2011 Ekim Anneleri

GÇMİŞ OLSUNNN..
AYY BİZDEDE AYNI DURUM YAAAA AMA YAZIN AYIICAM BEN ŞİMDİ YATAK AYIRMAK İÇİN HİÖÇ UYGUN Bİ MEVSİNM DEĞİL :s
AMA SEVOZY DEDİĞİ GİBİ KOCİŞLERE YAZIK OLUYO GERÇEKTENN BU ARADA YARIN GÜN ÇALIŞNMANINN BURUKLUĞUNU YAŞIYORUM TÜM ARKADAŞLARIM ARAZİ OLMUŞKEN HEMNDEEEE

Bu arada günaydın kızlarrrrrrrrrrr güzellikler mutluluklarrrr yakanızı bırakmasınn hemiiiiiii

meloşş kader ortaaım sendemi çalışıon kıss sevozy evde bakkk cıtı cıkmi şşş sevozyyy maillerim geri tepiii ordan anladımm evde oldunu DDDDDDDD

zefeycim hangi yazına alıntı yapayım bilemedim topluca burdan çıkarayım günaydın canım
ben de çalışıyorum bugün yetişecek işler vardı
canım valla hasta olmasam en azından mamayı kesmeye çalışacaktım geceleri bu hafta ama olmadı yatak ayırmayı şuan benimde gözüm kesmiyo bu ara

meloşş kader ortaaım sendemi çalışıon kıss sevozy evde bakkk cıtı cıkmi şşş sevozyyy maillerim geri tepiii ordan anladımm evde oldunu DDDDDDDD

Selam canım.. Evet çalışıyorum ve hiç keyfim yok. Oğluş hasta, iki gündür ateşleniyor. Bu sabah bakıcıyla babası doktora götürdü. Kulak iltihabı ve boğaz iltihabı varmış.. Yavrum cayır cayır yanıyor. Duşa sokuyoruz çığlık çığlığa kendini parçalıyor. Benim de içim parçalanıyor. üç gün sürer demiş doktor.. Antibiyotik falan vermiş. Aklım evde. Öğleden sonra izin alıp gidicem.. Tabi siz memur olduğunuz için yarım gün çalışıyonuz da bizim tam gün bugün..

Geçmiş olsun deeda... Sen mamadan ayırmaya çalışıyosun ben memeden.. Hastalanınca her şeyi bıraktım, inatlaşmıyorum oğlumla, midesine ne girerse kârdır diyorum dayıyorum memeyi ağzına. Bu gidişle okula gidene kadar emzircem ben bu oğlanı...

melofercim tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun cocuklar hasta olunca daha fena Allah acil sifalar versin insallah verdiklere ilaclara dikkat et canim astim ilaci verip enfeksiyonun cigere inmesine sebep oluyor drlar benim hic guvenim kalmadi bu dr milletine gecen kis benim kiz cok oksuruyordu kac dra gittim cigerler
temiz deyip kp koah hastasiydi onun ilaclarindan veriyorlardi hele biri 6 yasindan once kullanilmamali yazan bir ilac vermisti

cocuklar hastayken zaten gardimiz dusuyor canim haklisin inatlasmamakda
benimki emse belki bende daha kescem diye ugrasmazdim ama bizimki biberondan iciyor hem dislerine zarar hem ikimizede uyku haram (

Augmentin ve Novalgin damla vermiş.. Ayy hangi ilaçmış o astım ilacı olan.. şaştım kaldım valla.. Ben de elimden geldiğince doktora götürmeme taraftarıyım ama söz konusu evlat olunca dayanamıyorsun ya eksik bişey yaparsam diye. Bizim doktor da hemen ilaca yönlendiriyor ben pek hoşlanmasam da.

günaydın kızlaaarr nasılsınız BİZİM 29 EKİMİMİZZ PEKDE İÇ AÇICI GEÇMEDİİİİ görümcekin yine psilklojisi bozulduu oğluşum grip olduuuu annanemleredee acayip hastaa doktora görüedüm derken evde bişi yapamadım anca iki odanın camını silip perdelerini yıkayabildim (((((((((((((
siz naptınızz nerdesiiizzzzzz

günaydın kızlar,

güzel bir istanbul sabahından,
annesini işe yolcu eden kızdan,
niye işe gidiyon diyen cemre'den
çok güzel bir havadan
ve sevgiyi hissedebildiğim bir günden
hepinize günaydınlar,

