2011 Ekim Anneleri

2 sene ücretsiz izin alıcam sonrasında kreşe veririm. ilki sezeryan oldu buda mecbur sezeyan olacak.12 de doktor randevum var bende merakla bekliyorum. hastaneye gitmem lazım tekrar görüşürüz byee

2 sene ücretsiz izin alıcam sonrasında kreşe veririm. ilki sezeryan oldu buda mecbur sezeyan olacak.12 de doktor randevum var bende merakla bekliyorum. hastaneye gitmem lazım tekrar görüşürüz byee

aaa haydi gitt merakta bırakmaa benii ayy bende ikinciyi normall çatır öatır doğurmakk istiyom içimde ukte kalcakk yoksaa
ssvdd araştırdım biraz bayaa çoklarrrrrr

Melofercim, canım, Cemre de öyle, hep ağlıyor arkamdan. Eve gittiğimizde de dıngır dıngır. Hep mızırdanıyor. Ama ben yalan söyleme taraftarı değilim. Eğer ben işe giderken uyanmışsa, ağlıyor arkamdan, ama ben yine de anlatıp öyle çıkıyorum evden. Dinlemese de anlatıyorum. İşe gitmem lazım, ama akşam geri gelirim merak etme diyorum, tabi o dinlemiyor gibi görünse de anlıyor merak etme. Yalan söyleme canım, ona alışmasın. Ben aşıya götürürken falan hep söylüyorum, doktora gidecez, muayene olacaksın, iğne yapacak, canın yanacak, ama ben yanındayım, merak etme falan diye. Anlıyorlar emin ol. Cemre kendi kendine oyun oynarken, çantasını alıp, bana bay bay yapıyo, ben işe gidiyorum diyor, görüşürüz diyor. Koridora gidiyo, sonra geri geliyor:) Hiç beklemediğim anda, anlamadığını sandığım şeyleri aslında anladığını görüp, çok şaşırıyorum.

çok bilmişler yaa :))))))

aaa haydi gitt merakta bırakmaa benii ayy bende ikinciyi normall çatır öatır doğurmakk istiyom içimde ukte kalcakk yoksaa

Ben faceden gruba üyeyim ve inan her gün biri ssvd yapıyor. Antalya'da da destekleyen doktorlar var. Ve destekleyen doktorun hastanesi benim evimin tam karşısında.. Allah kısmet eder de ikinci olursa direkt oraya gidicem. Sezaryenden sonra normal doğumda oluşacak riskler ile sezaryenden sonra sezaryende oluşacak riskler kafa kafaya nerdeyse.

Arcemek'cim teşekkür ederim desteğin için.. Akıllı oldukları ve her şeyi anladıkları konusunda çok haklısın. Mesela dün akşam yemekten sonra ikimiz markete gittik, yolda şöyle bi konuşma geçti aramızda:
- Annecim ben yarın işe gidecek miyim?
- Evet
- Sen de baybay yapıcak mısın?
- Olmaş
- Ama neden? Anneler işe gider.
- Olmaş
- Ağlamak yok ama tamam mı?
- Olmaş, ağlıcamm
- Ağlanmaz annecim
- Ağlıcam, ağlıcam.
Tabi bu arada sırıtıyordu...

Ne bileyim ağlamasın diye yalan söylüyorduk ama bu ara çok gözüme batmaya başladı. Eşime ve bakıcıya tembih ettim yalan söylemeyelim diye, yoksa çocuk güvenini kaybedecek.

aynı elif :)) sen gidince ben ağlıommm dıo:)) aglama kısss akşam olunca gelıom dıom :)) ağlıcaam yaaa dıo :))

günaydın...dün doktor herşey yolunda dedi,2 kilo olmuş kızımda...bende ilkte normal doğumu çok istedim ama zamanını geçtiği için sezeryana aldı doktor. bununda arası çok az 22 ay olacak o yüzden normal doğuma cesaret edemem yine sezeryan olacak mecbur..

