hep olumsuz mu konuşuyor :) İştahınız ne durumda, düzelmeye başladı mı? İnan varya bir günde açılıyor dili, sen de anlamıyorsun bu çocuk nasıl açıldı diye.. Mert de aynı Efe gibiydi basit cümleler falan kuruyordu, şimdi açıldı ama anlamak için dekoder lazım :) Ben ve babası dışındakiler biraz zor anlıyor...

iştahıda öle zorla yiyor hafta sonu sinr krizi geçiriyodum az daha yemiyo akşama kadar bi köftee akşamdaa mısır patlatması yedi ama hafif kırgınlık vardıı ondan iştahtan kesildii dediimm bende ama o günüm zehir oldu resmen efe yemeyince böle yaşamıyomuşum gibi rahatsızz oluyorum yaşadığımdan zevk almıyorum resmen şu psikolojiden kurtulmam lazım yaaaaa

ahahah
kız sen deyince farketteınnmm harbiden hep olumsuz:)))))
bide dediğin gibi bişiler söylüyor uzun uzunn konuşuyoo ama ne dediğini anlayamıyoruz
mesela en güldüğümm şeyy önceden 1 / 2 /2/4 diye sayardım oda şöyle şimdi kendisi topa veurcaı zaman baktım diyoki diiii itiiiiii üsss önce ne dediğini anlamadım ama sonra benm gibi parmaklarını kaldırdığını görünce saymaya çalıştını anladım sayıp sayıp topa vuruyoo gol yapmaya çalışıyo eşekkk benm tatlı ball aşkımmmmm

Kızlaaaaar prenseslerin paşaların tuvalet eğitimleri ne durumda. Benim cadının öğrenmeye hiç niyeti yok. Ben tuvalete yapamıyom anne diyo bana.

Kızlaaaaar prenseslerin paşaların tuvalet eğitimleri ne durumda. Benim cadının öğrenmeye hiç niyeti yok. Ben tuvalete yapamıyom anne diyo bana.

vayy bilmişş vayy yapamayacağınıda biliyo demek lazımlığamı yapıoo
bizimki hiç istemiyoo haber vermiyoo yaptıktan sonra anne eğğ yapptımm diyipp poposunu gösteriyo o zaman anlıyozz bide gaz çıkarttığında pis pis gülüm orayı gösteriyoo olacak sanki bunlar belirtiler :))))))))))))

malesef canım nerdeee. Lazımlığada yapmıyo. Maşallah dili papuç kadar herşeyi biliyo ama o totosundaki bezden haberi yok hanfendinin :)

Bugünde açılışı ben yapıyoreee günaydınlarrrrrrrr evlenenler bellonada evini yenileyenlerr ahahha bugün de bu dolandı dilime

günaydınn... Zeyno sabah radyo dinleyerek mi geliyorsun işe?

kızz ahahah yok valla dün efe gece 1:40 da uyudu drendi drendii dren geziparkı :))) en sonunda o saattee zorla uyuttu babası ben baygın düştüm :) ee sabahta altıda kalkıyorum zar zor kalktım gözümüü serviste açtım servise bindim bide belediyenin önünde açmışım gözlerimi o iyi geldi bi saat sürüyo yoll
gömleğimi işyerinde ilikledimm çocuğu olmayan evli kızlar var çok sevdiğimmmm montumu açtım atletin üstünde ılıklenmeyen gömleğimi süveterimi gösterdimm bakın dedim bir ananın dramı:)))))))))))))))
ahahah
artık çocuk yapasıda varsa geri kaçmıştır :)))

Oy Zeyno.. kızım ne kadar zor.. Çalışmıyo olsan neyse de.. Bacım senin oğlan gündüz çok uyuyor herhalde.. 1:40 çok geç. Biz bakıcıya en geç 2'de uyutmasını tembihledik, eğer 2'de uyumamışsa hiç uyumasın dedik. Çünkü geç uyuyunca gece de geç yatıyor biz harap oluyoruz aynı senin yaşadıkların gibi.

