Ne zamandır güzel bir dereotlu poğaça tarifi arıyordum.. İlk fırsatta deneyeyim..
birde toz şeker silme olacakkkkkkkkkkkk fazla olmasınj
peynir çok tuzluysa tuz koymayınn
Guyandın kızzzlarrr, nasılsınız..çok sorularım var soulacak ama vakıt yok yazmaya:)
ya şık bi kahvaltı masası dizaynı ve menüsü arıom:) help me please !!!
bı arkadsımın 6 aylık bebeği ,memeyı rededıp bıberona takmıs.kız çok üzülüo memeyı bırakır dıye ne tavsıye edersınız
elif kız, benle yatmaya alıştı hasta dıye yanımda yatırınca.ayırmaya calısıom yatagına ama nafilene öneririsniz, bi arkadas yatagını sizin odaya al dedı..sil bastan nasıl alışcak cocugum ya,bugune kdr şlkkez beraber yatıoz..ama müthiş bi duygu:))
Sevozy'im, sen dünyaları da yapsan yenen şeyler üç aşağı beş yukarı aynı. Hünerli bayanlar'ın sitesinde menü sofraları diye bir bölüm var. Şık sunumlar var bi bak istersen.
Ay yatsın kız ne güzel. Çocuk akşama kadar görmüyor zaten, bari gece doysun sana. Park yatağınız varsa al onu sizin odaya koy. Gece bi ara ayırırsın, kokunuzu ala ala uyursunuz. Mert'i bazen üstümde enlemesine yatmış uyurken buluyorum, bazen kolumun üstünde uyuyor. Nasıl güzel oluyor, sarılıyorum ona sım sıkı.
ya meloşş sende mı mertle uyuyon yoksaaa
Yes... Babamız böbreksiz kalacak bu sebepten dolayı. Garibim biz rahat edelim diye duvarın dibine sokuluyor, sabah da robot gibi kalkıyor.
Ben 20 yaşıma kadar kışları anne babamla aynı odada uyudum.. Soba tek odada vardı mecbur hepimiz orda yatardık.
20 yaşda çok kızz insanların özel hayatını bitirmişsinn ahahah ayy düşnmek istemiyoreee
Zefey Meksika fasülyesini yedin mi? Salata mı yaptın? anlat bakem?
kızz daha yapmak nasip olmadı dün kursa gititm bu akşamda var hafta sonu inşallahhhhhhhh
Ne kursuna gidiyorsun?
amann zaten özlüyoo bide ytaanı ayıramam yaza imşallah biraz daha bilinçli olursaaa yaza şimdi hasta olmasından iyidir bizle yatması ben yatırıyom yapcak bişi yok dünyanın sonuu değil de sadece sevozy bacım bu kadar direnmişken sonradan böle olcanaa bilemedimm ama çocukrta nasıl özlemişki ayrı yatmak istemii kıyma onaaa sevozy bacıııı
Yes... Babamız böbreksiz kalacak bu sebepten dolayı. Garibim biz rahat edelim diye duvarın dibine sokuluyor, sabah da robot gibi kalkıyor.
ben dırek koltuğa yatırıom :))sığmayız 3kısı..
Ben 20 yaşıma kadar kışları anne babamla aynı odada uyudum.. Soba tek odada vardı mecbur hepimiz orda yatardık.
kpss canımmmmmm
kocaların gunahı ne zeynoo ?? gerci benım koca elif geceleri uyanmadığı için bu duurumdan memnun,gece mesaisi bitti adamın:))sevınıo bırak yazık yatsın senle dıo:))ama ben anlıom onu:))
darısı isteyenler basına.Rabbım utandıurmasın
aminnn saolasın
kız adam halinden memnunsaa bırak boşver yaaaww cok düşünüyosun sen bu minnak kuşunu :)
benim eşim geceleri cemre'nin uyanıp uyanmadığını bilmez ve anlamaz
dün gece ağladı ve eşime cemre'ye baksana dedim 2 dk sonra ağlama sesi
ile cemre yatakta, ciddi ciddi ağlamış ve gözyaşları yanağıma dokundu,
aramıza aldık ve yattık (ben cemre'ye baban çok beceriksiz kızım seni buraya getirdi
diye şikayet ediyorum) sonra öyle böyle yattık ve gece 4'te yatağına koydum
benimle sarılarak uyuyor ya da kolumu iki eliyle kavrayıp yüzünü dayayıp uyuyor
ben geceleri kalkınca suyunu verip tekrar uyutuyorum, yanına çağırdığı zaman beşiğine uzanıyor
daha sonra kalkıyorum artık o arada uykum geldiyse ne zaman uyanırsam o zaman kalkıyorum
ama hep kendi yatağında yatıyor
bir ara gece kalktığında puset diye tutturup salona götürüyordu
allahtan 1 haftadır bunu yapmıyor dilerim yapmaz da