geçmiş olsun cnm ben özel bişey kullanmıyorum ama balık yağı kullanmayı düşünüyorum aslında sadece d3 vitamini veriyo doktor kışın güneşten alamadığı vitamini alsın diye
evet canım şimdi bende işyeri hekimine sordum omega alması daha iyi dediiiiiii vazgeçtim arı sütünden zaten çok fazla enerji veriyo bitirdi bizi :) belki bu omega bitincede ona başlarımm tekrar arısütüne tadı güzel olduğundan çok sevdii o arısütünü
Valla benimkinin de enerjisi maşallah yerinde üstüne bi ekstra enerji istemem :))
koltukların tepelerinde zıplıyomu sizinki bizimki bu aralar onu alıştı bide hep kınardım ıyy nasıl ana bunlar çocuklarına bi otur demiyoo işte balşıma geldii
Yatak, koltuk, yerde bile olduğu yerde zıplıyo dans ediyo.. Gerisini sen düşün :)) acıktığı zaman bana eliyle kalk diye bağırıyor mutfağa yolluyor hAm ham diyo yemek istiyo. Bazen haribo veriyorum canı çekince HABİBO diyo :)) o kadar güzel güzel konuşmaya başlıyo ki bazen sen hep böyle kal diyorum. Çizgi film izleyince orda olanları kendi dili döndüğünce bana anlatmaya başlıyo anlayacağın çok konuşuyor çooookkk:))))
ayy çok tatlılar yaa çokk maşallahhhhh
bende dün böle emzirme pozisyonu şeklinde kucağıma aldımdaa dedim oğlum sen ne çabuk büyüdün maşallahh beni geçecek çok duygulandımm yanağımı öpüp annii diediiiiiiiii
herkese selamlar.
yazamadım arada bir bakıyorum..
dün arkadaşta yediğim tarifi yazmak geldi aklıma ben çok begendım .
kış akşamları çaysız,kurabiyesiz geçmiyoo yaaa fazla kilolara rağmen :26:1
-üzümlü cevizli susamlı kurabiye-
su bardağı iri dövulmüş ceviz
1 su bardağı pudra şekeri
250 gr oda ısısında margarin
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı damla çikolata
üzerine yeterince susam
1 yumurta sarısı hamurun içine (akı üzerine)
Aldığı kardar un(arkadaşım tarçında katmış içineçok lezzet vermiş.)
Eki Görüntüle 888087
herkese selamlar.
yazamadım arada bir bakıyorum..
dün arkadaşta yediğim tarifi yazmak geldi aklıma ben çok begendım .
kış akşamları çaysız,kurabiyesiz geçmiyoo yaaa fazla kilolara rağmen :26:1
-üzümlü cevizli susamlı kurabiye-
su bardağı iri dövulmüş ceviz
1 su bardağı pudra şekeri
250 gr oda ısısında margarin
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı damla çikolata
üzerine yeterince susam
1 yumurta sarısı hamurun içine (akı üzerine)
Aldığı kardar un(arkadaşım tarçında katmış içineçok lezzet vermiş.)
Eki Görüntüle 888087
merhabalar,
uzun zaman oldu,
kızlar dün ilk sınavıma girdim ve fena geçmedi
daha 4 dersten dev var ve 2 hafta sonra teslim etmem gerekecek,
yarın antalya/ya eğitime gidiyorum.
melofer senin memlekete geliyorum, belekteyiz (cemre/ yi de getiriyorum)
şimdilik iyi sayılırız, herkese selamlar,
1 hafta sonra gorüşürüz
Ay arkadaşlar sanırım bebişim azı dişi çıkarıyor bugun her yanağına dokunuşumda wawa (uf oldum gibi ) diyo acı çekiyo şimdi de parmağını ağzına arka kısma götürüyo wawa diyo belli ki agrısı var sizce ne verebilirim ağrısı için diş jeli de biteli çooookkk oluyo ay canım ya biberonun plastiğini ağzının arka kısmına götürüyo yardım. Lütfenn
Hayırdır kimseler yok kac gündür ???