nurcumm ıkıncı azılarımı çıkıyooo bizimkiler daha çıkmadıı demekki çok ağrıyo yaaaaaa :SS ama bu jellerden bi kez bende sürdüm hiç etki etmedii
sonra dedimkii bide ben sürim çünkü her şurubundanda ben tadarım nasıl diye jeli ağzıma sürdüm sanki olips yiyomuş gibi yani mentıollu bı şeker gibii sanmıyorumki o etki etsin canım o yüzden bu dönemide böyle geçiricez((( analık sabuır gerektiriyor iştee puff
Geçmiş olsun zefeycim... Yok bebişim ilk defa çıkarıyo zaten bi kaç kere kendi elini ağzına alıp ağrıyo demese anlamıcaktım acemi anne işte :)) ama çokta Nazlı oldu herseye ağlıyo elimi ağzına da koyamıyorum bakmak için artık gönlünü hoş tutup geçircez yemek bile yiyemedi acıyo diye çubuk kraker yerken iki de bi ağladı canım benim..
ayy efede öyle hep hasta hep hastaydııııızor canımm efennde iştahuı çok azdıı
Ay sorma benimki yemek istiyo ama ağrı oluyo diye yiyemiyodu cnm bnm gecede uykudan ağlaya ağlaya uyandı ağrısı olduğu için şimdilik iyi görünüyor ama aniden ağlamaya başlıyo sen nasıl oldun hastaydın
ben bugün iiyiyim kız çok şükrr
aynı evreler canım bak efede durup durup gece çığlık atıyodu hiç beni nedeni olmadığı halde noluyo diyoduk bizde hasta değil bişey değil sonra doktora gçötürdüm diştenmi diye o zamanlar bi buçuk yaşındaydıı dediki bana bi buçuk yaşındaki çocuk dişten etkilenmez ama demekki etkileniyomuş azılar çıktı rahatladıı şimdi ikinci azılarını bakalım nolcak neler yaşıyciiz çok tırsıyorum((
Ay bu kurabiyeleri sen mı yapıyosun ne guzel ya ellerine sağlık sen yaptıysan bu arada sen çalışıyorsun diye biliyorum ne ara yapıyosun bu güzel kurabişleri :)))
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar olsun hepinizeeeeeeeee
zeynepciğim yeni bloğun hayırlı uğurlu olsun canım. bol kazançlar inşallah
günaydın bebeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efe çok iştahsızzzzzzzz çokk cumartesi sadeece küçük bi hamur kızartması ve bi köfte onun harici bişey ağzına sürmedii sanki diyette eşek sıparsı yawwwwww
günaydın cnmmmmmmm
aslında kimmüh arkadaşıda çok iyi htılıyorum ankaradaydı sıksık yazardı mesai sattleri uzayacak zorunlu mesaiye bırakacak diye bişiler olmuştu bu naapsam neetsemm diye düşünüyorken bi gitti pir gitti dahada yazmadı ben merak ettim kaç günler kimmühh nerdee nerde diye yazdım cevap veren olmadı o yüzdenn hatuna küsümm :))))))) davşan dağa küsmüş dağın habarı yok mşsalii işte ondan cvp yazmayıverdimm onca merak ettim kaç aylarrrr neyseee bananoluyosa :)
pasta ve kurabiyeler harika olmuş. ellerine sağlık çok beğendim gerçekten....