2011 Ekim Anneleri

SİDARTA SEN K,İMDİNN AYY BU ARALAR DEVRELERİM GİDİKK

DİLİME ŞİMDİDE ŞU ŞARKININ BU BÖLÜMÜ TAKILDI ANAAMMMM NE TUHAF OLUYO BEYNİMDE ÇINLIYO ŞARKI BÖYLE OLUNCAA

cok uzaktayim cok bir sarki var aklimda soylemesi ayip sozleri kayip kac zamandir dilimde sakin soyleme :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

merhaba hatırlamaman çok normal uzun zamandır yazmadım sadece takip ediyorum. aslında sayfa açıldığından beri takipçiyim alışkanlık oldu ne var ne yok diye kim napmış öğrenmeden duramıyorum. başlarda yazıyodum ama baya oldu yazmayalı. bana ekim annesi olmak kısmet olmadı düşük yaşadım ardından oğlum oldu şuan 20 aylık.

merhaba hatırlamaman çok normal uzun zamandır yazmadım sadece takip ediyorum. aslında sayfa açıldığından beri takipçiyim alışkanlık oldu ne var ne yok diye kim napmış öğrenmeden duramıyorum. başlarda yazıyodum ama baya oldu yazmayalı. bana ekim annesi olmak kısmet olmadı düşük yaşadım ardından oğlum oldu şuan 20 aylık.

aaa maşallahh maşalllah arada pek fark yokmuş cnmm ama tabi o arada ne yaşadığını bi sen bilirsinnn:KK31::KK31:

evet insan üzülüyo ama herşeyde bir hayır varmış. çok şükür oğlum var. aradan çok uzun zaman geçtiği için bide yeni arkadaşlar var benide aranıza alın yazamadım sadece okuyorum. başta olan çoğu kişi şuan yazmıyo ama hepinizi baya iyi tanıyorum takip ettiğim için.

evet insan üzülüyo ama herşeyde bir hayır varmış. çok şükür oğlum var. aradan çok uzun zaman geçtiği için bide yeni arkadaşlar var benide aranıza alın yazamadım sadece okuyorum. başta olan çoğu kişi şuan yazmıyo ama hepinizi baya iyi tanıyorum takip ettiğim için.

evet allaha çok şükürr meleklerimizz ,i bize bahşettiği için binlerce şükürr
ikinciyi düşünüyomusunn cnmm

kızz aşk olsun ayrımcılıkmı var dışlamamıı bizimm kızlarr da bu aralar yazmıyoo herkes havanın kasvetinde ben bile sıyrılamadımm
çok bopğuyo bu havalar çokk
ayy hep takip edişyodum okumadan duramıyodum dedinde geçen haftaa biri mesaj attı bana eylül annesiymiş doğum günü zamanı ne yapacağız diye sürekli her gün girip okuyomuş acaba biri burda tarif vermidimi yada doğm günü için bi değişik fikir paylaşıldımı vs. v.s. hakkını helal et dedi bana senden çok ilham aldım falann ama inanırmısın o hazırlık heyecanıyla ne yazıyorum onuda unutuyorum aklımıza ne gelirsee iştee:KK34::KK34::KK34::KK34:

Selam kızlar nasılsınız.. Niye böyle ıp ıssız oldu burası... çocuklar büyüdü sorunlar bitti mi yoksa hanımlar... Galiba bizde sorunlar yeni başlıyor.. Oğlan sürekli oyun istiyor, istediği olmadı mı zır zır (hatta bar bar) ağlıyor.. Eşimle kendimize ayıracak 5 dakikamız bile yok, e tabi bu da sinirlerimizi geriyor.. Önceden oğlan erken uyurdu hiç sorun olmazdı, artık geç yatıyor, televizyon izletip oturtmaya da gönlüm razı olmuyor ama bu gidişat da hiç iyi değil. Kendimizi suçlayıp duruyoruz biz bu çocuğu terbiye edemiyor muyuz diye.. Sabahları tam ben evden çıkacakken uyanıyor ve saatlerce ağlıyor arkamdan, bi türlü alışamadı benim işe gitmeme. Yalan söylüyoruz fakat sonra çocuk güvensiz olacak diye korkuyoruz.. Gerçekten büyüdükçe dertleri de büyüyormuş..

