Günaydın... NAsıl bi şarkı kız o hiç duymadım.. Kim sölüyor?
Selam kızlar... Bugün ben de keyifsizim.. Allah sonumuzu hayır etsin..
içimin sıkıntısı yüzüme vurmuş herkes neden solgunsun diyoo anlatcak çok şey varda işteeeeeeeee sabırrrrrr
Sabır sabır ya sabır.. belki de akıllanır ahh belki de akıllanır...
Günaydın kızlar,
tadı tuzu kalmamış topiğin,
herkes kış moduna girmiş gibi,
dilerim uzun sürmez ve silkelenip
kendimize geliriz,
ben kaç gündür face de giremiyorum,
kızlar önemli bir şey yoktur herhalde,
çocuklarımız sağlıklı, bizler yoğun ve yorgun muyuz?
kurslar nasıl gidiyor, her yere yetişmek çok mu zor geliyor?
benim geçen hafta kursum başladı ve bu hafta nasıl yattığımı
bilemiyorum, koltuk üzerinde kıvranıp duruyorum bu da yorgunluğumu
yeni attığımı gösteriyor, hafta sonu ales sınavım var ve pek çalışamadım
dilerim 55-60 alabilirim, işlerim biraz yoğunlaştı, geri gelenler, yeni gelenler
derken biraz sıkıştım, ben ve kızım iyi sayılırız, bu arada aralıkta işten dolayı
eğitim için 1 hafta antalya'ya gidiyoruzen güzeli de bu, pzt. günü seyahat
ile ilgili herşeyi tamamlayabilirim gibi geliyor
sizler nasılsınız?
ben bunalımdayım arkadaşları bilemem havanın kasveti içimi darlatıyoo herkesi boğmak istiyorum hıhhhhhhh
kursumda kapandı bende bıraktım başka kursla anlaşmadım şimdilkkk
umarımm sınavın iyi geçer gerçekten çocuklu çok zor oluyoo
neyse kızlarr şimdi doğan çocukları kapsayan kızamık aşısı dokuzuncu ayda ve bir yaşında kızamık aşısı oluyormuş ama bizim çocuklara sadece bir yaşında yapılmış yani dokuzuncu ayda yapılanın lşimdi bizim çocuklara vakit geçirmeden yaptırmamızz lazımmmmmm
görümcem götürüp vurdurmuş çapadaa
suriyeden gelenler yüzünden ağızan damlatılan şu çocuk felci aşısı varyaa oda yapılacakmış falan filan bugün bunu iyice araştıralımda aman suriyel,iler her yerde :SSSSSS
neyse kızlarr şimdi doğan çocukları kapsayan kızamık aşısı dokuzuncu ayda ve bir yaşında kızamık aşısı oluyormuş ama bizim çocuklara sadece bir yaşında yapılmış yani dokuzuncu ayda yapılanın lşimdi bizim çocuklara vakit geçirmeden yaptırmamızz lazımmmmmm
görümcem götürüp vurdurmuş çapadaa
suriyeden gelenler yüzünden ağızan damlatılan şu çocuk felci aşısı varyaa oda yapılacakmış falan filan bugün bunu iyice araştıralımda aman suriyel,iler her yerde :SSSSSS
şimdi hemşiremizi aradım;
kızamık aşısı için salgın vardı ve hiç aşısı olmayanlar için erkenden 9 aylıkken yapıldı dedi, cemre'ye zaten 1 yaşında yaptık gerek yok artık okulda aşısı yapılacak dedi,
çocuk felci için de şu an burada biz yapmıyoruz, bazı yerlerde suriyelilerden dolayı yapılıyor dedi, eğer burada da yapılırsa sizlere haber veririz dedi zaten 2 doz çocuk felci aşısı var dedi
valla risk olmasın riske atmayalımm demiş çapanın doktoruu yapmış görmckin cocunaa şimdi doğanlara zaten hem dokuz hem bir yaşında yapılıyomuş bizimkine sadece bir yaş ne bilim zararı yok yapılıyosa yaptırırım ben sağlık ocanı arıyciim birazdann