28 ekimde ben de yarım gün çalıştım ve sonrasında fıstık ağacına arkadaşa ziyarete gittim,
29 ekimde cemre'ye doğum günü yaptım ve bu sefer biraz resim çekebildik ancak yine kızımla
birlikte aile resmimiz yok
güzel ve yoğun bir gündü saat 17.30 civarı başbaşa kaldık ve kızım 18.00 de ilk uykusunu almış oldu
gece ve gün içinde kalktı yattı ama çok yorulmuş olcak ki sabah 07.05 kalktı
resimleri bugün veya yarın face atarım
kızımın deyimiyle
iyi ki doğdum ben

selamlar kızzzlarrr, tatıller de bitti ((

meloş sen hala emzırıon demi?helal sana valla.e süt var mı, nasıl ayırıcan,sağıomusun işyırnde felan..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
uzunca bir tatilden sonra dün işe başladım . buraktan ayrılmak çok zor gelsede mecburen kürkçü dükkanına döndük.

doğum günleri yapılmış bebelerin.Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

hastalarımıza geçmiş olsun.

face de çok bakamadım tatilde,resimleri görmedim bakarım birazdan.

selamlar kızzzlarrr, tatıller de bitti ((

meloş sen hala emzırıon demi?helal sana valla.e süt var mı, nasıl ayırıcan,sağıomusun işyırnde felan..

Yok kız süt mü kalır, varsa da azıcık vardır herhalde. Bizimki keyif yapıyor. Bir aydır baya azaltmıştım ama hastalanınca dayanamayıp verdim. Biraz daha toparlasın kendini gene ciddiyeti ele alcam. Kız ben sağmayı Mert 9 aylıkken falan bıraktım. Emzirme tahhammülsüzlüğü yaşıyorum zaten.. Neysee...

selam kızlar,
kartopu hoş geldin
dilerim güzel bir tatil geçirmişsindir

bugün annemleri aradım cemre nasıl oldu diye
çok kötü öksürüyor
karşımdaki ses efendim ...(noktalı yer, ismimi söylüyor)dedi
şaşırdım kaldım, çok güzel söyledi, canım benim
büyüdüğünü fark ettikçe bir garip oluyorum,
balını yedin mi diyorum yedim diyor,
şurubunu içtin mi diyorum içtim diyor (teyzesi daha şurubunu içmedi diyor)
yani kızıma ne sorsan yaptım, ettim diyor,
çok politik olacak gibi

kızlar eminönüne gittim bir kalabalık bir kalabalık yani hafta içi bile izdiham yaaaaaa

Lolipop kek , yapmak istediğim bir lezzetti, tadı ve görüntüsü enfes olan bu tadı mutlaka denemelisiniz ....ve tadına bakan herkesi kendinize hayran bırakacağınız bir lezzet olduğunu göreceksiniz ....

O halde malzemelere geçelim;
1 paket kakaolu kek
Bir paket orman meyveli krem şanti
file badem ,ceviz ,fındık ( üçünden birini kullanabilirsiniz ben fındık denedim)
dışı için glazür bitter çikolata ( beyaz çikolota yada gıda boyasıyla renklendirip renkli kaplama çikolotalar yapabilirisiniz)
tahta lolipop çubukları
süsleme için renkli küçük şekerlemeler
yapılışı; robotta keklerimizi ve kullanacağımız bir avuç fındığı ( badem yada ceviz) iyice çekeriz . krem şantiyide bir bardak süt ile çırparak elde ettiğimiz kremayı kek karışımının içine ekleyelim.
Ve karışımdan küçük kek toplar oluşturup buzdolabında dinlenmeye bırakalım.Bu arada glazür çikolotamızı benmari usulü eritip tahta çubukları çikolataya bandırarak küçük keklerimize batıralım bu kaymasını ve tahtada sabit durmasını sağlıyacaktır !!! keklerimizi sabitledikten sonra çikolata ile kaplama zamanı ,tüm kekleri çikolataya bandırıp renkli şekerlemelere batırıp yağlı kağıt üzerinde çikolatanın donmasını bekliyelim.( yağlı kağıt haricinde çikolata yapışıp keklerinizin bozulmasına neden olacaktır ) ve 15 dk içinde özeliklede bu soğuklarda küçük lezzetli keklerimiz hazır olacak afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…