Selam kızlar nasılsınız.. Niye böyle ıp ıssız oldu burası... çocuklar büyüdü sorunlar bitti mi yoksa hanımlar... Galiba bizde sorunlar yeni başlıyor.. Oğlan sürekli oyun istiyor, istediği olmadı mı zır zır (hatta bar bar) ağlıyor.. Eşimle kendimize ayıracak 5 dakikamız bile yok, e tabi bu da sinirlerimizi geriyor.. Önceden oğlan erken uyurdu hiç sorun olmazdı, artık geç yatıyor, televizyon izletip oturtmaya da gönlüm razı olmuyor ama bu gidişat da hiç iyi değil. Kendimizi suçlayıp duruyoruz biz bu çocuğu terbiye edemiyor muyuz diye.. Sabahları tam ben evden çıkacakken uyanıyor ve saatlerce ağlıyor arkamdan, bi türlü alışamadı benim işe gitmeme. Yalan söylüyoruz fakat sonra çocuk güvensiz olacak diye korkuyoruz.. Gerçekten büyüdükçe dertleri de büyüyormuş..

yokkızz herkes kendi haberleşmee yöntemiyle görüşüyo artıkk mail mesajj oda yoksa watsapp :))

ay bizimkide ölee yaa yerim onu ben ama aynı dediğin şeyler bizdede var nazlanmalar şımarmalarr buda geçer diyee bekliyopruz bakalım ama şunu gördümki biz çok şımartmışız herşey almışız yaa oyuncak deryası ev resmen onu topla bunu toplaaaadaha da almıcam bişey olanıda kaldıerıcamm aklı erince çıkartcamki sevnsin şimdi bişeyii anlamıyoki yaaaaa

günaydın kızlarrrrrr dün yine sucuk yaptımm :)))))))))) kangal kangall oh missssss

yılbaşında küçük bi ağacımız var efeye onu süsleticem oynasın oyalansın ışıklar koyucam üzerine led kapının grişineeee hoşuna giderr ee tabi günahh ama biz çocuk oynasın diye niyet önemli tabbii ahahah:KK52::KK52::KK52:

ikinciyi düşünüyo musun deyince baya güldüm kendi kendime, tam adamına sordun 8 aylık hamileyim:))))) kızım olacak inş.

ikinciyi düşünüyo musun deyince baya güldüm kendi kendime, tam adamına sordun 8 aylık hamileyim:))))) kızım olacak inş.

aaa inanmıyorum kısss hayırlı olsun gözün ayydınn zamanın gelnmişş doğurrcann kızzzzzzzzahahah fena hızlı çıktın maşallahhhhhhh tütütü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy nasıl oluyoo diğer bebeyleee yoruluyomusun çokkk inşallah kıskanmaz kardeşnii yavruu

son zamanlarda baya zorlanıyorum. oğluma hamileyken hep ikincide hemen olsun falan diyodum Allah kabul etmiş bu biraz istek dışı oldu. oğlum için üzüldüm başta daha onun ilgiye ihtiyacı var diye ama böylesi kısmetmiş.en azından ikisi bir büyücek ve oğlumun 4 yaşına kadar yanında olmuş olucam.

son zamanlarda baya zorlanıyorum. oğluma hamileyken hep ikincide hemen olsun falan diyodum Allah kabul etmiş bu biraz istek dışı oldu. oğlum için üzüldüm başta daha onun ilgiye ihtiyacı var diye ama böylesi kısmetmiş.en azından ikisi bir büyücek ve oğlumun 4 yaşına kadar yanında olmuş olucam.

hayırlısı kısmet artıkkk dört yaşından sonra napıcaksın işemi başlayacaksın zor yaa en çok bayan için zorr ilk ki normalmi olmuştu buna ne diyo doktorr

X