merhaba hatırlamaman çok normal uzun zamandır yazmadım sadece takip ediyorum. aslında sayfa açıldığından beri takipçiyim alışkanlık oldu ne var ne yok diye kim napmış öğrenmeden duramıyorum. başlarda yazıyodum ama baya oldu yazmayalı. bana ekim annesi olmak kısmet olmadı düşük yaşadım ardından oğlum oldu şuan 20 aylık.
evet insan üzülüyo ama herşeyde bir hayır varmış. çok şükür oğlum var. aradan çok uzun zaman geçtiği için bide yeni arkadaşlar var benide aranıza alın yazamadım sadece okuyorum. başta olan çoğu kişi şuan yazmıyo ama hepinizi baya iyi tanıyorum takip ettiğim için.
evet insan üzülüyo ama herşeyde bir hayır varmış. çok şükür oğlum var. aradan çok uzun zaman geçtiği için bide yeni arkadaşlar var benide aranıza alın yazamadım sadece okuyorum. başta olan çoğu kişi şuan yazmıyo ama hepinizi baya iyi tanıyorum takip ettiğim için.
Selam kızlar nasılsınız.. Niye böyle ıp ıssız oldu burası... çocuklar büyüdü sorunlar bitti mi yoksa hanımlar... Galiba bizde sorunlar yeni başlıyor.. Oğlan sürekli oyun istiyor, istediği olmadı mı zır zır (hatta bar bar) ağlıyor.. Eşimle kendimize ayıracak 5 dakikamız bile yok, e tabi bu da sinirlerimizi geriyor.. Önceden oğlan erken uyurdu hiç sorun olmazdı, artık geç yatıyor, televizyon izletip oturtmaya da gönlüm razı olmuyor ama bu gidişat da hiç iyi değil. Kendimizi suçlayıp duruyoruz biz bu çocuğu terbiye edemiyor muyuz diye.. Sabahları tam ben evden çıkacakken uyanıyor ve saatlerce ağlıyor arkamdan, bi türlü alışamadı benim işe gitmeme. Yalan söylüyoruz fakat sonra çocuk güvensiz olacak diye korkuyoruz.. Gerçekten büyüdükçe dertleri de büyüyormuş..
meloş yarın konuşrrzz çıkıyormm benn byyy mertoşaa sevgilerrr
günaydın kızlarrrrrr dün yine sucuk yaptımm :)))))))))) kangal kangall oh missssss
kar yağarken, kırmızı sarapla sucuk yersin artık :))))
ikinciyi düşünüyo musun deyince baya güldüm kendi kendime, tam adamına sordun 8 aylık hamileyim:))))) kızım olacak inş.
son zamanlarda baya zorlanıyorum. oğluma hamileyken hep ikincide hemen olsun falan diyodum Allah kabul etmiş bu biraz istek dışı oldu. oğlum için üzüldüm başta daha onun ilgiye ihtiyacı var diye ama böylesi kısmetmiş.en azından ikisi bir büyücek ve oğlumun 4 yaşına kadar yanında olmuş olucam.