2011 Ekim Anneleri

Mert de bıcır bıcır konuşuyor artık. Hele anlamadın mı nasıl sinirleniyor. Dün bişeyi anlamadım, hala da anlamış değilim ama yavrum çırpınıyor anlatcam diye. En güzel ve zor zamanları bu aralar. Park delisi olduk. Sabah bi posta gidiyor bakıcıyla, akşam ben eve gidince bi posta daha. Cuma günü yağmur yağmıştı, park ıslak diye götürmek istemedim, "anne sil sil" dedi gitti peçete buldu. Toz bezi alıp gittim artık parka, kaydırağı sildim, içime sinmedi bi de kendim kaydım kurulamak için, sonra oğlanı kaydırdım

ayy meloşş gülmekten tuhaf oldumm ahahha kendindemi kaydınn :))))))) analık ne zorr iş arkadaşş yaaaaaa)

kızlarrrr selam
yine salgın var heralde , herkese çok geçmiş olsun .
Benim de boğazımda bir gıcık var , hep böyle başlar bende hastalık ( umarım hasta olmadan atlatırım .
2 gün önce de Bade hapşurup tıksırıyordu bişey de içirmedim şimdilik bişeyi yok çok şükür.
Bade , istemediğim bir şeyi yaptığı zaman kaşlarımı çatıp bakıyorum . gözlerini benden kaçırıyor , sonra da anneee kötü bakma diyor .
bi de ağlamış numarası yapıyorum hemen yanıma gelip üzülme ağlama diyip bir sarılışı var dünyalara bedel .
Allah hepsine sağlıklı , mutlu , uzun ömürler versin inşallah.

Ellerine sağlık, Allah kabul etsin. Her yemeğe merakım var ama nedense aşureyi hep anneler yapsın ben yiyeyim istiyorum. Bilinç altımda aşureyi büyükler yapar kalmış.. Her sene olduğu gibi bu sene de yapmadım, hazıra kondum.. Şimdiye kadar yediklerimin hepsi de güzel olmuş, ellerine sağlık Allah kabul etsin.. Millet pek becerikli artık..

gunaydın kıslarr, bi kayınvalidemi sevıom bide aşuresini :)) bende yapmayıp yiyenlerdenim :))
ben hep Elif İN konusacağı bana laf yetiştireceği zamanı beklıodum,şuan o zamanın tohumlarını atıoz ve bu hallerine bayılıom :)))

aynı bende senn gibiydim anneme dedim yapcakmısın yok yapmıycam dedi canımda nasıl çekiyo dışarı şeylerini pekde yiyemiyorıuumm yaptımm çokta basitmiş tarifini bir kase lezzet blşogundan aldımm çok kolay basit bişeymiş fakat o doğraması başında bi saat durup karıştırması sırtım koptu vallaa emek istiyoooo

Zeynp ben duduklu tencerede yaptim ya cok da kolay oldu hem de lezzetli yani :)

geceden ıslattım canım bende düdüklüdede sadece nohutunu kaynattım fasulyeylaaaaaaa
senn koydunmu faceyeeeee bakamm karanfil koydunmu içine çubuk tarcın

Canim ben buğday da duduklude hasladim. Karanfil koydum portakal kabugu dogradim suyunu da koydum ama incir rengini bozuyo bi daha koymam onu

Canim ben buğday da duduklude hasladim. Karanfil koydum portakal kabugu dogradim suyunu da koydum ama incir rengini bozuyo bi daha koymam onu

evet canım karartıyo ben koymadım sadece avucumun yarısı kardar koydumkii lezzeti vursun o da karartmadıı hoş olduu

hepsini aynı düdüklünün içindemi haşladınn

evet canım karartıyo ben koymadım sadece avucumun yarısı kardar koydumkii lezzeti vursun o da karartmadıı hoş olduu

hepsini aynı düdüklünün içindemi haşladınn

gunaydınlarr asure kıssslarııı bnm k.valide incir koyuyo ama hiç kararma olmuo..kıvamınıda tutturo kıss nasıl becerıo dut yemiş bilbil k .valide bilmıom:) işlem bitmeye yakın hep yakalıom onu aşure yaparken

Süt koyuyodur bolcana, o beyazlatıyordur...

dün gece Elifi babasıyla yatırdım, bende salonda yatıım.valla deliksiz uyumuşum yaaa
AZ YEMEK lazım COK UYUMAK lazım

oğluşumla butik kurabiyee yaptık :) minnakk bilbilini herşeye sokcak illahki uzun kelime söyleyemeyenn minnak kuşumm biannda şeker hamurunu vermeyinncee annaaa nnaaaa guuaaabiiiyeee demesinmii şoka girdik yavaş yavaş sökülcek demekki yavrum üstüne düşmüyorum konuşamıyor diye arada bizi böle şaşırtcakkkkkkkkk oyy yerim onuu yaa çok özledimm
haftasonu gelsede oğlumlaa sarılsakkk öğlene kadar uyanmasak kuşummlaaa koklasammm

günaydın bebeklerr trafiğin yoğunn yağmurun bol olduğuu birr günden eselnlikler dilerim aahhahah
günaydın güzell türkiyemm günaydın ekimde doğuran benm gibi doğuramayıppppppp sezercikk olann tüm analaraa selamm olsunnnnnnnn

merhaba çok yoğun çalışıyorum ve nete girecek fırsat bile bulamıyorum bu ara umarım bebişlerde güzel annelerde iyidir

merhaba çok yoğun çalışıyorum ve nete girecek fırsat bile bulamıyorum bu ara umarım bebişlerde güzel annelerde iyidir

iyiyiiizzz seni çıkaramadım kızzz daa canım nasıll kesmeee yeşil mercimekk çekioo anlatamam kızlarrrrrrrrrrr hmm tamda anamın yaptığı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…