poff bi gün anama dedim bunu uyutma oyala bakalım ne etcek akşam kaçta uyuycak annem uyutmamış oynatmışş bunu ama mızmızlanmış hep gözlerini oyalıyomuş neyse akşam biz geldik dokuza kadar huysuzlandı hep kucak istediii dokuzda sızdıı bu kalktımı 12 dee ıkıye kadar oynadı zıpladııı anaaaaaa bi yerlerinden enerji fışkırıyooo neyse zar zorr ıkı buçukta uyuttummda öğlen zor geldim işe bi fdahamı töbe dedim öğlen uykusunaa dokunmam:13:

Işte her çocuk bir olmuyoo yaa

Hu hamile bvaacılar hamilelikleri hakkında bilgi vercekti nerdesinizz ıkıncı hamilelikle birinciyıı kıyaslayın huu

Işte her çocuk bir olmuyoo yaa

Hu hamile bvaacılar hamilelikleri hakkında bilgi vercekti nerdesinizz ıkıncı hamilelikle birinciyıı kıyaslayın huu

beklediğin cevabı ben vereyim zeyno,ama zannetmeki hamileyim

bir arkadaşım iki hamilelik geçirdi ikisinde de çok farklı belirtiler yaşadı ama 2 tane kızı oldu. yani belirtilerden cinsiyet ortaya çıkmıyor canım

kızz ben çocuğun cinsiyetinden sormadım annenin yaşadıklarınııı merakımdann

kızz ben çocuğun cinsiyetinden sormadım annenin yaşadıklarınııı merakımdann

Valla benim ilki rahat geçti, hatta kayınvalidemin yeğeniyle aynı dönem hamilelik geçirdik, onun sürekli bulantısı vardı, bir araya geldik mi herkes onunla ilgilenirdi, onun hamileliğini sorardı (kayınvalidem de dahil ), bana bakmazlardı bile, ben de köle Isaura gibi yemek yapıp bulaşık yıkardım.. Tövbe tövbe, en sonunda eşim farketti de, akıllım sen de yatıp ayılıp bayılsana dedi de ondan sonra kıymete bindim..

ahahah eşinin tespitinee bayılldımm on numeeroooooooooooooo

kızz maşallahh dee totoşu kaşııı inşallah ikincide öle geçer benmkii çok zorduu bulantımm çoktu haftada bi serum takılıyodum yemek yiyemediim içinnn inşallah ikinci güzel geçerrrrr de kendimi kestirmek istemiyorum inşallah ssvd olur yranbbiim hayırlısıylannnb

İnşallah iyi geçer canım... Zeyno ben de baya odaklandım ssvd konusuna. Ona cesaret edemesem bile yine de doğumun kendiliğinden başlamasını bekliycem.. Face'deki grubu takip ediyorum da nerdeyse her gün ssvd haberi geliyor maşallah.. İstanbul'da Dilek Yağmur diye bi doktor var, sen ona gidebilirsin mesela... Kadın her gidene ssvd yaptırıyor nerdeyse.

aa inanmmıyorumm hangi hastahane aceppppppp

aa inanmmıyorumm hangi hastahane aceppppppp

Doktor özel ama Medicana hastanesiyle anlaşmalı galiba. Grupta çok giden var, arada yazıyorlar ama aklımda bu kadar kalmış. Sen de üye olsana.. Zaten sen de benim gibi normal doğum sevdalısısın, baya faydalanırsın grupta paylaşılan bilgilerden. Bu arada İstanbul'da çok doktor var SSVD destekleyen, mutlaka sana yakın bir tane vardır..

çamlıca hastahanesini aradımm bize yakın yani ama böle doktor yokkk dedii zaten o hastahanede biraz pahalıydı numaramı bıraktım birazdan ararlar doğum üvcretini merak ettiimm araycaklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…