anamların evei çok sıcakk bizim evv ona oranlaa sıcak değil o kadar değil normalde sıcak da herlde o dengesizlikten etkilendi efe kuşum yoksa hiç dışarı çıkarmadım market hariciiii kuşumuuuuuuuu ilerlemeden keser inşallah hem arısütü hemde ballı süt :SSSSSSSS
bu arada ayyy efede bi çene başladı kızlar sus diyozz susmuyo konuştuğuda çok ablaşılmıyokendine efe diycek yaa bi onu seçebiliyorum :)))) anna gal = anne gel gabuk gal= çabuk gel :)))))))) adii adiiiiiiii= hadii :)))))))hangi aksaanla konuştuğunu anlşamadım yahuuuuuu
Mert de bıcır bıcır konuşuyor artık. Hele anlamadın mı nasıl sinirleniyor. Dün bişeyi anlamadım, hala da anlamış değilim ama yavrum çırpınıyor anlatcam diye. En güzel ve zor zamanları bu aralar. Park delisi olduk. Sabah bi posta gidiyor bakıcıyla, akşam ben eve gidince bi posta daha. Cuma günü yağmur yağmıştı, park ıslak diye götürmek istemedim, "anne sil sil" dedi gitti peçete buldu. Toz bezi alıp gittim artık parka, kaydırağı sildim, içime sinmedi bi de kendim kaydım kurulamak için, sonra oğlanı kaydırdım
bu arada aşurede yaptım korktuğum gibi değilmiş yaa çok kolaymış ama malzemelerini doğramak vee birde başında durup sürekli karıştırmak yıldırrdı benii bacılarrrrr huu amaa varyaa ölee özlemişimkiii dün 5 kase yedimm bugün göbeim pırtladııııııı
Ellerine sağlık, Allah kabul etsin. Her yemeğe merakım var ama nedense aşureyi hep anneler yapsın ben yiyeyim istiyorum. Bilinç altımda aşureyi büyükler yapar kalmış.. Her sene olduğu gibi bu sene de yapmadım, hazıra kondum.. Şimdiye kadar yediklerimin hepsi de güzel olmuş, ellerine sağlık Allah kabul etsin.. Millet pek becerikli artık..
Zeynp ben duduklu tencerede yaptim ya cok da kolay oldu hem de lezzetli yani :)
Canim ben buğday da duduklude hasladim. Karanfil koydum portakal kabugu dogradim suyunu da koydum ama incir rengini bozuyo bi daha koymam onu
evet canım karartıyo ben koymadım sadece avucumun yarısı kardar koydumkii lezzeti vursun o da karartmadıı hoş olduu
hepsini aynı düdüklünün içindemi haşladınn
gunaydınlarr asure kıssslarıııbnm k.valide incir koyuyo ama hiç kararma olmuo..kıvamınıda tutturo kıss nasıl becerıo dut yemiş bilbil k .valide bilmıom:) işlem bitmeye yakın hep yakalıom onu aşure yaparken
merhaba çok yoğun çalışıyorum ve nete girecek fırsat bile bulamıyorum bu ara umarım bebişlerde güzel annelerde iyidir