günaydın cnmm maşallah kızınaa yaa sağlıcakla gelsin minik prensessss haklısın araları çok az bide kesi yeri iyileşmesi için tam olarak 2 yış geçsin diyolar açılma falan olmaması açısındann

aaa bu aradaa face sayfamda çekiliş var sende katıll belki sana çıkarsa bebene yaparız kurabiye hazel cookies sayfasını beğen ordaki çekiliş resmini paylaşş tamamdır

bu arada inşallah burdan birinee çıkarrr

çok iyi olurdu ama face im yok malesef..çok sağol düşündüğün için

o zaman arkadaşımdan rica edebilirim. aslında 21 ocak normal zamanı ama sezeryan olacağı için 14-15 ocak olabilir dedi.

o zaman arkadaşımdan rica edebilirim. aslında 21 ocak normal zamanı ama sezeryan olacağı için 14-15 ocak olabilir dedi.

süperrrrrrrr
bu aradaa kova burcu olcakk dimii ayyy bende kova burcuyumm kova burçlarıı böleehep bişeylerle uğraşmayıı severr kurtluu olurlar bnm gibi dur durak yok :)) annesiii

yaa yarama parmak bastın kova olmuyo malesef( 21 ocak olsaydı kova oluyodu ama 14-15 oğlak oluyo. doktora ısrar ettim 21 i olmaz mı diye ama hiç sanmıyorum o kadar bekleyeceğini dedi sezeryan olacağı için 1 hafta önce alması gerekiyormuş.

aslında suyunda azalma yada kalp atışında bişey yoksa beklerki nolcak annesinin güvenlii göbüşündee

bende gününe kadar durabildiği kadar dursun istiyorum ama doktorum öyle söylüyo..bu arada sen ikinciyi düşünüyo musun?

bende gününe kadar durabildiği kadar dursun istiyorum ama doktorum öyle söylüyo..bu arada sen ikinciyi düşünüyo musun?

aslında şu son bi kaç gündür hamile olsammnolcakk büyürler diyee düşünüp duruyorum ama araya başka engeller giriyor yani benm planıma göre allah nasip ederse 2015 de düşünüyorum 2016 dada doğar inşallah bende kızım olsun çok istiyorum yaa çin takvimine uyuyomu sizin minnak kızz ben şimdi planımı çin takvimine göre yapıcam tabiki allah bilirde işte şansımı deniycem böle güzell sarıı bi kzıım olsun istiyorum çookk pembiş pembişşş herbişeyii

aslında sizinkinin yaşı tam oluyo pedagoglarda 3-4 yaş aralığını uygun görüyorlar benimde düşüncem 4 yaşa falandı ama böyle kısmetmiş. ben ilkinide hep kız istedim hatta çok istediğim için bununda erkek olacağını düşünüp baya kendimi alıştırmıştım Allah dualarımı kabul etti önemli olan tabi sağlıklı olması ama yinede insanın gönlü istiyo. kız dedeğinde gözlerimden yaşlar akmaya başladı. çin takvimine fazla inanmıyorum açıkcası ama ikiside tuttu. ilkinde erkek çıkıyodu buda kızdı doğru çıktı. Allah gönlüne göre versin inş. seninde istediğin gibi bir kızın olur

ee bide ıkıncı çocuk olursa kim bakıcakk ben işten çıkmam gerekir bizim izinlerimiz çok uzun değillll

çalışan annenin işi gerçekten çok zor.oğlumdada 2 sene ücretsiz izin aldım kendim baktım ama 18. ayda doğum izni alabilmek için yeniden işe başladım aralık sonunda ayrılıcam. şu 2 ay bile çok zor geçti bide izin olmasa napardım bilmiyorum. doğumdan sonra uzun izin kullanabilme imkanı gerçekten çok iyi. maaş almıyorum ama gerçekten değer. Allah bi kolaylığını veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…