Allah dağına göre kar verirmiş.. Ayy kız kreşten bakıcıdan bin kat iyidir öz be öz babaannesi.. Ay nereli kız senin kaynana?
hogeldin,kımyamuhendisi :))) çok şanslısın diyorum o kadar.Rabbim anala babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahh..Çok sevind,m valla,darisi basımıza:))kızlar merhaba uzun süreden sonraa..
uzun zamandır yazamadım hiç hatta girip okuyamadım bile.. işlerim yoğun fuarlar seminerler falan derken zaman su gibi geçmiş.bizim kız bıdı bıdı hiç susmyo artık maşallah herseyi konusuyo tek sorunumuz varr kakasını tutuyo zamanında yapmıyo ve buda kabızlığa dönüyor. ne yapıcamı nasıl çözüceğimi artık bulamıyorum.. bu arada kızlarrr 2. kızımada 5,5 aylık hamıleyım hızlı davranıp gectim sizi
plansız bır hamilelikti öğrendiğmizde uzun süre kendıme gelemedım ama artık yavaş yavaş alışıyorum.. bakalım napıcam 2 cadıylabeni teselli edin
anammmmmm
ne muhabbet ne muhabbet . muhabbetiniz bol olsun .
Bade için çin takvimine bakmıştım ben de tutmadı erkek beklerken kız çıktı .
sevozy iyi inceleyelim şu takvimi de birlikte ayarlayalım bari . bu yaz tuvalet olayını da halledebilirsek önümüzde bir engel kalmıyor diye düşünüyorum ben . 3-4 yaş bana da uygun gibi geliyor 2.çocuk için
hogeldin,kımyamuhendisi :))) çok şanslısın diyorum o kadar.Rabbim anala babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahh..Çok sevind,m valla,darisi basımıza:))
teşekkürler aminn:))
gunayydnn htunnlaaaaaaaaarrrr
kartopu nerelerde asıl . o da yok ortalarda
iyi akşamlar ancak okuyup yazabiliyorum
yoğun bir hafta geçirdim ve bu biraz daha devam edecek gibi
benim dersler tam gaz ve 2 hafta vizelerimiz olacak, 1 hafta antalya'da eğitimde olacağım
nasıl yazışabilirim bilemiyorum
sohbetleri okumak güzeldi,
siderta hayırlı olsun, dilerim sağ salim kucağına alırsın kızını
şimdi adını hatırlayamadım ama 5 aylık hamile arkadaş içinde temennim aynı
bir avazda kurtulun diyorum
ya evet bayağı uzadı . aslında biraz uçlarından kestirmem lazım . bi de niye öyle biliyor musun ? benim saçlar dalgalı çok nadir giderim kuaföre . sadece özel günlerde . düz fön çektirince belli oldu uzunluğu .